ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Τοπική πορεία υπέρ του ΟΧΙ σε Γλυφάδα - Ελληνικό - Αργυρούπολη (VIDEO)Όχι στους εκβιασμούς των ντόπιων & ξένων δανειστών εξεδήλωσαν με τοπική πορεία από την Άνω Γλυφάδα μέχρι την Αργυρούπολη συλλογικότητες των νοτίων προαστίων.

Η πορεία ξεκίνησε στις 8:00 μ.μ. από την συμβολή των οδών Γενηματά και Γούναρη στην Άνω Γλυφάδα, οδηγήθηκε στην πλατεία του Αγ. Τρύφωνα, στη συνέχεια κατευθύνθηκε στην Ιασωνίδου στο Ελληνικό, και κατέληξε στην Αργυρούπολη.Το κάλεσμα του ΟΧΙ, στις γειτονιές των νοτίων, βρήκε αρκετά μεγάλη ανταπόκριση από τους συμπολίτες μας, και ελάχιστες περιπτώσεις μανιακών πυροβολημένων από τη πλύση εγκεφάλου των ''Πρετεντέριδων'' των διαπλεκόμενων ραδιοτηλεοράσεων.


Μετά από πέντε μήνες διαπραγματεύσεων αποδείχθηκε η αδυναμία οποιουδήποτε συμβιβασμού ανάμεσα στις λαϊκές ανάγκες και τις κατευθύνσεις που επιβάλλουν ξένοι και ντόπιοι δανειστές, και αποτελεί απαίτηση η απεμπλοκή από τα Μνημόνια.

Ακούστηκαν συνθήματα όπως '' Μέχρι της Βρυξέλλες να ακουστεί καλά δεν θέλουμε Μνημόνια θέλουμε δουλειά'' , '' Η ανατροπή δεν είναι εκπομπή, Πρετεντέρη ψόφα να κάνουμε γιορτή'' και ''εμπρός λαέ μη τους φοβηθείς τώρα με το ΟΧΙ της Ανατροπής'' 
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Τοπική πορεία υπέρ του ΟΧΙ σε Γλυφάδα - Ελληνικό - Αργυρούπολη (VIDEO) Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">