ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Ποια νίκη και ποιας Δημοκρατίας θα γιορτάσεις κ. Τσίπρα;

Δεν επιλέξαμε αυτή την αριστερά να κυβερνήσει

Ειλικρινά, ποτέ δεν περίμενα ότι έπειτα από αρκετά χρόνια ανιδιοτελούς υποστήριξης, και τρέξιμο ώστε να προκύψει αυτή η κυβέρνηση, αυτοί που μας υποσχέθηκαν Δημοκρατία, Δικαιοσύνη, Αλληλεγγύη, και ειδικότερα κοινωνική δικαιοσύνη θα ήταν αυτοί που θα μας τελείωναν.

Μας δίνουν τη χαριστική βολή αυτοί που μας υποσχέθηκαν ότι δεν πρόκειται να ξεχάσουν κανένα από όσους υποστήριζαν την ανατροπή της μνημονιακής κυβέρνησης.

Ενώ λοιπόν μας δολοφονούν, κυριολεκτικά, αυτοί που μας υποσχέθηκαν πραγματικές αλλαγές, σε πρώτη προτεραιότητα βάζουν την ΕΡΤ και την επαναλειτουργία της.

Ξέρετε τι σημαίνει το συγκεκριμένο; Θα πληρώνουμε συνολικά ώστε οι ρουσφετοδιορισμένοι/ες αργόμισθοι των κομμάτων να ασκούν μια επιπρόσθετη προπαγάνδα υπέρ μιας εγκληματικής κυβέρνησης η οποία μας υποσχέθηκε δικαιοσύνη ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ.

Θα πληρώνουμε συνολικά ώστε οι πολιτικοί να επαναπροσλάβουν το σύνολο των αργόμισθων ψηφοφόρων τους, οι οποίοι/ες σε πολλές περιπτώσεις πληρώνονται ώστε σε αποθήκες της ΕΡΤ να φυλάσσονται οι ληστευμένοι εξοπλισμοί της πραγματικής δημοκρατίας των πρωτεργατών του χώρου.

Οι αριστεροί θα πληρώνουν με τα χρήματα του Ελληνικού λαού υπαλλήλους της ΕΡΤ, που διορίστηκαν από το σύνολο των κομμάτων υπεύθυνοι να φυλάσσουν τα ληστευμένα της πραγματικής Δημοκρατίας - Ελευθεροτυπίας - Πλουραλισμού - ώστε οι εκάστοτε *παπατζήδες των θεσμών και του πολιτεύματος να λιβανίζονται από τους επιλεγμένους τους έμμισθους.

Ποια νίκη και ποιας Δημοκρατίας θα γιορτάσεις κ. Τσίπρα;

Συνολικά ως πολίτες γνωρίζετε από που προέρχεται η λέξη δημοκρατία και τι σημαίνει, όπως γνωρίζετε ότι το σύνολο των κομμάτων - πολιτικών που αξίωσαν την είσοδο τους στο κοινοβούλιο λειτουργούν ακόμη και σήμερα κατά της πραγματικής ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.

Αν δεν έχει τη δυνατότητα ο πρωθυπουργός κ. Τσίπρας να απαντήσει ποια δημοκρατία εννοεί, δεδομένου ότι δεν υφίσταται δημοκρατία στα ερτζιανά, να παραιτηθεί άμεσα. 

Με την λειτουργία της ΕΡΤ δεν αποκαθίσταται η δημοκρατικότητα των ερτζιανών, ούτε η Δημοκρατία στη χώρα μας.

Η Δημοκρατία, όπως και η δημοκρατικότητα των ερτζιανών αποκαθίσταται όταν υπάρξει απόδοση δικαιοσύνης που υποσχόταν ο κ.Τσίπρας μέχρι να βρεθεί στην εξουσία.

