ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Oι τοπικοί μας παρανομούντες

Χρειάστηκαν μόνο λίγοι μήνες ώστε να καθίσταται αυταπόδεικτο ότι όσα εξαγγέλθηκαν προεκλογικά ήταν πυροτεχνήματα εξαπάτησης.

Μπήκαν στο δήμο ώστε να καταργήσουν τους θεσμούς και να φροντίζουν παρασκηνιακά την ωφέλεια των παραταξιακών - κομματικών τους φίλων.

Υποτίθεται ότι τοπικά το λάθος αποτελούσε ο Κ.Κόκκορης και η τέως διοίκηση των παρανομούσε κατά των θεσμών, και ήρθαν  οι συνεχιστές.

Έχει περάσει αρκετό χρονικό διάστημα από τις αιτήσεις που έγιναν σαφέστατου χαρακτήρα. Όσοι δεν πέρασαν τα αιτήματα των δημοτών στο δημοτικό συμβούλιο είναι παρανομούντες και προσβάλουν τους θεσμούς.

Δεν χρειάζεται κάτι περισσότερο ώστε να υπάρχουν ξεκάθαρα συμπεράσματα της εξαπάτησης που έγινε ώστε να βρεθούν στη διοίκηση του δήμου, και να κακοδιοικούν κατά των θεσμών και των δημοτών.

Μπορούν να παρέχουν μια απάντηση στους συμπολίτες μας που τους ψήφισαν πως υπηρετούνται οι δημότες όταν παρανομούν σε σύννομα αιτήματα;

Μπορούν να παρέχουν μια απάντηση στους συμπολίτες μας γιατί αξίωσαν θεσμικό ρόλο αφού δεν επιθυμούν να είναι συνεπείς των θεσμών;

Σαφέστατα αποτελούν κακοδιοίκηση που δεν σέβεται ούτε τους θεσμούς, ούτε την δημοκρατία, ούτε τους δημότες, ούτε την δημόσια ωφέλεια, ούτε τους νόμους, ούτε το Σύνταγμα, άρα ντε φάκτο απορριπτέοι.

Μπορείτε ελεύθερα να κάνετε όσες μηνύσεις θέλετε για την αλήθεια που υφίσταται δημόσια, όμως στη συνέχεια θα εισπράξετε όσα σας αναλογούν, δεδομένου ότι υπάρχουν οι αποδείξεις της κακοδιοικήσεως σας και του δόλου κατά των θεσμών.

Γιάννης Κουρδομένος

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Oι τοπικοί μας παρανομούντες Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">