ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Mea Culpa

Ξεκίνησα ανιδιοτελώς από τον Γλυφάδα fm 1977 -2004, χωρίς να γίνω κακέκτυπο και κόπια σε οτιδήποτε υπήρχε ως σχολή, και παραμένω σταθερά προσηλωμένος ακόμη και σήμερα σε αυτό το οποίο αγαπώ. (Την Αλήθεια)

Η ελεύθερη σκέψη ήταν και παραμένει ο οδηγός, και αναλογιστείτε αν είχα τη δυνατότητα πριν από 30 χρόνια να θέτω δημόσια την αλήθεια, τι θα με εμπόδιζε να το πράττω σήμερα.

Οι κύριοι που κυβερνούν δεν είναι ριζοσπάστες, και για το ότι βρίσκονται στην διακυβέρνηση φέρω και προσωπικά μερίδιο της ευθύνης. Έμαθα να αναγνωρίζω τα λάθη μου, και το αντίστοιχο έπρεπε να ισχύει και από τους κυβερνώντες. 

Σε μια κοινωνία που έχει βυθιστεί στο ψέμα, και την υποκρισία, ακόμη και η αξιοπιστία είναι υποκειμενικός όρος στη χώρα μας. 

Να σας θυμίσω ότι λίγους μήνες προ των εθνικών εκλογών, που έφεραν το ΣΥΡΙΖΑ στην διακυβέρνηση, στο σύνολο των προεκλογικών εκδηλώσεων που παρίστατο η σημερινή κυβέρνηση - βουλευτές - υπουργοί - κ.τ.λ, δεν εμφανίζονταν  ούτε ένα συνεργείο από μικροκάναλα, από το μικρότερο κανάλι της Αττικής, και το αντίστοιχο ίσχυε και με το σύνολο των ενημερωτικών εφημερίδων, ιστοσελίδων, που δεν παρίστατο ούτε ένας δημοσιογράφος.

Πλην των γνωστών κομματικών ΜΜΕ του ΣΥΡΙΖΑ, τα οποία έστελναν ένα φωτογράφο και ένα συντάκτη, δεν υπήρχε τίποτα άλλο, και γνωρίζετε ότι έπειτα του εκλογικού αποτελέσματος αυτοί που απαξίωναν και είχαν αφανή το ΣΥΡΙΖΑ σε καθημερινή βάση ασχολούνται επί παντός επιστητού.

Ενδεικτικό παράδειγμα οι εκδηλώσεις για το Ελληνικό, οι οποίες δεν είδαν το φως της δημοσιότητας σε κανένα ραδιοτηλεοπτικό μέσο, ούτε σε κάποια εφημερίδα ευρείας κυκλοφορίας.

Δεν γνωρίζω ποιοι επιθυμούν να τρέφουν αυταπάτες δεδομένου ότι κανείς διαπλεκόμενος δεν επιθυμούσε την αριστερά στην διακυβέρνηση της χώρας, και όταν αναφέρω αριστερά εννοώ την λαϊκή βάση, και σε καμία περίπτωση υπουργούς και πρωθυπουργούς του παρόντος οι οποίοι είχαν μια μακρά διαδρομή στα κοινοβουλευτικά έδρανα.

Η ως τώρα εικόνα της κυβέρνησης, όπως και οι επιλογές των πολιτικών, δεν άπτονται ριζοσπαστισμού και αριστεράς, δεδομένου ότι συνεχίζουν την διαδρομή που χάραξαν ΝΔ και ΠΑΣΟΚ με διαφορετικού χαρακτήρα προσωπείο.

Σαφέστατα ο πολίτης που υποστήριξε  την ανατροπή της συγκυβέρνησης ΝΔ&ΠΑΣΟΚ, για την παρούσα κυβέρνηση, δεν αισθάνεται μόνο προδομένος, είναι αυταπόδεικτο ότι ξεχάστηκε και πουλήθηκε προς χάριν των ιδίων συμφερόντων και σκοπών που υπηρετούσαν τα μνημονιακά κόμματα.