Η δημοκρατία αποκαθίσταται όταν στους δήμους υπάρξει η επαναλειτουργία των πρωτεργατών του χώρου που διώχτηκαν επί δεκαετίες ώστε απατεώνες των θεσμών να έχουν τον πλήρη έλεγχο του κοινωνικού συνόλου, το οποίο το ήθελαν χειραγωγούμενο από ελεγχόμενα συστημικά μέσα.

Έπειτα της ανακοινώσεως σας για την επαναλειτουργία της ΕΡΤ,  η οποία παρέμεινε κλειστή δυο (2) χρόνια, πείτε μας τι πράξατε ως κυβέρνηση για την επαναλειτουργία του πρωτεργάτη των FM που παραμένει κλειστός επί ένδεκα (11) χρόνια έπειτα από σειρά καταχρηστικών διώξεων και κατασχέσεων;

Πείτε στους πολίτες που σας ψήφισαν πως αντιλαμβάνεσθε την δικαιοσύνη και την δημοκρατία, δεδομένου ότι ποτέ δεν υπήρξαμε ούτε έμμισθοι του δημοσίου, ούτε διορισμένοι με ρουσφέτια, ούτε συστημικά λιβανιστήρια, και ούτε τα βρήκαμε έτοιμα όπως οι διορισμένοι των κομμάτων με τα χρήματα του Ελληνικού λαού.

Αν δεν απαντήσετε κ. Τσίπρα, και αν δεν αποκαταστήσετε την πραγματική δημοκρατία στη χώρα μας δεν σας αρμόζει ο θεσμικός ρόλος και να παραιτηθείτε.

Να αποσαφηνίσω ότι δεν είμαι κατά της επαναλειτουργίας της ΕΡΤ, όμως δεν αποτελούσε άμεση προτεραιότητα. Η κυβέρνηση είχε υποσχεθεί κοινωνική δικαιοσύνη, δημοκρατία, αλληλεγγύη κ.τ.λ, και πλην μιας συνέχισης όσων ίσχυαν με οικονομική επιβάρυνση των πολιτών δεν έχουν να επιδείξουν τίποτα άλλο. 

Γνωρίζετε πόσο εύκολη είναι η νομιμότητα κάθε πολιτευομενου ώστε να βρεθεί στην πρώτη εξουσία, και στη συνέχεια εκ του ασφαλούς να εγκληματούν κατά των πολιτών που είχαν υποχρέωση να νομιμοποιήσουν.

Εξετάστε πόσα κόστισαν σε κάθε ένα εξ ημών μελέτες, παράβολα, εξοπλισμοί, φ.π.α, κ.τ.λ, ώστε οι εγκληματίες των θεσμών να μας καταστρέψουν με σειρά διώξεων και κατασχέσεων, ενώ υπηρετούσαν διαπλεκόμενα με σειρά παρανομιών και με αντισυνταγματικά ΜΜΕ. (Αν δεν το κάνετε δεν είσαστε υπεύθυνοι να κυβερνάτε) 

Δεν μιλάμε πλέον για ύλη και αντικείμενα, μιλάμε για το κόστος της ανθρώπινης ζωής.

ΓΛΥΦΑΔΑ FM 1977 - 2004 Καταχρηστικές διώξεις και κατασχέσεις
11 χρόνια εγκληματικών κυβερνήσεων και απαράδεκτων πολιτικών
  
Γιάννης Κουρδομένος
glyfadaweb@gmail.com

Υποσημείωση για τους αναγνώστες: Λυπάμαι που δεν μπορώ να ανταποκριθώ πλέον στα εκατοντάδες θέματα και μηνύματα σας. Είναι ανέφικτο να ανταποκριθώ για λόγους υγείας.

*Παπατζήδες των θεσμών: Με ένα παράβολο λίγων δεκάδων ευρώ επέρχεται η νομιμοποίηση των υποψηφίων πολιτευόμενων, οι οποίοι στη συνέχεια εγκληματούν κατά των θεσμών, των νόμων, του Συντάγματος, και των πολιτών.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Ποια νίκη και ποιας Δημοκρατίας θα γιορτάσεις κ. Τσίπρα; Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">