ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Να συγκαλέσετε συνεδρίαση της Κ.Ε του κόμματος να τεθούν όλα επί τάπητος

Να συγκαλέσετε συνεδρίαση της Κ.Ε του κόμματος με συμμετοχή όλων των μελών ώστε να τεθούν όλα επί τάπητος με πολιτικούς όρους. 
Αν κάτι ξεκινήσει λάθος μέχρι τέλους θα είναι λάθος, άρα πρέπει να συγκαλέσετε συνεδρίαση της Κ.Ε του κόμματος ώστε να τεθούν όλα τα ζητήματα με πολιτικούς όρους, και να δοθούν απαντήσεις από το κυβερνητικό κοινοβουλευτικό σχήμα για την αδράνεια εφαρμογής όσων αποτελούσαν το προεκλογικό πρόγραμμα. 

Αν προσωπικά έπειτα της εκλογικής επιτυχίας καλύπτεστε να υπηρετείται διαπλεκόμενα με νομικές και συνταγματικές παρανομίες, εις βάρος των υπολοίπων πολιτών, της κοινωνικής δικαιοσύνης, και όσων πρέπει να εφαρμοστούν, έχετε απαρνηθεί την αριστερά.
Στη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, απόντος του πρωθυπουργού και προέδρου τους κόμματος Αλέξης Τσίπρα αλλά και της προέδρου της Βουλής Ζωής Κωνσταντοπούλου, οι περισσότεροι βουλευτές προτίμησαν να μιλήσουν για διαδικαστικά θέματα και θέματα λειτουργίας της ΚΟ εκφράζοντας έντονα παράπονα για τις κλειστές πόρτες των υπουργών αλλά και τα βουλευτικά αυτοκίνητα, ζητώντας παράλληλα περισσότερη ενημέρωση για την πορεία των διαπραγματεύσεων και των εξελίξεων γενικότερα.
Η γκρίνια των βουλευτών για "δευτερεύοντα ζητήματα" προκάλεσε σύμφωνα με πληροφορίες την «έκρηξη» του υπουργού Παραγωγικής Ανασυγκρότησης Παναγιώτη Λαφαζάνη και άλλων βουλευτών που εντάσσονται στη λεγόμενη "αριστερή πλατφόρμα", οι οποίοι τόνισαν ότι η ΚΟ πρέπει να μιλάει πολιτικά, ενώ όλοι συμφώνησαν πως τα θέματα και οι ρυθμίσεις θα πρέπει να περνάνε από τις Επιτροπές Ελέγχου και Προώθησης του Κοινοβουλευτικού Έργου ώστε να υπάρχει συλλογική ζύμωση.
Ο κ. Λαφαζάνης φέρεται να μίλησε με αυστηρή γλώσσα στους βουλευτές με το σκεπτικό ότι ενώ είναι ανοικτά κρίσιμα ζητήματα όπως το θέμα της Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου θέτουν ζητήματα ήσσονος πολιτικής σημασίας.
Κατά τον υπουργό Παραγωγικής Ανασυγκρότησης ο κόσμος ζητά απαντήσεις γιατί είναι πολλά θέματα ανοικτά και επισήμανε πως θα πρέπει να υπάρξει μια νέα συνεδρίαση της Κ.Ο. παρουσία του πρωθυπουργού προκειμένου να τεθούν όλα επί τάπητος και να υπάρξει βαθιά και αναλυτική συζήτηση, χωρίς ωστόσο τελικά να οριστεί νέα ημερομηνία συνεδρίασης της ΚΟ.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Να συγκαλέσετε συνεδρίαση της Κ.Ε του κόμματος να τεθούν όλα επί τάπητος Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">