ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Το ''δημοκρατικό'' συμβούλιο Γλυφάδας καταδίκασε τους ''αντιεξουσιαστές''

Η προσέλευση των δημοτών σε δημόσιο χώρο, όπου παρίσταντο παρανομούντες και εγκληματίες των θεσμών, από μερίδα συστημικών και διαπλεκόμενων media χαρακτηρίστηκε ως εισβολή αντιεξουσιαστών στο δημοκρατικό συμβούλιο Γλυφάδας .

Ο λαός δεν ξεχνά τους Φασίστες ... και είναι γνωστό ότι στη χώρα μας επί 42 χρόνια ΝΔ και ΠΑΣΟΚ ουδέποτε υπήρξε πραγματική δημοκρατία. Για το αν θα υπάρξει με την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ είναι ζήτημα χρόνου.  (Όσοι επιθυμούν να φέρουν μάσκες υποκρισίας κρίνονται, δεδομένου ότι η πολιτικοοικονομική διαπλοκή όπως και οι επιπτώσεις τόσο στο πολίτευμα όσο και στην χώρα δεν κρύβονται)

Σαφέστατα, επί μήνες απουσίας του υποφαινόμενου από τα δημοτικά συμβούλια στη Γλυφάδα, δεν έχει αναρωτηθεί κανείς για τα αίτια, και ευθαρσώς καθίσταται σαφές ότι μόνο δημοκρατικό δεν μπορεί να χαρακτηρίζεται το εν λόγω δημοτικό συμβούλιο, το οποίο αποτελείται ως επί το πλείστον από παρανομούντες των θεσμών. 

Αν και δεν έχουν αναρωτηθεί για τα αίτια, συνολικά οι ''εκπρόσωποι'' των δημοτών που ανιδιοτελώς εργάζονται για το όφελος των δημοτών και της πόλης, η τοπική ''δημοκρατία'' μας συνεχίζει να υφίσταται... για την ωφέλεια αποκλειστικά των εκλεγμένων καπήλων και των έμμισθων ημετέρων τους.

Στη συγκεκριμένη περίπτωση έχουμε δεκάδες νέους ανθρώπους που υπερασπίζονται το δικαίωμα μιας ανθρώπινης, αντιφασιστικής, και δίκαιας κοινωνίας, σε πλήρη αντιδιαστολή με το σύνολο των κομματικών εκλεγμένων που φέρουν και κουβαλούν δεκάδες μάσκες και την απανθρωπιά τους.

Στον αντίποδα, ο υποφαινόμενος δεν είναι πλέον νέος, και σε καμία περίπτωση δεν θα καταδίκαζε όπως το σύνολο των δημοτικών συμβούλων τους συμπολίτες μας για την όποια αθρόα αντίδραση τους.

Δεν πρόκειται να ασχοληθώ με όσα ειπώθηκαν από την πλευρά των ''διοικούντων'' και ''αντιπολιτευομένων'',  οι οποίοι καταδίκασαν στο σύνολο τους τους συμπολίτες μας, θεωρώντας ότι συνολικά σφάλλουν.

Επίσης, καταδικάζω δημόσια τους εκλεγμένους στη Γλυφάδα για καταχρηστική λειτουργία των θεσμών στον δήμο, όσο και τα φερόμενα συστημικά τοπικά media, τα οποία τροφοδότησαν με υλικό τα διαπλεκόμενα για τον υποτιθέμενο φασισμό των ''αντιεξουσιαστών'', ενώ τα περισσότερα ποτέ δεν ανέφεραν το ελάχιστο για τους αντιεξουσιαστές των θεσμών, οι οποίοι παρανομούν σε σύννομα πρωτοκολλημένα αιτήματα τα οποία δεν πέρασαν στο δημοτικό συμβούλιο Γλυφάδας. 

Κανείς δεν δικαιούται το απυρόβλητο, δεδομένου ότι όσοι αξίωσαν να διοικήσουν αποτάνθηκαν δημόσια στο κοινωνικό σύνολο, και στη συνέχεια αποφασίζουν επί παντός επιστητού ερήμην των δημοτών που τους παρείχαν την εντολή, και ουσιαστικά χωρίς έλεγχο. (Μη ξεχνάτε την άτυπη συμφωνία μεταξύ των ''δημοκρατών'' για την φυσική μου εξόντωση, όπως και τις παρανομίες επί χρόνια σε σύννομα πρωτοκολλημένα αιτήματα. Άλλωστε είμαι ο μοναδικός τοπικά που δεν συναλλάσεται με κανένα εκλεγμένο και ουδέποτε χρηματίστηκε

ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΠΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΝΝΟΟΥΝ ΟΤΑΝ ΟΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ;

Είσαστε απόλυτα βέβαιοι ότι αυτοί έπρεπε να βρίσκονται στα έδρανα του δήμου; 