Είναι πασιφανές της πάση ότι ο πρωθυπουργός, κ.Τσίπρας, όταν δημόσια κοιτάζοντας όσους επέλεξαν να τον υποστηρίξουν έλεγε ότι δεν θα ξεχάσει κανένα (...) έλεγε ψέματα από πολιτική συνήθεια.

Η αλήθεια είναι ότι δεν μας έχουν ξεχάσει ως κυβέρνηση, μας έχουν πουλήσει, δεδομένου ότι ένα κόμμα που δήλωσε ριζοσπαστική αριστερά όφειλε να παρέχει αποδείξεις, και υπολείπεται αποδείξεων.

Η κυβέρνηση ΝΔ & ΠΑΣΟΚ έριξε μαύρο στην ΕΡΤ έπειτα από χιλιάδες διώξεις και κατασχέσεις εις βάρος του λαού που πρωτοστάτησε στα ερτζιανά, και σαφέστατα εις βάρος της κοινωνικής δικαιοσύνης και της πραγματικής - αυθεντικής - δημοκρατίας. 

Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ ανοίγει την ΕΡΤ, ενώ δεν παρείχε καμία πολιτική για τον λαό, και χωρίς να έχει ένα σαφές πλάνο κατά της διαπλοκής και των αντισυνταγματικών τους ραδιοτηλεοπτικών ΜΜΕ.

Αν πράγματι κυβερνούσε ο λαός που έδωσε την λαϊκή εντολή, όσα έπραξαν εις βάρος του λαού και της ΕΡΤ, η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ, θα είχαν ισχύσει κατά των αντισυνταγματικών ΜΜΕ της διαπλοκής. Από τον λαό θα είχε πέσει προ πολλού μαύρο στο σύνολο των ιδιωτικών ραδιοτηλεοράσεων, μέχρι την αποκατάσταση της συνταγματικότητας, και της πραγματικής νομιμότητας.

Αυτοί που εμφανίστηκαν εκ του μηδενός στα τέλη της δεκαετίας του 80, και με τις ευλογίες ΝΔ και ΠΑΣΟΚ γιγαντώθηκαν εις βάρος της λαϊκής κυριαρχίας και του πολιτεύματος, ήδη θα βρισκόντουσαν στην θέση που βρέθηκαν χιλιάδες Έλληνες πολίτες, όπως και η ΕΡΤ, και αψηφώντας απόλυτα τι θα έπρατταν οι δισεκατομμυριούχοι ιδιοκτήτες και οι δουλοπάροικοι τους κονδυλοφόροι.

Κανείς δεν δικαιούται και δεν μπορεί να βρίσκεται υπέρ άνω του Συντάγματος, των νόμων, και της λαϊκής κυριαρχίας, και οι γνωστές οικογένειες της διαπλοκής, όπως και κάποιες εκατοντάδες διπλοθεσίτες καλοπληρωμένοι και εκατομμυριούχοι εργαζόμενοι τους, σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν την λαϊκή κυριαρχία. 

Η κυβέρνηση του παρόντος ενδέχεται να ισχυροποιήσει ακόμη περισσότερο την διαπλοκή της ολιγαρχίας λίγων οικογενειών, δεδομένου ότι τρέχει και η προθεσμία της ψηφιακής ραδιοφωνίας, και όπως γνωρίζετε από την ψηφιακή τηλεόραση - πλατφόρμα - (Digea) που αποτελεί σύμπραξη των γνωστών οικογενειών, για τα συμφέροντα τους κατά του συνόλου δεν υπήρξαν ποτέ ανταγωνιστές, είναι συνέταιροι και συνεργάτες.  

Mea Culpa λοιπόν για την επιλογή μου στα πρόσωπα που κυβερνούν και αδυνατούν να παρέχουν τις αποδείξεις πραγματικής ριζοσπαστικής αριστεράς.

Γιάννης Κουρδομένος
glyfadaweb@gmail.com
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Mea Culpa Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">