ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Μόνιμη κατάληψη πεζοδρομίου


Σε ζητήματα που γνωρίζουμε συνολικά δεν χρειάζονται πολλά λόγια.
Στη Γλυφάδα επί του παρόντος η παράνομη κατάληψη πεζοδρομίων ισχύει σε εκατοντάδες περιπτώσεις, άρα σύντομα αν κάποιοι ανοίξουν τον ασκό του Αιόλου,  θα φροντίσουμε για όλες αυτές τις παρανομίες να γίνουν ανάλογες αιτήσεις του κ.Γιαννακόπουλου στο δήμο Γλυφάδας.

Γλυφάδα, 14-04-2015
ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΥΣΑ


Π Ρ Ο Σ: Δήμο Γλυφάδας Αττικής.

1. Παπανικολάου Γεώργιο, δήμαρχο.
2. Παναγάκο Ευστράτιο, πρόεδρο Δημοτικού Συμβουλίου.
3. Προς όλους τους δημοτικούς Συμβούλους, (δια του β΄ εξ υμών).

ΠΡΟΣ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΝΟΜΙΜΑ:

α)  Διοικητή Β΄Α.Τ.Γλυφάδας Αττικής.
β) Διευθύνοντα την Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών.

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ – ΑΙΤΗΜΑΤΑ

ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ Αναστασίου του Ιωάννη, δημότη, κατοίκου και εκλογέα στο Δήμο Γλυφάδας Αττικής, οδός Ιάσονος αρ. 15, τ.κ. 165-61.  Τηλ./fax: 210 9645005, κιν. 6972-797960.
         
Η υπομονή έχει και όρια.
Τυφλοί δεν είστε. Απλώς εθελοτυφλείτε. Εθελοτυφλείτε ελπίζοντας ότι η κηδείας σας θα γίνει δημοσία δαπάνη, με εργολάβο τον κ. Τογρίδη.

Το ΄΄ρουσφέτι΄΄ του τέως δημάρχου προς τον ΄΄νεκροθάφτη΄΄ (…) επειδή στο πρώην παράνομο νεκροταφείο τα έτη 2011-2012 κατ΄εντολή του, νύχτα έθαβε νεκρούς, με το αζημίωτο βέβαια, (και από τα αζήτητα πτώματα - σύμφωνα με πληροφορίες μου, που είναι κοινό μυστικό - για να συμπληρώσει τον αριθμό 10+1 για την νομιμοποίησή του, πλην όμως στην πρόσθεση έκανε λάθος και του βγήκαν δέκα τα φερόμενα πτώματα σύμφωνα και με την από 27-01-2015 έκθεση του κ. Δ. Νιντσόπουλου), δεν πρέπει να συνεχίσει να εμποδίζει την διέλευση των πεζών επί του πεζοδρομίου έμπροσθεν του νόμιμου Κοιμητηρίου επί της οδού Ανδ. Παπανδρέου στην Ανω Γλυφάδα και γι΄αυτό, σας θέτω προ των ποινικών ευθυνών σας.

Από δύο έγγραφα  με αριθ. πρωτ. 40766/17-09-2012 και 642/18-01-2013, προκύπτει ότι το εκεί περίπτερο (κατά τον δ/ντη της Δ/νσης Τεχνικών Υπηρεσιών, κ. Κων/νο Βαρδακούλια), κατάστημα το χαρακτηρίζω εγώ, προκύπτει ότι ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟΥ. Σύμφωνα δε, με πρόσφατη φωτογραφία που απεικόνισα και προσκομίζω, προκύπτει ότι το πεζοδρόμιο είναι καταλυμένο και με καρέκλες και τραπέζι, ενώ το περίπτερο έπρεπε να βρίσκεται εκτός του πεζοδρομίου, δηλαδή στην πρασιά του Κοιμητηρίου που είναι ακριβώς πίσω από το υπάρχον περίπτερο.

Κατόπιν των παραπάνω, καλώ τον β΄εξ υμών, να φέρει το θέμα στην πρώτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, προκειμένου να ληφθεί απόφαση, για την μεταφορά του περιπτέρου, στην πρασιά του Κοιμητηρίου και άμεσα να ελευθερωθεί το πεζοδρόμιο, αφού αυτό, κατά παράβαση των  άρθρων 19 ΓΟΚ. 1985 και 20 του Ν.Ο.Κ., καταλαμβάνει το μεγαλύτερο τμήμα του πεζοδρομίου σε πλάτος και μήκος.

Να πρωτοκολληθεί η παρούσα μου.
Να μου χορηγηθεί αντίγραφό της, για κάθε νόμιμη χρήση
Να λάβω άμεση γνώση των ενεργειών σας.

      Ο Καταγγέλλων & Αιτών

                            Αναστάσιος  Ιωάννη Γιαννακόπουλος                         
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Μόνιμη κατάληψη πεζοδρομίου Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">