ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Στις 4 Iουλίου - 44η Διάθεση προϊόντων σε ΕΛΛΗΝΙΚΟ-ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ

ΟΙ ΔΙΑΘΕΣΕΙΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΓΙΑΣ ΤΡΙΑΔΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ( Ελ. Βενιζέλου @. 25ης οδού), 8 Π.M - 1 M.M

Παραγγελίες στο e-mail: kinima12@gmail.com.
Ενημέρωση στο ιστολόγιο : kinimapolis.blogspot.com.
Πληροφορίες στα τηλ: 6944-145007 10 π.μ - 1 μ.μ & 6943-045752 6 μ.μ - 8 μ.μ.


ΠΡΟΣΟΧΗ!
Παραγγελία χωρίς ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ και ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ δεν θα γίνεται δεκτή.

Όλα τα προϊόντα που διατίθενται, είναι υψηλής ποιότητας, με τη συνεργασία μικρών παραγωγών από κάθε γωνία της πατρίδας μας, και ελέγχονται σε συνεργασία με ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΕΛΕΓΧΟΥ.

ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ

Η συμβολή σας είναι πολύτιμη.
Βοηθήστε και σεις να γίνει το μήνυμα αυτό, όσο το δυνατόν ευρύτερα γνωστό.
Προωθείστε το στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Γνωστοποιήστε το σε συγγενείς, φίλους και γνωστούς.
Βοηθείστε συνανθρώπους μας που δεν έχουν πρόσβαση στο διαδίκτυο.

Ευχαριστούμε

Παράλληλη αλληλέγγυα δράση:
Συγκεντρώνουμε τρόφιμα, φάρμακα (όχι ληγμένα), ρούχα (καθαρά), παιχνίδια
και βιβλία, τα οποία και διανέμουμε στους έχοντες πραγματική ανάγκη.

Ζητάμε την  άμεση κατάργηση των περιοριστικών διατάξεων των μνημονιακών κυβερνήσεων,  όπως το άρθρο 25 του νόμου 4264/2014, απο την κυβέρνηση Τσίπρα-Καμμένου.

Φίλοι και φίλες,
Η Διάθεση Προϊόντων Αλληλεγγύης, έχει εξαπλωθεί απο το 2012 σε όλη την Ελλάδα,  και έχει αποτελέσει ένα παράδειγμα αλληλεγγύης, ανακούφισης και διεξόδου για τα θύματα των μνημονίων.


Μεγάλος αριθμός συνανθρώπων μας που αδυνατεί να καλύψει τις διατροφικές του ανάγκες,  ενισχύεται από τα προϊόντα που προσφέρουν οι παραγωγοί, αλλά και από τους πολίτες που συμμετέχουν, ως δείγμα αλληλεγγύης προς αυτή την ευπαθή πληθυσμιακή ομάδα.


Επίσης χιλιάδες παραγωγοί έχουν διατηρήσει τις καλλιέργειες, τα εργαστήρια, τις εργασίες τους, βρίσκοντας διέξοδο για διάθεση των προϊόντων τους.


Η δράση του Κ.Ε.Α, για διάθεση προιόντων αλληλεγγύης σε πολυ προσιτές τιμές και πολύ καλή ποιότητα, δεν θέλουμε να είναι και δεν είναι μια ακόμη λαϊκή αγορά στην πόλη μας. Είναι μια συνάντηση παραγωγών - πολιτών / καταναλωτών και αναπτύσσεται στη βάση μιας διαφορετικής λογικής, της αλληλέγγυας, κοινωνικής οικονομίας και του δίκαιου κέρδους. 


Για αυτό και επιδιώκουμε την συνειδητή συμμετοχή του πολίτη, μέσα από την προπαραγγελία των προϊόντων που θέλει. Ανταποκρίνεται στις πραγματικές κοινωνικές ανάγκες όλων και όχι στο κυνήγι του κέρδους για λίγους. Η επιτυχία του, η υποστήριξη και αποδοχή που έχει βρει, αποτελούν μία έμπρακτη αντίσταση και αμφισβήτηση των πολιτικών λιτότητας και των συμφερόντων που ελέγχουν την αγορά τροφίμων και νοιώθουν τις "Διαθέσεις Προϊόντων Αλληλεγγύης" σαν απειλή.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Στις 4 Iουλίου - 44η Διάθεση προϊόντων σε ΕΛΛΗΝΙΚΟ-ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ Rating: 5 Reviewed By: Γιάννης Κουρδομένος