Όπως γνωρίζετε δεν υπήρξα ποτέ εκλεγμένος, αν και μου δόθηκε η δυνατότητα να αξιώσω ψήφους. Δεν καπηλεύτηκα ποτέ το κοινωνικό σύνολο, θεωρώντας ότι υπάρχουν και συμπολίτες μας με επάρκεια νοημοσύνης, οι οποίοι κρίνοντας όσα διαδραματίζονται τοπικά θα σχημάτιζαν τόσο ενδεδειγμένη άποψη, όσο και την πρέπουσα διαμόρφωση. Σαφώς έσφαλα, και δεν χρειάζεται περαιτέρω εξηγήσεως γιατί είναι αυταπόδεικτο. Αρκεί να δεις τα πεπραγμένα του ''δημοκράτη'' Καρατζαφέρη για τα δικά του Ραδιοτηλεοπτικά, όπως και του Κ.Κ.Ε, και σίγουρα και του ΣΥΡΙΖΑ, που οι κ. βουλευτές όσο βρίσκονταν στην αντιπολίτευση ''αδυνατούσαν'' να παρέχουν μια λύση στο ζήτημα του ΓΛΥΦΑΔΑ FM, δημιούργησαν όμως το κομματικό τους ραδιόφωνο.

Γνωρίζουν αρκετοί πόσες δεκαετίες διαδρομής έχω στη Γλυφάδα, όπως και τι διακήρυξα δημόσια, όπως επίσης γνωρίζουν πόσο τιμητικό είναι για τους ιδίους όσα διαμόρφωσαν μέχρι σήμερα και συνεχίζουν να διαμορφώνουν.
Ελλάδα νεοελλήνων ''δημοκρατών'', και Γλυφάδα νεοελλήνων δημοτών, οι οποίοι ασφαλώς γνωρίζουν τι σημαίνει πρωτεργάτης ενός χώρου, με σειρά διώξεων και κατασχέσεων, και συνολικά υπηρετούν είτε ηθελημένα είτε εκούσια την διαπλοκή κατά της δημόσιας ωφέλειας, του συντάγματος, και της τοπικής δημοκρατίας.

* Η δημοκρατία απαιτεί και προϋποθέτει αμοιβαιότητα σεβασμού από το σύνολο. Αν είναι λειψή για τον ένα, είναι λειψή για όλους. Καλείται ακόμη και το σύνολο, όσων πιστεύουν ότι υπάρχει ομαλή δημοκρατία, να τεκμηριώσουν και να αποδείξουν στον ένα, και το σύνολο των υπολοίπων, ότι όλα βαίνουν καλώς.(Βαίνουν καλώς;)

Θυμηθείτε, ότι οι φερόμενοι ''αντιεξουσιαστές'' θα σας ανατρέψουν για μια πραγματικά δημοκρατικότερη κοινωνία. Όσο αντιφατικό, τόσο αληθινό και δεδομένο.

Κλείνω την σύντομη παρέμβαση μου με τα δικά σας λόγια, τα οποία ειπώθηκαν στο δημοτικό συμβούλιο Γλυφάδας, το οποίο επί δεκαετίες εγκληματεί κατά των θεσμών και των δημοτών: Όλα τα εγκλήματα στο όνομα της δημοκρατίας έγιναν στο όνομα της μοναδικής αλήθειας που κάποιοι θεώρησαν ότι την υπηρετούν. 

Γιάννης Κουρδομένος
glyfadaweb@gmail.com

Υ.Γ: Όσοι αδυνατούν να κατανοήσουν τη στάση μου ας με συγχωρέσουν, εγώ δεν πρόκειται να συγχωρήσω τη δική τους. Το μοναδικό ζητούμενο ήταν η τοπική δημοκρατία επί παντός επιστητού, και τίποτα περισσότερο, που οφείλατε ως εκλεγμένοι να προασπίζεστε. Αντί αυτού τα νοτιοανατολικά προάστια υπολείπονται τα πάντα όλα, ενώ είναι πλήρη σε κόμματα που κανένα δεν εδρεύει εδώ. Το μείζον πρόβλημα που εξ' αυτού η νότιοανατολική Αττική έχει μείνει πίσω από την υπόλοιπη, σε όλους τους τομείς, ήταν και παραμένει η έλλειψη έστω και ενός (1) αμιγώς τοπικού κόμματος. (Άλλωστε το γνωρίζουν τα ιδρυτικά μέλη του ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ τα οποία άκουγαν τις εκπομπές μου)

Δεν είναι του παρόντος, να αναφερθεί ότι η Ν.Α.Αττική δεν διαθέτει ένα (1) κόμμα, δεν διαθέτει τριτοβάθμια εκπαίδευση, δεν διαθέτει ένα (1) ραδιοτηλεοπτικό μέσο, δεν διαθέτει ένα (1) σύγχρονο νοσοκομείο, δεν διαθέτει ένα θέατρο, δεν διαθέτει, δεν διαθέτει, δεν διαθέτει....Το μισό της Αττικής ΔΕΝ Διαθέτει ΤΙΠΟΤΑ, διαθέτει όμως αρκετούς διαπλεκόμενους και εκατομμυριούχους της πολιτικής. (Σε επόμενο άρθρο αναλυτικά)
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Το ''δημοκρατικό'' συμβούλιο Γλυφάδας καταδίκασε τους ''αντιεξουσιαστές'' Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">