ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Αναστάσιος Γιαννακόπουλος: Eγκρίνω και επαυξάνω

Γνωρίζουμε ότι ο κ.Γιαννακόπουλος δίκαια κατέχει τον χαρακτηρισμό ενεργός δημότης, και πάντα είναι καυστικός όσων αφορά τους εμπεκόμενους στον δήμο Γλυφάδας.

Τώρα όσων αφορά το συγκεκριμένο κείμενο που αναφέρει τον βαρύ χαρακτηρισμό γουρούνια, όσων αφορά εμπλεκόμενους στο δήμο Γλυφάδας, κάλλιστα θα μπορούσα να το παρακάμψω, όμως θα ήταν αντίθετο της συνειδήσεως μου. 

Σε αντίθεση με τους έμμισθους των διοικούντων, και όσους παρασκηνιακά τροφοδοτούν με το δημόσιο χρήμα, δεν γράφω άρθρα, λέω αποκλειστικά την αλήθεια, δεδομένου ότι υπάρχουν κάποια όρια σε οτιδήποτε ισχύει και υπάρχει, και κάποιοι τα έχουν ξεπεράσει. Όσων αφορά τα ονόματα των χρηματοδοτούμενων δια της πλαγίας στο δήμο Γλυφάδας έχουν αναφερθεί σε προγενέστερα δημοσιεύματα.

Προσωπικά σας εύχομαι χρόνια πολλά για την ονομαστική σας εορτή και καλή ανάσταση του δήμου μας.

Η τοποθέτηση του κ.Γιαννακόπουλου.

ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ. 08-04-2015
ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΕΚΔΟΤΗ, ΓΛΥΦΑΔΑ WEB, κ. Γιάννη Κουρδομένο.

Διαφωνώ με τον παραλληλισμό δημοτικών παραγόντων με τα γουρούνια, διότι, τα μεν δεύτερα είναι άκακα και προσφέρουν νόστιμα εδέσματα, ενώ οι πρώτοι ( πάντα υπάρχουν εξαιρέσεις ) προσφέρουν την μπόχα των δεύτερων και κάνουν μεγάλο κακό στους δημότες και στη χώρα, για αποκλειστικό τους όφελος.

Επίσης, στις παραγράφους: [[Σαφέστατα 18.500 ετησίως επί 5 χρόνια ίσον 92.500 ευρώ για τους παραταξιακούς φίλους των εκλεγμένων σας που τους έβαλαν από το παράθυρο με παρανομίες στον δήμο Γλυφάδας. Οι 92. 500 χιλ. ευρώ για κάθε ένα από αυτούς, και στον αντίποδα από τα ίδια άτομα συστηματικά παρανομίες στα σύννομα διαφανή αιτήματα]]. Θα ΄πρεπε να αναφέρεις ονοματεπώνυμα και θέμα.

και

[[Ας αναρωτηθούν τα γουρούνια του δήμου Γλυφάδας πόσα χρόνια έχουν κάνει Πάσχα με τα χρήματα του κοινωνικού συνόλου, όλων υμών, και τι έκαναν έστω και μια φορά για αυτό το κοινωνικό σύνολο]]. Η λέξη υμών, γράφεται με Η, διότι με Υ συμπεριλαμβάνει και τα "γουργούνια".]]

Κατά τα λοιπά, εγκρίνω και επαυξάνω.

Δυστυχώς, το παιδί του κομματικού σωλήνα, εξαπάτησε την πλειονότητα των ψηφοφόρων του (γι΄αυτό φταίει ο Κόκορης), και γράφω τους περισσότερους, επειδή ποτέ δεν τον εμπιστεύτηκα και αυτό αποδεικνύεται και από επιστολή μου προς αυτόν, αντίγραφό της βρίσκεται και στα χέρια του κ. Λευτέρη Ζαγορίτη. [είδε αποσπάσματα αυτής ]:

Προς τον κ. ΓΕΩΡΓΙΟ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ (υποψήφιο δήμαρχο στο Δήμο Γλυφάδας Αττικής).

ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

Του Γιαννακόπουλου Αναστάσιου, δημότη, κάτοικου και εκλογέα στο δήμο γλυφάδας.

1) 
Κάνω ευχή  να στελεχώσετε την παράταξη με πρόσωπα αξιόπιστα και δραστήρια, όχι όμως με δοκιμασμένα, φθαρμένα & μη ανακυκλώσιμα υλικά - άτομα εννοώ, τα οποία πάντα έλεγαν ναι στα κάθε είδους «βίτσια» του νυν δήμαρχου γλυφάδας, Κώστα Κόκκορη, γι΄αυτό οι περισσότεροι από αυτούς είναι υπόλογοι ενώπιον του πειθαρχικού συμβουλίου του άρθρου 2Ξ4 του ν.ξθ52/2010 για το αδίκημα της σοβαρής παράβασης καθήκοντος στην υπηρεσία, λόγω δόλου η βαρείας αμέλειας.

Ενώπιον του ειδικού ανακριτή, προέδρου πρωτοδικών, κ. Δημ. Λευκού, εκκρεμεί η ω-5Ξ/201Ξ ποινική δικογραφία για κακουργηματική απιστία στην υπηρεσία, κατά του δήμαρχου και 26 δημοτικών συμβουλών, γι΄αυτό πέντε δημοτικοί σύμβουλοι οι οποίοι είχαν εκλέγει με τον εκλογικό του συνδυασμό, τον «έφτυσαν» και αποχώρησαν και οσονούπω θα αποχωρήσουν και άλλοι, επειδή το «καράβι έγειρε επικίνδυνα».

Επίσης κατά του δήμαρχου εκκρεμούν άλλες τρεις ποινικές δικογραφίες, εκ των οποίων, η μία βρίσκεται στην Ξ2η τ.α. και οι άλλες δυο βρίσκονται στα ακροατήρια : γ΄τρι. και α΄ μον. πλημ. Αθηνών, για σοβαρότατες αξιόποινες πράξεις, όπως άπατης, απιστίας και ηθικής αυτουργίας σε σωματική (μου) βλάβη, αντίστοιχα.


2) Η νομική υπηρεσία του δήμου γλυφάδας, πρέπει να στελεχωθεί με μόνιμο επιστημονικό προσωπικό – (δικηγόρους και γραμματείς), προκείμενου να μην αφαιμαζεται οικονομικά ο δήμος με την διασπορά δικογράφων σε πληθώρα εκλεκτούς των δημάρχων δικηγόρους, αφενός και αφετέρου, οι δημοτικοί σύμβουλοι όταν αμφιβάλουν για την νομιμότητα συγκεκριμένων θεμάτων που έρχονται προς ψήφισή στο δ.σ., να απευθύνονται στην νομ.υπ.


Ξ) Αμέσως μετά την εκλογή σας ως δήμαρχος, πρέπει εγγράφως να καλέσετε το σώμα ελεγκτών – επιθεωρητών δημοσίας διοίκησης, προκείμενου να ερευνήσει αποδεδειγμένες οικονομικές ατασθαλίες σε βάρος του δήμου από την νυν διοίκηση.

Αν τα παραπάνω τα λάβετε σοβαρά υπόψιν σας προς υλοποίηση, τα συμπεριλάβετε στο εκλογικό σας (συμβόλαιο) με τον λαό της γλυφάδας και αρχίζετε να τα υλοποιείτε, προσωπικά θα σας στηρίξω, στην αντίθετη περίπτωση, πολλές φορές θα βρεθούμε αντιμέτωποι ενώπιον των αρμοδίων άρχων.


Κλείνοντας, και πάλι σας καλωσορίζω στην πόλη μας, η απουσίας δεν μας έλειψε, διότι μας ήσασταν άγνωστος.

Γλυφάδα Αττικής, 14-12-2013


Γιαννακόπουλος Αναστάσιος
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Αναστάσιος Γιαννακόπουλος: Eγκρίνω και επαυξάνω Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">