ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Ολοκληρώθηκε το νέο Application του Best 103.9

H FOCUS-ON GROUP ολοκλήρωσε, με επιτυχία, το νέο Mobile Application του Best 103.9. Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη σε λειτουργικά συστήματα iOS & Android και συμβατή με Tablet & Smartphone.

Το Mobile Application έχει σχεδιαστεί με τις πιο σύγχρονες τεχνολογικές μεθόδους βασισμένο στις ανάγκες και τον χαρακτήρα του σταθμού για να ακούτε ζωντανά όλες τις νέες και παλιές ελληνικές επιτυχίες. Οι χρήστες της εφαρμογής μπορούν να παρακολουθήσουν τα τελευταία νέα του σταθμού καθώς και να ακούνε ζωντανά το πρόγραμμα. 

Ο Best 103.9 καθιερώθηκε ως ο σταθμός που τολμά και εντάσσει στο μουσικό του πρόγραμμα, καλλιτέχνες και τραγούδια που αμέσως γίνονται επιτυχίες!

Είναι αποκλειστικός αναμεταδότης του Sfera 102.2 fm στο νομό Λακωνίας. Σήμερα, μέσω του Mobile Application έρχεται ένα βήμα πιο κοντά με το κοινό του ακολουθώντας τις σύγχρονες τεχνολογικές τάσεις επικοινωνίας.

Κατεβάστε δωρεάν την εφαρμογή του Best 103.9 και ενημερωθείτε από όπου κι αν βρίσκεστε:

https://itunes.apple.com/gr/app/best1039/id981482160?mt=8
https://play.google.com/store/apps/details?id=focus.on.BestRadio&hl=el 

H FOCUS-ON GROUP κατασκευάζει εφαρμογές Android, IPhone (native εφαρμογές, custom εφαρμογές), σύμφωνα με τις απαιτήσεις και τις ανάγκες σας. Δείτε περισσότερα http://www.focus-on.gr/ 

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Ολοκληρώθηκε το νέο Application του Best 103.9 Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">