ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Αθώος κατά πλειοψηφία ο Ηλίας Ζαχαριάδης για την συκοφαντική δυσφήμιση



Ο δήμαρχος, Γ.Παπανικολάου, και η παρέα του, αποχώρησαν σεμνά και ταπεινά από το Δ΄ Τριμ. Πλημ. Αθηνών στις 23-06-2015 έπειτα της αθώωσης του τοπικού εκδότη Ηλία Ζαχαριάδη, ο οποίος κρίθηκε αθώος κατά πλειοψηφία, (λόγω ελλείψεως δόλου)

Θυμίζουμε ότι ο Δήμαρχος Γλυφάδας, Γιώργος Παπανικολάου, είχε μηνύσει τον κ. Ζαχαριάδη για συκοφαντική δυσφήμιση δια του Τύπου,  (άρθ. 363-362 Π.Κ.) για αληθή δημοσιεύματα.

Μάρτυρες στο δικαστήριο ήταν οι κ. Α.Γιαννακόπουλος, Π. Γιάχος, Κ. Κιρκιλίτσης, δικηγόρος κατηγορίας ο κ. Γεωργούλας Απόστολος, και 
δικηγόρος υπεράσπισης ο κ. Μπουραντάς Αναστάσιος.



Εμείς οφείλουμε να τονίσουμε ότι ο κ.δήμαρχος Γλυφάδας έχει διορίσει ως οδηγό στο γκολφ παραταξιακό του, ενώ το γκολφ Γλυφάδας δεν διαθέτει οχήματα, και ο εν λόγω οδηγός χρησιμοποιείται ως προσωπικός οδηγός του δημάρχου, για να δικαιολογεί κάκιστα τον διορισμό και τον μισθό του.

Περαστικά στο δεξί χέρι του δημάρχου, από την γροθιά που έριξε στο έδρανο του δικαστηρίου , επειδή ο κ.Ζαχαριάδης αναφέρθηκε σε θέμα , που δεν έπρεπε να αναφερθεί και τον ενόχλησε.

Μπορούμε να πούμε ότι η δικαιοσύνη  λειτουργεί με ενδεδειγμένο τρόπο, προστατεύοντας την ελευθεροτυπία, σε πλήρη αντιδιαστολή όσων ίσχυαν επί δεκαετίες προστατεύοντας τους επαγγελματίες της πολιτικής.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Αθώος κατά πλειοψηφία ο Ηλίας Ζαχαριάδης για την συκοφαντική δυσφήμιση Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">