ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Τα δύο μέτρα και σταθμά στη Γλυφάδα

Πριν από λίγο χρονικό διάστημα έγινε σαφής ο διφορούμενος ρόλος των συμπολιτών μας της αριστεράς απέχοντας από τη διαδικασία του συμπαραστάτη του δημότη .

Οι ίδιοι άνθρωποι που επέλεξαν λοιπόν να απέχουν από την εκλογή του συμπαραστάτη του δημότη, είναι αυτοί που επί χρόνια διακηρύσσουν ότι είναι κατά των μη κυβερνητικών οργανώσεων (ΜΚΟ ) όμως συμμετέχουν στις εκδηλώσεις του δήμου που διοργανώνουν ή μη κυβερνητικές οργανώσεις.

Ο δικός μου ρόλος είναι να υποδεικνύω τα υφιστάμενα, και ο δικός τους να αιτιολογούν για ποιους λόγους αποδεικνύεται στην πράξη ο διφορούμενος χαρακτήρας τους.

Συμμετείχατε ως αριστερά της γλυφάδας στην εκδήλωση με τον νικολόπουλο που διοργανώσε ο δήμος γλυφάδας με την ΜΚΟ;

Υπήρξε δημόσια τοποθέτηση της αριστεράς στη γλυφάδα όσων αφορά την κακοδιοίκηση του δήμου  η οποία εμπαίζει τους συμπολίτες μας διοργανώνοντας ψυγαγωγικές εκδηλώσεις για τον υποτιθέμενο καλό σκοπό;

Συγκεντρώθηκαν τρόφιμα αξίας άνω των 20.000 χιλ. ευρώ ωστε να αποδεικνύεται οτι καλώς έπραξαν ως δήμος;

Οι συμπολίτες μας σας κρίνουν συνολικά σύμφωνα της πραγματικότητας και του ελλείμματος τοποθετήσεων.

Σαφέστατα έχουμε όσα χρειάζονται ώστε να στοιχειοθετείται η εξαπάτηση από πλευράς "διοικούντων" και η αποσιώπηση απο τη πλευρά των υπολοίπων "παρατάξεων"

Σύντομα θα σας κρίνουν και οι εισαγγελείς για το "έργο" σας και για την "ορθή" χρηστή διοίκηση του δήμου.

Σε πλήρη αντιδιαστολή των πυροτεχνημάτων εντυπώσεων δυο ωρών, εξ ονόματος "τοπικού πολιτισμού" , εμείς γνωρίζουμε αποκλειστικά το καθολικό έλλειμμα τοπικού πολιτισμού από τη πλευρά των εκάστοτε εκλεγμένων , όπως και τις παρανομίες κακοδιοικούντων κ.α. με εγκληματικό δόλο.

Όσοι συμπολίτες μας είναι υγιώς σκεπτόμενοι, χωρίς το παράγοντα προσωπικών σκοπιμοτήτων και συμφερόντων, μπορούν και κρίνουν ορθά όσων αφορά τους εκάστοτε κακοδιοικούντες, που εν λευκώ αποφασίζουν με γνώμονα την προβολή τους με τα χρήματα των δημοτών, την ίδια περίοδο που παρανομούν με δόλο στα αιτήματα των δημοτών που χρονίζουν.

Μη ξεχνάς ότι έπειτα από δεκαετίες αποδεδειγμένης ανιδιοτελούς προσφοράς συμπολιτών μας στον αμιγώς  τοπικό πολιτισμό, οι οποίοι έτυχαν της αποδοχής χιλιάδων κατοίκων δεν αναγνωρίστηκαν απο τους αχαρακτήριστους των τοπικών κομμάτων. Αλλωστε αυτό είναι το ήθος όσων έγιναν κομματόσκυλα εκμαυλίζοντας ενώ δεν έχουν καμία προσφορά στο τοπικό πολιτισμό.

Χρειάζεται να αναφέρω ενδεικτικά κάποιους συμπολίτες μας που ανιδιοτελώς παρείχαν καθημερινά Πολιτισμό στη Γλυφάδα πολλά χρόνια, και ποια είναι η αγνομωσύνη των υπολοίπων που "μασάνε" το δημόσιο χρήμα.

Μήπως το ορθό είναι να τους αναφέρεται εσείς που αξιώσατε συμμετοχή στα κοινά;

Γιάννης Κουρδομένος

Υ.Γ: Ο κ.Νικολόπουλος είναι γνωστό ποιός είναι, καθώς και το συνθετικό έργο του, και στον αντίποδα υπάρχει η ιστορία του Στέλιου Καζατζίδη η οποία είναι σαφής και διδάσκει. Εκτός αν εχουμε περιπτώσεις ημιμαθών και αδαών.

Σε χαλεπούς καιρούς την αλήθεια μέχρι τέλους έστω και αν χάνεις.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Τα δύο μέτρα και σταθμά στη Γλυφάδα Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">