ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Τοπική πορεία υπέρ του ΟΧΙ σε Γλυφάδα - Ελληνικό - Αργυρούπολη (VIDEO)



Όχι στους εκβιασμούς των ντόπιων & ξένων δανειστών εξεδήλωσαν με τοπική πορεία από την Άνω Γλυφάδα μέχρι την Αργυρούπολη συλλογικότητες των νοτίων προαστίων.

Η πορεία ξεκίνησε στις 8:00 μ.μ. από την συμβολή των οδών Γενηματά και Γούναρη στην Άνω Γλυφάδα, οδηγήθηκε στην πλατεία του Αγ. Τρύφωνα, στη συνέχεια κατευθύνθηκε στην Ιασωνίδου στο Ελληνικό, και κατέληξε στην Αργυρούπολη.



Το κάλεσμα του ΟΧΙ, στις γειτονιές των νοτίων, βρήκε αρκετά μεγάλη ανταπόκριση από τους συμπολίτες μας, και ελάχιστες περιπτώσεις μανιακών πυροβολημένων από τη πλύση εγκεφάλου των ''Πρετεντέριδων'' των διαπλεκόμενων ραδιοτηλεοράσεων.


Μετά από πέντε μήνες διαπραγματεύσεων αποδείχθηκε η αδυναμία οποιουδήποτε συμβιβασμού ανάμεσα στις λαϊκές ανάγκες και τις κατευθύνσεις που επιβάλλουν ξένοι και ντόπιοι δανειστές, και αποτελεί απαίτηση η απεμπλοκή από τα Μνημόνια.

Ακούστηκαν συνθήματα όπως '' Μέχρι τις Βρυξέλλες να ακουστεί καλά δεν θέλουμε Μνημόνια θέλουμε δουλειά'' , '' Η ανατροπή δεν είναι εκπομπή, Πρετεντέρη ψόφα να κάνουμε γιορτή'' και ''εμπρός λαέ μη τους φοβηθείς τώρα με το ΟΧΙ της Ανατροπής'' .

# Αναρτήθηκε στις 03/07/2015 και θάφτηκε από το σύνολο των συστημικών - ολιγαρχικών - διαπλεκόμενων - κατοχικών - αντισυνταγματικών ΜΜΕ της μπανανίας χώρας. Το 2022 , λίγες ημέρες πριν το ''μεγάλο έργο ανάπτυξης'' στο Ελληνικό , χωρίς μια δεκάρα επένδυσης από την πλευρά του ''επενδυτή'', έκλεισαν το κανάλι του ΓΛΥΦΑΔΑ WEB στο youtube, ενώ από το 2015 μας είχαν κόψει την πρόσβαση στη σελίδα του ΓΛΥΦΑΔΑ WEB στο Facebook. Τόση ''δημοκρατία'' εντός και εκτός.

# Στη μπανανία χώρα, από την μεταπολίτευση μέχρι και σήμερα, υφίσταται μια παράγκα  η οποία καθορίζει τι θα αποδέχεται η μάζα, τι υπήρξε και τι υπάρχει. Ενώ παλιότερα υπήρχαν ορισμένοι αντίθετοι στην μαζοποίηση και την παράγκα σήμερα συνολικά έχουν ενδώσει άπαντες και επιδιώκουν μερίδιο, τόσο στην παράγκα όσο και από τα χρήματα της Ε.Ε. και της μπανανίας. Αναφορικά με τα ολιγαρχικά διαπλεκόμενα έχουν γίνει το δεύτερο σπίτι των φερόμενων αριστερών οι οποίοι τους παρείχαν την κατ' εξαίρεση αδειοδότηση πέντε οικογενειών.

Τι σημαίνει μπανανία χώρα ;

Πέντε οικογένειες κατ' εξαίρεση με τηλεοπτικές άδειες επί διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ και ένας φερόμενος επενδυτής στο Ελληνικό για τον οποίο, επίσης , τα συστημικά κόμματα του έβγαλαν κατ' εξαίρεση σειρά από άδειες. 

Μπανανία σημαίνει ότι πολιτεύονται τσόγλανοι, επίσης , σημαίνει ότι στην φερόμενη δικαιοσύνη δεσπόζουν τσόγλανοι και δεν υφίσταται δίκαιο, ενώ στα κοινά συνήθως, επίσης εκλέγονται τσόγλανοι.

Μπανανία χώρα σημαίνει να δηλώνεις δεξιός νεοφιλελεύθερος καπιταλιστής και επί πέντε χρόνια να εφαρμόζεις τους νόμους του ΣΥΡΙΖΑ. ( Κυβέρνηση Μητσοτάκη. ) 

Χώρα μπανανία σημαίνει όσα ισχύουν και στους κόλπους της φερόμενης αριστεράς με ένα κόμμα το οποίο επιδιώκει ένα 7 με 9% ώστε να απολαμβάνει τα εκ. των  κρατικών επιδοτήσεων των κομμάτων και διαχρονικά στην βουλή ως ''αντιπολίτευση'' ,  έτερο κόμμα το οποίο ξεπούλησε τον σοσιαλισμό για τα προσωπικά προνόμια των στελεχών του, και ένα τρίτο το οποίο έχει υιοθετήσει την «Κασελακιάδα» για την καθολική εκκαθάριση και τον μετασχηματισμό του ώστε να υπηρετούνται τα στενά συμφέροντα της νέας τάξης, των σιωνιστών , του κεφαλαίου των ολιγαρχών και του καπιταλισμού.

