ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Ο κ.Γιαννακόπουλος καταγγέλλει στημένη εκλογική διαδικασία από τον δήμαρχο Γλυφάδας Γ.Παπανικολάου

Ο κ.Αναστάσιος Γιαννακόπουλος καταγγέλλει τον δήμαρχο Γλυφάδας, Γ.Παπανικολάου, για στημένη εκλογή του δικηγόρου κ.Ανδρέου, δηλώνοντας ότι θα πράξει ότι νόμιμο μπορεί κατά της προσυμφωνημένης - στημένης - εκλογικής διαδικασίας η οποία αφορά τον συμπαραστάτη του δημότη.  

Αν πράγματι ισχύσει το συγκεκριμένο στο δήμο Γλυφάδας, θα υπάρξουν περισσότερες προσφυγές, και σαφέστατα θα καταστεί αυταπόδεικτο ότι οι φερόμενοι δημοκράτες είναι καταχραστές της τοπικής δημοκρατίας. 

Να θυμίσουμε ότι ο πολλά υποσχόμενος Γ.Παπανικολάου, μπαίνοντας στον δήμο πέταξε στην κυριολεξία όσα υποσχόταν στους Γλυφαδιώτες, και άνοιξε τα παράθυρα για διορισμούς ημέτερων, παραταξιακών, κ.τ.λ, άρα αν συνεχιστούν ανάλογες ενέργειες... θα έχουμε τα στοιχεία μαζικών προσφυγών στη δικαιοσύνη. 

Επίσης έγινε σαφές, στην προηγούμενη εκλογική διαδικασία για τον συμπαραστάτη, ποια είναι η φερόμενη τοπική δημοκρατία - όπως και οι δημοκράτες των κοινών στη πόλη μας, οι οποίοι διατυμπάνιζαν για προσηλυτισμό ψηφοφόρων ότι θα αφήσουν τα κόμματα εκτός του δήμου και της διοικήσεως.

Η δήλωση του κ. Α.Γιαννακόπουλου.

Γιώργο Παπανικολάου, δήμαρχε γλυφάδας, κάνεις ότι μπορείς για να εκπέσεις από το αξίωμα του δήμαρχου.

Aμάν και ποτέ !!!

Τα πρόβατα που έχεις στο μαντρί ''σου'' σήμερα 03-06-2015 θα ψηφίσουν τον δικηγόρο Ανδρέου, για συμπαραστάτη του δημότη..

Λάθος επιλογή. Ο δικηγόρος τα πρωινά θα βρίσκεται στα δικαστήρια και τις υπόλοιπες ώρες στο γραφείο του με τα δικόγραφα και τους πελάτες του. 

Κατά τα λοιπά, θα εισπράττει την μη ευκαταφρόνητη αμοιβή του - αποζημίωση.
Αίσχος. Θα κάνω ότι νόμιμο μπορώ, σύντομα να βρεθείς κοντά στον Παπαγεωργοπουλο και τον Τζοχαντζοπουλο.

Η ηλεκτρονική διεύθυνση της προκήρυξης από τον δήμο Γλυφάδας.

http://www.glyfada.gr/frontoffice/portal.asp?cpage=RESOURCE&cresrc=7982&cnode=283
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Ο κ.Γιαννακόπουλος καταγγέλλει στημένη εκλογική διαδικασία από τον δήμαρχο Γλυφάδας Γ.Παπανικολάου Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">