ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Ανοίγει η ΕΡΤ από την κυβέρνηση των δυο μέτρων και σταθμών!

Αποτελούσε δέσμευση του ΣΥΡΙΖΑ το άνοιγμα της ΕΡΤ, σαφέστατα όχι γιατί προασπίζεται την δημοκρατία, και τον δημόσιο χαρακτήρα, η ΕΡΤ θα επαναλειτουργήσει ως ένα κυβερνητικό εργαλείο.

Μη ξεχνάτε ότι την ημέρα ανακοίνωσης κλεισίματος της ΕΡΤ, κάτω από βροχή βρισκόμαστε στην ΕΡΤ, όπως και για μεγάλο χρονικό διάστημα στη συνέχεια υποστηρίζοντας την επαναλειτουργία της, γιατί προσωπικά πιστεύουμε και προασπιζόμαστε οτιδήποτε αποτελούσε και αποτελεί Ελληνικό - δικό μας στοιχείο.

Σαφέστατα υποστηρίξαμε τόσο την επαναλειτουργία της ΕΡΤ όσο και την επαναπρόσληψη των χιλιάδων απολυμένων της που ως επί το πλείστον είχαν διοριστεί από κόμματα - πολιτικούς με ρουσφέτια, και το πράξαμε πιστεύοντας ότι μπορεί ώστε για μια φορά να υπάρξει διαπίστωση αμοιβαιότητας.

Η αλήθεια είναι ότι στη χώρα μας τις περισσότερες φορές όσους και όποιους υποστηρίξεις θα το μετανιώσεις στο τέλος, γιατί αποδεδειγμένα οι υποστηριζόμενοι ποτέ δεν σκέφτονται και δεν λειτουργούν με τις δικές σου προθέσεις. 

Τι να θυμηθώ, τι να ξεχάσω από την λειτουργία της δημοκρατικής ΕΡΤ που κατόπιν του μαύρου άνοιξε της πόρτες της και διατείνονταν για την δημοκρατικότητα της.

Να σας θυμίσω ότι η ''δημοκρατική'' ΕΡΤ έπειτα από δελτία τύπου Ελλήνων πολιτών ποτέ δεν μετέδωσε την αλήθεια στον Ελληνικό λαό, (πραγματικά γεγονότα) και ενώ δεχόμαστε καταχρηστικές διώξεις και κατασχέσεις οι ''εργαζόμενοι'' της ΕΡΤ αποσιωπούσαν ότι ήταν και συνεργοί των απαράδεκτων κυβερνήσεων, δεδομένου ότι τα ληστευμένα τα πήγαιναν στην ''δημοκρατική'' ΕΡΤ που ενώ λειτουργούσε πειρατικά - χωρίς άδειες - και με δεδομένο τον κάθε παπάρα της πολιτικής που επί υπουργίας του άνοιγε και πέντε ραδιόφωνα με τα χρήματα του Ελληνικού λαού φροντίζοντας και για εκατοντάδες ρουσφέτια.

Ποια δημοκρατία θα γιορτάσει ο κ.Τσίπρας; Την κατ επίφαση ''δημοκρατία'' της προδοσίας και των δυο μέτρων και σταθμών;

ΓΛΥΦΑΔΑ FM 1977 - 2004 καταχρηστικές διώξεις & κατασχέσεις

Τέλος δείτε τι έχουν πράξει οι ''δημοκράτες'' του ΣΥΡΙΖΑ στη Γλυφάδα έπειτα από χρόνια ανιδιοτελούς υποστήριξης, οι οποίοι λειτουργούν με τον ίδιο τρόπο της κάκιστης κυβέρνησης, και εκτός του ότι ''πολιτεύονται'' και κατέβηκαν ως υποψήφιοι στις δημοτικές εκλογές ''φύτεψαν'' και ένα παραταξιακό τοπικό ΜΜΕ στο δήμο Γλυφάδας. 

Και ενημέρωση - χειραγώγηση των κορόιδων συμπολιτών μας, και υποψήφιοι στις εκλογές. Ελπίζω να έχετε καταλάβει τις προδιαγραφές τους, όπως και την ''αμέριστη υποστήριξη'' που μας παρασχέθηκε από τους δημοκράτες αριστερούς.

Γιάννης πίνει Γιάννης κερνάει με τους ''αριστερούς'', οι οποίοι είναι οι νέοι Καρατζαφέρηδες και η διαπλοκή του παρόντος.

Δεν υπάρχει ενδεχόμενο κοινωνικής δικαιοσύνης και δημοκρατίας σύμφωνα με όσα ήδη γνωρίζετε από συγκεκριμένα άτομα που αποτελούν τη σημερινή κυβέρνηση.

Μη ξεχνάτε ότι όπου βρισκόντουσαν οι συνδικαλιστές της ΕΡΤ βρισκόμουν και εγώ, και ενώ παρέχουν απλόχερα λύση στο πρόβλημα δυο ετών της ΕΡΤ δεν παρέχετε καμία λύση από τα ίδια άτομα σε ανάλογη περίπτωση 11 ετών.

Τέλος, δεν μας απήντησε κανείς γιατί οι επιλεγμένοι της κυβέρνησης για την προεδρία και το Δ/Σ της ΕΡΤ Τσακνής - Ταγματάρχης οδηγήθηκαν με διώροφες ντουλάπες στο Μαξίμου. 

Ποια νίκη και ποιας Δημοκρατίας θα γιορτάσεις κ. Τσίπρα;

Δισεκατομμυριούχοι της διαπλοκής και εκατομμυριούχοι της πολιτικής

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Ανοίγει η ΕΡΤ από την κυβέρνηση των δυο μέτρων και σταθμών! Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">