ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Η Ιστορία γράφεται πάντα από τον λαό

Ο Τσίπρας δεν γράφει καμία ιστορία, την ιστορία την γράφει πάντα ο λαός.

Σε μια νεοελληνική κοινωνία που ρήμαξε ο νεοφιλελευθερισμός, οι υποτιθέμενοι εκσυγχρονιστές, και η ολιγαρχία του πλούτου, οι περισσότεροι δεν έχουν να πουν το ελάχιστο και προτάσσουν (άρες) (νάρες) κουκουνάρες ώστε να κερδίζουν τον επιούσιο, και προπαγανδίζοντας υπέρ συγκεκριμένων ατόμων.

Ποιος είναι ο Τσίπρας;
Μήπως είναι μεσσίας;
Μήπως είναι υπεράνθρωπος, εθνοσωτήρας;

Αρχικά πρέπει να κάνουμε μια βασική επισήμανση: Σήμερα αντιμετωπίζουν οξυμένο οικονομικό πρόβλημα εκατομμύρια Ελλήνων, άρα τα προπαγανδιστικά κέντρα τα οποία στερούνται προτάσεων δεν τα λαμβάνει σοβαρά υπ'όψιν το κοινωνικό σύνολο.

Τι να μας πουν τα προπαγανδιστικά κέντρα;
Την πραγματικότητα εμείς την βιώνουμε, χωρίς να υπάρχουν παρεχόμενες λύσεις από την πλευρά των κομμάτων που αξίωσαν να κυβερνήσουν για τα ζητήματα που ταλανίζουν την καθημερινότητα των πολιτών.

Ο λαός που έδωσε τη δυνατότητα διακυβέρνησης στον κ. Τσίπρα, και την κυβέρνηση του, απαιτεί άμεσα ριζικές αλλαγές.

Δεν έχει υπάρξει καμία πολιτική ρύθμιση που να δηλώνει ότι έχουμε πραγματικές αλλαγές με την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, δεν υπάρχει κοινωνική δικαιοσύνη, και σαφέστατα δεν υπηρετείται ο λαός. Η «αντίστροφη αναδιανομή» και τα «μνημόνια για το μεγάλο κεφάλαιο» που ''σερβίρονται'' από μέλη του κόμματος είναι σχήματα λόγου χωρίς καμιά πραγματική υπόσταση.

Οι έχοντες και κατέχοντες - το κεφάλαιο - έχουν τις offshore και δεν πρόκειται να πληρώσουν το ελάχιστο, άρα μια κυβέρνηση που δεν έχει τη δυνατότητα να εισπράξει από το μεγάλο κεφάλαιο δημιουργεί άλλου τύπου πολιτικές υπέρ των πολιτών τις οποίες ούτε είδαμε ούτε γνωρίζουμε.


Ο ΣΥΡΙΖΑ μέχρι να βρεθεί στην εξουσία κατέβαζε τον λαό στο Σύνταγμα ώστε να διαμαρτυρηθεί κατά της συγκυβέρνησης Σαμαρά - Βενιζέλου, και θεωρώ ότι πρέπει να υπάρξει το αντίστοιχο αυτή τη φορά με τους πολίτες να διαμαρτύρονται κατά της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ η οποία έχει αφήσει τους πολίτες έρμαιο στη τύχη τους.

Μη ξεχνάμε ότι αξίωναν τις θεσμικές καρέκλες, τα προνόμια, όπως και την ασφάλεια, υποσχόμενοι κοινωνική δικαιοσύνη, δημοκρατία, αλληλεγγύη.

Μήπως γνωρίζεις να ισχύουν;

Είτε θα φροντίσουν για την ισχύ των αυτονόητων, δίνοντας τις αποδείξεις κάλυψης όσων υποσχέθηκαν προεκλογικά, είτε θα κατέβουμε διαμαρτυρόμενοι στο Σύνταγμα. Εμάς δεν μας αγγίζουν οι σειρήνες της κυβερνητικής προπαγάνδας.

Γιάννης Κουρδομένος    
glyfadaweb@gmail.com

Υ.Γ: Στη φώτο βλέπετε την ''αλληλεγγύη'' και την ''κοινωνική δικαιοσύνη'' που βιώνουμε με την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Η Ιστορία γράφεται πάντα από τον λαό Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">