ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Πρωτομαγιά - Ενοχλούνται και καλούν την αστυνομία


Είναι η δεύτερη φορά που μεσάνυχτα  ενοχλούνται από την αλήθεια και καλούν την αστυνομία.

Την πρώτη φορά ενημέρωσα το κόμμα που βρίσκεται στην κυβέρνηση, και τους τοπικούς παράγοντες, και υπήρξε δεύτερη, την τρίτη φορά καίγεστε.

Έπειτα των καταχρηστικών διώξεων και κατασχέσεων του Γλυφάδα fm ώστε να φιμώσουν την αλήθεια οι υπάλληλοι και υπηρέτες της διαπλοκής, οι οποίοι ληστεύουν τόσο την δημοκρατία όσο και το κοινωνικό σύνολο,  συνεχίζουν τις ίδιες ενέργειες. Αυτή τη φορά γιατί  ενοχλούνται από όσα διαμόρφωσαν και ισχύουν.

Αν επιθυμείτε την ισχύ της τοπικής χούντας και των εγκληματιών που ήθελαν να μπουν στο δήμο ώστε να παρανομούν κατά των θεσμών ληστεύοντας τοπική δημοκρατία και δημότες, να έχετε την παρρησία να καταθέσετε μηνύσεις ώστε να γνωρίζουν οι συμπολίτες μας ποιοι είναι οι χαφιέδες και ποιοι ξεφτίλες συνέπραξαν υποστηρίζοντας τους απατεώνες του δήμου.

Είναι γνωστό ποιους βάλατε στον δήμο και πως σκέφτονται λειτουργούν, όμως μη ξεχνάτε ότι ο Κουρδομένος είναι πολιτική οντότητα και ουδέποτε εξαπάτησε το κόσμο.

Την επόμενη φορά που η αστυνομία θα βρεθεί στην αυλή της οικίας μου, τόσο η κυβέρνηση, όσο και η διοίκηση του δήμου καίγονται.

Αν ακόμη και σήμερα δεν έχετε τη δυνατότητα εναρμονισμού με τους θεσμούς και τη νομιμότητα, γνωρίζοντας ότι εγκληματίες βρίσκονται στον δήμο Γλυφάδας οι οποίοι με δόλο παρανομούν σε σύννομα αιτήματα έχοντας υποχρέωση σεβασμού στο Σύνταγμα και τους νόμους, να αποχωρήσετε από την κυβέρνηση.

Αν ακόμη και σήμερα οι δεξιοί που βρέθηκαν στο δήμο με χιλιάδες ψέματα και εξαπάτηση επιθυμούν μια τοπική χούντα, όπου θα δολοφονούν τους δημότες και θα πρέπει να αποσιωπάτε η αλήθεια, να ξεκουμπιστείτε άμεσα από την κυβέρνηση. 

Κατά τα άλλα ξημερώνει η εργατική πρωτομαγιά, στη πόλη  που ορκίστηκαν σεβασμό στους νόμους και το Σύνταγμα παρουσία των υποκριτών που τους κάνουν πλάτες με το αζημίωτο, ενώ συνεχίζουν να παρανομούν κατά των θεσμών ώστε να υπηρετούνται τα αφεντικά τους. Η διαπλοκή των οικογενειών που ρήμαξαν τη χώρα και το τόπο μας.

Στις 11: 30 μ.μ. δυο αστυνομικοί με φανούς στόχευαν την οικία μου και με κάλεσαν στον προαύλιο χώρο αξιώνοντας να το βουλώσω ώστε να μην ενοχλούνται οι δημόσιοι υπάλληλοι και οι ξεφτίλες υποστηρικτές που διαμόρφωσαν την τοπική χούντα. Συγκεκριμένα με απαίτηση αξίωναν με στραμμένο το φανό στο πρόσωπό μου να πάω να κοιμηθώ.

Θα μας υποχρεώνετε πότε και πως θα κοιμηθούμε, η πότε θα το βουλώνουμε γιατί ενοχλούνται οι κουφάλες της Τερψιθέας;

Τονίζω ότι σε περίπτωση που κοιμηθώ και δεν ξυπνήσω, λόγω της βλάβης που έχει υποστεί η υγεία μου έπειτα των παρανομούντων που βρέθηκαν με εξαπάτηση στο δήμο Γλυφάδας ώστε να υπηρετούν διαπλεκόμενα, ποιοι εξ αυτών θα αναλάβουν την ευθύνη;

Ποιοι ανέλαβαν την ευθύνη για τις καταχρηστικές διώξεις κατά του ενός ραδιοφώνου του πρωτεργάτη των FM που του στέρησαν την εργασία;

Ποιοι ανέλαβαν την ευθύνη για τους παρανομούντες διαπλεκόμενους με σειρά ΜΜΕ κόντρα σε νόμους και Σύνταγμα;

Είμαι σαφής. Ποιοι θα αναλάβουν την ευθύνη για τους απατεώνες των θεσμών που βρέθηκαν στο δήμο Γλυφάδας και παρανομούν σε πρωτοκολλημένες αιτήσεις ενώ ορκίστηκαν σεβασμό στο Σύνταγμα και τους νόμους;

Ποιοι θα αναλάβουν την ευθύνη; (Μήπως πρέπει να αναλάβω προσωπικά τις ευθύνες του συνόλου των απαράδεκτων για τους θεσμούς;)

Αποστέλλεται στον υπουργό ''Προστασίας του Πολίτη'' Γιάννη Πανούση, και στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, 

Αποτελεί επιβεβλημένη αναγκαιότητα η δημιουργία λαϊκού κινήματος για πραγματική δημοκρατία, και συνεπείς υπεύθυνους πολιτικούς δίπλα σε κάθε ζήτημα που αφορά τους πολίτες και το πολίτευμα.

Επιτέλους να αφυπνιστούν συνολικά οι πολίτες διαμορφώνοντας οι ίδιοι, σαφέστατα χωρίς όσα ισχύουν και επί του παρόντος με πολιτικούς με κλειστές πόρτες και αυτιά, που αρκούνται στην υπηρέτηση της διαπλοκής του κεφαλαίου, και άνοιξαν πόρτα για τον χειμώνα τα πλατό της διαπλοκής, ενώ δεν έχουν κάνει το ελάχιστο για εμάς και την δημοκρατία που υποσχόντουσαν.

Γιάννης Κουρδομένος
glyfadaweb@gmail.com

Κάνατε το δίκιο μας ΝΟΜΟ;
Γιατί δεν κάνατε ακόμη το δίκιο του λαού νόμο;
Γλυφάδα fm 1977 - 2004 διώξεις και κατασχέσεις
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Πρωτομαγιά - Ενοχλούνται και καλούν την αστυνομία Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">