ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Παράταση του Μνημονίου δέχθηκε η Ελλάδα

Παράταση του Μνημονίου, δέχθηκε η Ελλάδα ''οι τίτλοι των συστημικών media'' τα οποία επιθυμούσαν διακαώς την παράταση του Μνημονίου.

Την επέκταση του τρέχοντος προγράμματος αποδέχθηκε η ελληνική πλευρά μετέδωσε αργά το βράδυ της Δευτέρας το Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων.Την ίδια είδηση μετέδωσαν και οι βρετανικοί Financial Times, κάνοντας λόγο για εξάμηνη παράταση, πρόταση την οποία εισηγήθηκαν οι πιστωτές και αποδέχθηκε η ελληνική πλευρά.

Γύρω στις 12 τα μεσάνυχτα, και μετά από 4 ώρες οι εργασίες της Συνόδου Κορυφής τέλειωσαν και ξεκίνησαν οι δηλώσεις των αρχηγών κρατών.

«Για πρώτη φορά, αποδεχόμαστε την επέκταση του προγράμματος ως τον μόνο τρόπο να προχωρήσουμε παρακάτω», δήλωσε η πηγή στο πρακτορείο.

Τις ίδιες πληροφορίες δημοσιεύουν και οι FT οι οποίοι μιλούν για παράταση έξι μηνών που πρότειναν οι δανειστές και αποδέχθηκε ο Ελληνας πρωθυπουργός.

Άλλες πληροφορίες έλεγαν ότι η ελληνική κυβέρνηση ζήτησε κούρεμα του χρέους, κάτι που αρνήθηκαν οι υπόλοιποι Ευρωπαίοι.


Σαφέστατα μια εξάμηνη παράταση του Μνημονίου στρέφεται κατά όσων υποσχέθηκε η Ελληνική κυβέρνηση στον Ελληνικό λαό, και εξυπηρετεί τόσο τα σχέδια της ολιγαρχίας, όσο και της Νέας Δημοκρατίας.

Σκληρά μέτρα θα παρθούν στη συμφωνία μεταξύ θεσμών - Τρόικας και Ελληνικής κυβέρνησης, όμως από κυβερνητικής πλευράς το νέο μνημόνιο, η αν θέλετε η συνέχιση - παράταση των ήδη υφιστάμενων επ' ουδενί πρέπει να ονομάζεται Μνημόνια.

Όπως όλα δείχνουν τα νέα μέτρα είναι απεχθή, και θα οδηγήσουν σε μεγαλύτερη ύφεση και ανεργία τον Ελληνικό λαό, όμως το συγκεκριμένο δεν ενοχλεί την ολιγαρχία, όπως και τους εκατομμυριούχους της πολιτικής οι οποίοι παίζουν ερήμην των πολιτών στην πολιτική σκακιέρα.

Η λέξη δημοψήφισμα, προκαλεί μίνι εγκεφαλικά επεισόδια στους Ευρωπαίους ''δημοκράτες'', αν και όπως γνωρίζετε η νέα τάξη πραγμάτων  - ολιγαρχία της πλουτοκρατίας - ελέγχει σε σημαντικό βαθμό (99%) την μαζική χειραγώγηση του κοινωνικού συνόλου.

Πλύση εγκεφάλου - και  κατευθυνόμενη χειραγώγηση από τη πλευρά της ολιγαρχίας, για συνέχιση των Μνημονίων... 

Γ.Κ
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Παράταση του Μνημονίου δέχθηκε η Ελλάδα Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">