Επιπροσθέτως, μπανανία χώρα σημαίνει να επιδιώκεις μισθό από το δημόσιο στη βάση του πελατειακού συστήματος, με τα χρήματα των μισθών να κάνεις σύσταση προσωπικής - οικογενειακής επιχείρησης, να έχεις μονιμότητα στο δημόσιο και παράλληλα την οικογενειακή επιχείρηση και  να ψηφίζεις το κόμμα της ΝΔ. 

Παράγκα μπανανίας χώρας

- Χιλιάδες οι ''δικοί'' τους οι οποίοι με τα χρήματα από τους μισθούς του δημοσίου και των ολιγαρχών, απόρροια του πελατειακού κομματικού συστήματος εξυπηρετήσεων, ( ρουσφετάκια ), και τους καθιερωμένου στον ιδιωτικό τομέα - (κυκλώματα) έχουν ανοίξει μια επιχείρηση η οποία πριμοδοτείται από τα ευρωπαϊκά πακέτα - επιδοτήσεις. Για τα εκατομμύρια απ' ευθείας στις τσέπες πέντε ολιγαρχών από την κυβέρνηση Μητσοτάκη καθώς και την εξαίρεσή τους από την επίδοση τέλους χρήσης των δημοσίων αγαθών ουδέν σχόλιο. Παράγκα μπανανίας χώρας. Η σταθερή και φανατική πελατεία της δεξιάς.

Στον αντίποδα, οι έτεροι της φερόμενης αριστεράς απολαμβάνουν τα προνόμια των απολαβών - αποδοχών από το δημόσιο, τα κονδύλια της Ε.Ε., κ.α., και παράλληλα πολιτεύονται είτε οι ίδιοι/ες είτε τα παρένθετα άτομα των οικογενειών τους για τα επιπρόσθετα και την διατήρηση των ήδη κεκτημένων τους, ενώ κρατούν και από ένα ''αριστερόμετρο'' θεωρώντας ότι δαύτοι/ες είναι η αριστερά/οι της χώρας μας ! Άλλωστε θα μπορούσε να είναι κάποιοι άλλοι όταν το σύστημα της παράγκας , ολιγάρχες, διαπλεκόμενοι , κόμματα - αποκόμματα, εξωθεσμικοί , ''θεσμοί'', τραπεζίτες, κ.α. προωθούν συγκεκριμένα άτομα για τα στενά τους συμφέροντα ?

Τέλος, μπανανία χώρα σημαίνει μια σειρά επιδομάτων στους έχοντες και κατέχοντες και τους δημοσίους υπαλλήλους τα οποία το κυβερνών κόμμα της ΝΔ τα λήστεψε από τις ευάλωτες κοινωνικές ομάδες και τα ''έσπρωξε'' πιο πάνω για εξασφάλιση ψήφων.

- Αναφορικά με την διευρυμένη ληστεία των πνευματικών κ.α. δικαιωμάτων όσων πρωτοστάτησαν σε συγκεκριμένους τομείς και είχαν σειρά από σαφείς δημόσιες προτάσεις οι οποίες ληστεύτηκαν από τσόγλ@νους νεοέλληνες χωρίς να αναφέρουν τι επηρέασε όσα κάνουν ετεροχρονισμένα το παρακάμπτω διότι απαιτεί τουλάχιστον ένα τόμο.

Σε τοπικό επίπεδο ασφαλώς δεν γνωρίζεται τι σημαίνει παράγκα διότι εφόρου ζωής κάνετε συνολικά τους ανήξερους. Επιπροσθέτως, δεν μπορεί να γνωρίζεται ούτε τι σημαίνει θρασόπουστες. Είναι το ''νεωτεριστικό καθεστώς'' - τάση που έχει επικρατήσει στο τόπο μας την δεκαετία 2010 - 2023 και τελευταία κορυφώνεται. Στην πραγματική δημοκρατία η αντίθεση , η σύγκρουση ( θέσεων - απόψεων ) αποτελεί το υγιές καθεστώς. Πόση υγεία υπάρχει στην μαζοποίηση ? (Εννούμε αυτό που επιβάλουν συγκεκριμένα κέντρα - συμφέροντα στο σύνολο και το σύνολο παθητικά και συνολικά το δέχεται.)

ΥΓ: Γνωρίζεται ποιοι/ες είναι όσοι παραμονές κάθε εθνικής επετείου και παραλάσεως τοποθετούν στα μπαλκόνια , τους στύλους , στον Υμηττό, στα δημαρχεία κ.α. τις υπερμεγέθεις σημαίες παριστάνοντας τους πατριώτες ενώ δεν το έχουν αποδείξει εμπράκτως πουθενά ; 

- Όσα διαμορφώνει κάκιστα η φάρα των νεοελλήνων αποτελούν μια αντιστοιχία όσων ισχύουν και στις Η.Π.Α. Νεοέλληνες εξοντώνουν την φάρα τους ενώ την ίδια στιγμή ευεργετούν όλες τις φάρες της οικουμένης. Τι θα ισχύει έπειτα από 200 χρόνια τους είναι πλήρως αδιάφορο, όμως , εμείς το γνωρίζαμε από την δεκαετία του 80. ( Η σαφής διαφορά μεταξύ Αμερικής - Ελλάδας είναι ότι: H αμερική έχει λίγες εκατονταετίες ''πολιτισμού'' διαμορφωμένου από ξενόφερτες φάρες οι οποίες στράφηκαν κατά των αυτοχθόνων , ενώ στη δική μας χώρα όλες οι φάρες του Ισραήλ παριστάνουν τους Έλληνες !)
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Τοπική πορεία υπέρ του ΟΧΙ σε Γλυφάδα - Ελληνικό - Αργυρούπολη (VIDEO) Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">