ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Μητσοτάκης: Η Δημοκρατία βεβαίως και δεν εκδικείται!

H αντίδραση του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της ΝΔ, Κυριάκου Μητσοτάκη για τη  ρύθμιση του υπουργείου Δικαιοσύνης.

Η Δημοκρατία βεβαίως και δεν εκδικείται και είναι αυτό που τη διαχωρίζει από αυτούς που παίρνουν τα όπλα και εκτελούν αθώους. Ο Σάββας Ξηρός πήρε πέντε αθώες ψυχές. Η αναπηρία του προκλήθηκε από αυτοτραυματισμό την ώρα που ήθελε να σκοτώσει αθώους. Πρώτο δικό σας νομοθετικό μέλημα είναι να περάσετε μία διάταξη απόλυτα φωτογραφική για κάποιον που καταδικάστηκε πέντε φορές σε ισόβια. Τι σας αποτρέπει να δώσετε στον Σάββα Ξηρό εκείνες τις συνθήκες για έναν αξιοπρεπή εγκλεισμό χωρίς να παραβιάζετε τις αποφάσεις της Δικαιοσύνης;

Επίσης, ο κ. Μητσοτάκης υποστήριξε ότι «το αίτημα αποφυλάκισης του Σάββα Ξηρού ήταν σύνθημα όλου του αντιεξουσιαστικού χώρου» για να συμπληρώσει: Εμείς, που είμαστε στην άλλη όχθη, δεν διαδηλώσαμε. Διαχειριστήκαμε τον μεγάλο πόνο μας με σεβασμό. Δεν θα το λάβετε υπόψη σας; Θέλω να κοιτάξετε στα μάτια τον κ. Μομφεράτο, τη μάνα του Αξαρλιάν, εμένα, και να μου πείτε αν έχετε ήσυχη τη συνείδησή σας με αυτό που κάνετε.


Υποσημείωση του Γ.Κ: Ο κ.Μητσοτάκης να κάνει το κόπο να ρωτήσει τον πατέρα του αν η δημοκρατία εκδικείται. Άλλωστε ήταν πρωθυπουργός όταν σύννομα κατατέθηκε η αίτηση και τα παράβολα για Ιδρυση, Εγκτάσταση, και λειτουργία του ΓΛΥΦΑΔΑ FM, και αρκετοί γνωρίζουν ποιοι έπαιρναν τα όπλα και οργανωμένα τελούσαν τις καταχρηστικές διώξεις και κατασχέσεις.

Σαφέστατα ο τρομοκράτης Ξηρός ήθελε να σκοτώσει αθώους, ενώ τα κόμματα της συμφοράς που κυβέρνησαν τη χώρα ήθελαν να υπηρετήσουν τους πολίτες και δεν έχουν σκοτώσει κανένα. Συγκεκριμένα μπορείτε να έχετε και τα αποδεικτικά πως υπηρετούνται οι πολίτες από τα μέλη του κόμματος σας. (Βλέπε Παπανικολάου στη Γλυφάδα)

Η Δημοκρατία ως πολίτευμα σαφώς δεν εκδικείται κανένα, οι νεοέλληνες ως πολιτικοί όχι απλά εκδικούνται εγκληματούν κατά της δημοκρατίας και των πολιτών. (Βλέπε τι εδραιώσατε στα ερτζιανά όλα τα κόμματα)
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Μητσοτάκης: Η Δημοκρατία βεβαίως και δεν εκδικείται! Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">