ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Εγκληματική κυβέρνηση και απαράδεκτοι πολιτικοί

ΓΛΥΦΑΔΑ FM 1977 - 2004 Καταχρηστικές διώξεις και κατασχέσεις
11 χρόνια εγκληματικών κυβερνήσεων και απαράδεκτων πολιτικών

Συνολικά ως πολίτες γνωρίζετε από που προέρχεται η λέξη δημοκρατία και τι σημαίνει, όπως γνωρίζετε ότι το σύνολο των κομμάτων - πολιτικών που αξίωσαν την είσοδο τους στο κοινοβούλιο λειτουργούν ακόμη και σήμερα κατά της πραγματικής ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.

Με την λειτουργία της ΕΡΤ δεν αποκαθίσταται η δημοκρατικότητα των ερτζιανών, ούτε η Δημοκρατία στη χώρα μας.

Η Δημοκρατία, όπως και η δημοκρατικότητα των ερτζιανών αποκαθίσταται όταν υπάρξει απόδοση δικαιοσύνης που υποσχόταν ο κ.Τσίπρας μέχρι να βρεθεί στην εξουσία.

Η δημοκρατία αποκαθίσταται όταν στους δήμους υπάρξει η επαναλειτουργία των πρωτεργατών του χώρου που διώχτηκαν επί δεκαετίες ώστε απατεώνες των θεσμών να κυβερνήσουν.

Έπειτα της ανακοινώσεως για την επαναλειτουργία της ΕΡΤ,  η οποία παρέμεινε κλειστή δυο (2) χρόνια, πείτε μας τι πράξατε ως κυβέρνηση για την επαναλειτουργία του πρωτεργάτη των FM που παραμένει κλειστός επί ένδεκα (11) χρόνια έπειτα από σειρά καταχρηστικών διώξεων και κατασχέσεων;

Πείτε στους πολίτες που σας ψήφισαν πως αντιλαμβάνεσθε την δικαιοσύνη και την δημοκρατία, δεδομένου ότι ποτέ δεν υπήρξαμε ούτε έμμισθοι του δημοσίου, ούτε διορισμένοι με ρουσφέτια, ούτε συστημικά λιβανιστήρια, και ούτε τα βρήκαμε έτοιμα όπως οι διορισμένοι των κομμάτων με τα χρήματα του Ελληνικού λαού.

Αν δεν αποκαταστήσετε την πραγματική δημοκρατία στη χώρα μας δεν σας αρμόζει ο θεσμικός ρόλος της διακυβέρνησης και να παραιτηθείτε.


Να αποσαφηνίσω ότι δεν είμαι κατά της επαναλειτουργίας της ΕΡΤ, όμως δεν αποτελούσε άμεση προτεραιότητα. Η κυβέρνηση είχε υποσχεθεί κοινωνική δικαιοσύνη, δημοκρατία, αλληλεγγύη κ.τ.λ, και πλην μιας συνέχισης όσων ίσχυαν με οικονομική επιβάρυνση των πολιτών δεν έχουν να επιδείξουν τίποτα άλλο. 

Γνωρίζετε πόσο εύκολη είναι η νομιμότητα κάθε πολιτευομενου ώστε να βρεθεί στην πρώτη εξουσία, και στη συνέχεια εκ του ασφαλούς να εγκληματούν κατά των πολιτών που είχαν υποχρέωση να νομιμοποιήσουν.

Εξετάστε πόσα κόστισαν σε κάθε ένα εξ ημών μελέτες, παράβολα, εξοπλισμοί, φ.π.α, κ.τ.λ, ώστε οι εγκληματίες των θεσμών να μας καταστρέψουν με σειρά διώξεων και κατασχέσεων, ενώ υπηρετούσαν διαπλεκόμενα με σειρά παρανομιών και με αντισυνταγματικά ΜΜΕ. (Αν δεν το κάνετε δεν είσαστε υπεύθυνοι να κυβερνάτε) 


Δεν μιλάμε πλέον για ύλη και αντικείμενα, μιλάμε για το κόστος της ανθρώπινης ζωής.
  
Γιάννης Κουρδομένος
glyfadaweb@gmail.com

Υποσημείωση για τους αναγνώστες: Λυπάμαι που δεν μπορώ να ανταποκριθώ πλέον στα εκατοντάδες θέματα και μηνύματα σας. Είναι ανέφικτο να ανταποκριθώ για λόγους υγείας.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Εγκληματική κυβέρνηση και απαράδεκτοι πολιτικοί Rating: 5 Reviewed By: Γιάννης Κουρδομένος