ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Τσίπρας: Αυτή είναι η δική μας Ανάσταση!

Το μήνυμα ότι η φετινή Ανάσταση είναι «Ανάσταση όλων μας, που έχουμε πάρει την απόφαση να σταθούμε όρθιοι, να κοιτάξουμε ψηλά και, ενωμένοι, να ξεπεράσουμε τις δυσκολίες της συγκυρίας» έστειλε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας. 

«Η άνοιξη της δημιουργίας πρέπει να δώσει τέλος στον χειμώνα της παραίτησης» δήλωσε ο κ.Τσίπρας, μόνο που δεν αποσαφηνίζει πως μπορεί μπορεί να υπάρξει δημιουργία σήμερα, έπειτα από τόσες δημιουργίες που κατέστρεψαν οι πολιτικοί και τα κόμματα υπηρέτησης της διαπλοκής, και όταν και η δική του κυβέρνηση δεν πράττει τίποτα για τους πολίτες και συνεχίζει την υπηρέτηση εφοπλιστών που ληστεύουν τόσο την συνταγματική νομιμότητα με σειρά ραδιοτηλεοπτικών μέσων, όσο και την πνευματική μας δημιουργία. (Γνωρίζετε τι είχαν δημιουργήσει οι ίδιοι όταν εμείς λειτουργούσαμε στα ερτζιανά; ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΑ: Βλέπε Κυριακού, Αλαφούζος κ.τ.λ. Πόσες ραδιοτηλεοράσεις πρέπει να έχει ένας εφοπλιστής κ. πρωθυπουργέ;)

Σε άλλο σημείο επισημαίνει: «Έχουμε το δικαίωμα και τη δυνατότητα να φτάσουμε ως το τέρμα» και συνολικά γνωρίζουμε ότι στο τέρμα φτάνει - οδηγείται κάποιος όταν τυγχάνει υποστήριξης, όπως επίσης γνωρίζουμε ότι πολλοί εξ ημών υποστηρίξαμε τον κ.Τσίπρα να γίνει πρωθυπουργός και το ΣΥΡΙΖΑ κυβέρνηση όταν δεχόταν εντονότατο πόλεμο από τα διαπλεκόμενα, ενώ στον αντίποδα δεν υπάρχει η επί ίσοις ανταπόδοση, άρα δε πιστοποιείται ότι είμαστε ενωμένοι.

Χρόνια πολλά κύριε Τσίπρα, και φροντίστε να είναι πράγματι πολλά, δεδομένου ότι χωρίς ορθές ενέργειες μπορεί να επαληθευθούν οι Κασσάνδρες.

Το μήνυμα του πρωθυπουργού για την Ημέρα του Πάσχα: 

Ελληνίδες, Έλληνες, η φετινή Ανάσταση είναι ξεχωριστή. Φέρνει μαζί της την αναγέννηση της ελπίδας του λαού μας για ένα καλύτερο αύριο. Ένα αύριο που ήδη έχει κάνει τα πρώτα του βήματα. 

Αυτή είναι η δική μας Ανάσταση. Είναι η Ανάσταση όλων μας, που έχουμε πάρει την απόφαση να σταθούμε όρθιοι, να κοιτάξουμε ψηλά και, ενωμένοι, να ξεπεράσουμε τις δυσκολίες της συγκυρίας. 

Το μήνυμα της σημερινής γιορτής είναι μήνυμα ζωής και δικαιοσύνης που ακούγεται  από την Ελλάδα στην Ευρώπη και σε όλον τον κόσμο.

Έχουμε κάνει ήδη τη μεγάλη αρχή. Έχουμε το δικαίωμα και τη δυνατότητα να φτάσουμε ως το τέρμα. Η άνοιξη της δημιουργίας πρέπει να δώσει τέλος στον χειμώνα της παραίτησης. Χρόνια πολλά σε όλες και όλους.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Τσίπρας: Αυτή είναι η δική μας Ανάσταση! Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">