ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Τέρενς Κουίκ: Δεν ανέχομαι την αναρχία

Ο υφυπουργός επικρατείας ανοίγει μέτωπο με τους αναρχοαυτόνομους μετά τις δηλώσεις του οι οποίες είναι σαφείς και δεν επιδέχονται παρερμηνείας. Προσωπικά γνωρίζω έπειτα από δεκαετίες ποιών τα συμφέροντα εξυπηρετούν οι εκάστοτε διοικούντες και αιρετοί στη Γλυφάδα.

Αν καταφέρει ο κ. Κουίκ να μου παρέχει μια ξεκάθαρη απάντηση γιατί εξυπηρετούνται αποκλειστικά τα συμφέροντα της διαπλοκής, και των ημέτερων, τόσο από τους διοικούντες Γλυφάδας, όσο και από το σύνολο των κομμάτων, εις βάρος ημών, θα του παρέχω την απάντηση που θέλει όσων αφορά τους ''μπαχαλάκηδες'' η αναρχικούς. 

Η Δημοκρατία δεν υφίσταται πουθενά σήμερα, ειδικά στη πόλη μας, και ο κ.Κουίκ ως πλήρως κατατοπισμένος γνωρίζει ότι τις περισσότερες φορές παράγοντες και συμφέροντα αποφασίζουν ερήμην της πλειονότητας, και κόντρα ακόμη και στην στην ισχύ των αυτονόητων. Ούτε εγώ ανέχομαι την αναρχία, όμως στη δική μου περίπτωση οι ''μπαχαλάκηδες αναρχικοί'' είναι οι εκλεγμένοι που παρανομούν σε πρωτοκολλημένα σύννομα αιτήματα, λειτουργώντας αντίθετα του θεσμικού ρόλου που αξίωσαν, και φροντίζοντας τα συμφέροντα της ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ και όσων δέχονται να λειτουργούν ως φερέφωνα κακοδιοικούντων. 

Τέρενς Κουίκ: «ΔΕΝ ΑΝΕΧΟΜΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΡΧΙΑ. ΕΙΧΑ ΞΕΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟΨΗ ΑΠΟ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΜΟΥ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΤΑΒΑΛΛΩ ΤΩΡΑ»

«ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΜΠΑΧΑΛΑΚΗΔΕΣ ΚΑΙ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΙ ΠΟΙΩΝ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ; ΠΑΝΤΩΣ ΟΧΙ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΩΝ ΚΙΝΗΜΑΤΩΝ. ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ»

«Δεν είμαι από εκείνους που ανέχονται την αναρχία. Είχα ξεκάθαρη άποψη στα δημοσιογραφικά μου χρόνια και δεν θα την μεταβάλλω τώρα.

Είναι αυτονόητο, ότι προσωπικά δεν μπορώ να αποδεχτώ τέτοιες συμπεριφορές και φαντάζομαι – για να μην σας πω, ότι είμαι βέβαιος – ότι την ίδια άποψη την έχουν και όλοι όσοι στηρίζουν τους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.

Έχω όμως να κάνω ένα βασικό ερώτημα: Αυτοί οι «μπαχαλάκηδες», αυτοί οι κουκουλοφόροι, όλοι αυτοί οι 50 - 100 που κάθε μέρα μας αναστατώνουν, ποιους σκοπούς εξυπηρετούν; Ποιών τα συμφέροντα προωθούν με τις «δραστηριότητες» τους;

Πάντως όχι της Δημοκρατίας και όχι των Κινημάτων. Εάν νομίζουν, ότι με τις ενέργειες τους μπορούν να αποσταθεροποιήσουν την κυβέρνηση, όπως πολλοί το απεργάζονται και το επιθυμούν, τους πληροφορώ ότι κάνουν λάθος. Δεν θα το καταφέρουν».

Αυτό δήλωσε ο Υφυπουργός Επικρατείας Τέρενς Κουίκ απαντώντας σήμερα το πρωί στην Λαμία, σε σχετική ερώτηση των τοπικών ΜΜΕ.

Η δήλωση έγινε μετά την συνάντηση εργασίας που είχε με τον Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας Κωνσταντίνο Μπακογιάννη.

Όπως τόνισε ο ίδιος, τα θέματα που συζητήθηκαν με τον Περιφερειάρχη ήταν τα εξής: Τα προγράμματα ΕΣΠΑ, οι εκτεταμένες ζημιές σε περιοχές, όπως η Δυτική Ευρυτανία, από τα τελευταία πρωτοφανή καιρικά φαινόμενα και η διαλυμένη κατάσταση στο δίκτυο Νοσοκομείων Κέντρων Υγείας σε όλους τους νομούς της Περιφέρειας.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Τέρενς Κουίκ: Δεν ανέχομαι την αναρχία Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">