ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Ανάσταση στην Πλατεία Καραισκάκη Γλυφάδας

Το 'έθιμο' το οποίο ανελλιπώς συνεχίζεται, αν και η πραγματική ανάσταση του ανθρώπου και της οικονομίας δεν έχει υπάρξει ακόμη.

Οι πολιτικοί οπού φύγει φύγει, οι περισσότεροι έχουν εγκαταλείψει την αττική, δεδομένου ότι έχουν ''καβατζα'' τα ''φράγκα'' που τους εξασφάλισαν οι πολίτες, και όσων αφορά τους υπολοίπους συμβιβάστηκαν με την πεζή πραγματικότητα.

Για τα δεδομένα του παρόντος μπορούμε να πούμε ότι υπήρξε αρκετό μπαρούτι, το οποίο μας θύμισε ελάχιστα τα πεδία των ''μαχών'' τα οποία ουδέποτε τα είδαμε όταν έπρεπε στη γλυφάδα.

Μπορώ να πω ότι οι ''
πολιτικοί'' σας στη γλυφάδα, που συνήθως απέχουν της πολυκοσμίας, θα ζήλευαν τη συγκέντρωση του κόσμου, δεδομένου ότι την προεκλογική περίοδο τρόμαξαν να μαζέψουν 200 άτομα στις συγκεντρώσεις τους.

Αν μπορούσε ο κόσμος να δημιουργήσει και μία ανάλογη παράδοση για την συμμετοχική ΑΛΗΘΙΝΗ Δημοκρατία, και την πραγματική ανάσταση του ανθρώπου, της αλήθειας, και του πολιτισμού τοπικά, θα ήταν ευχής έργο.

Μέχρι σήμερα σε τοπικό επίπεδο μονό δυο κατάφεραν τη αθρόα συμμέτοχη του περισσότερου κόσμου στη πόλη μας, και οι λόγοι είναι σαφείς. Ο ένας εξ αυτών είναι ο αναστημένος (
η παράδοση) και τον άλλο σας αφήνω να τον μαντέψετε εσείς που μέχρι σήμερα δεν έχετε τοποθετηθεί.

Κάποια πράγματα δεν επιδέχονται αμφισβήτησής, δεδομένου ότι δεν έχει υπάρξει από τη πλευρά τους καπηλεία, σε αντίθεση των ''άλλων'' που αποσκοπούσαν σε υλικά οφέλη και εξουσία ενώ δεν αναγνωρίζουν τίποτα. (Η παράδοση ποτέ δεν προδίδει κανένα, οι άνθρωποι είναι προδότες και της παράδοσης. Αυτό είμαι βέβαιος ότι το γνωρίζετε, ειδικά οι κάτοικοι Γλυφάδας με όσους παρέλασαν από το δήμο και συνολικά απέδειξαν τι είναι)

Δεν είμαι σίγουρος πως κρίνουν ακόμη και σήμερα όσοι και όσες γνωρίζουν, ούτε τι θα κάνουν αύριο, πάντως όσοι - όσες ενεπλάκησαν με τα κοινά στη γλυφάδα σχεδόν στο σύνολο τους μας παρείχαν συγκεκριμένες αποδείξεις.

Κάποια στιγμή να προσέξετε ιδιαίτερα μήπως έχει γίνει παράδοση στη Γλυφάδα να ψηφίζονται λάθος άτομα για τους θεσμούς. Όπως ανέφερα η παράδοση ποτέ δεν προδίδει κανένα, οι άνθρωποι είναι προδότες, άρα εξαρτάται από τους ίδιους ποίες θα είναι οι παραδόσεις που τους αρμόζουν και ποιες πρέπει να διαφοροποιηθούν. 

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Ανάσταση στην Πλατεία Καραισκάκη Γλυφάδας Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">