ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Ο «πολιτισμός της γειτονιάς» στη Γλυφάδα περιορίζεται στη συνοικία της Ευρυάλης

Δυστυχώς, επί δεκαετίες στη πόλη μας γινόμαστε μάρτυρες του διφορούμενου χαρακτήρα των εκάστοτε εκλεγμένων, όπως και του παντελούς ελλείμματος ισοκατανομής επί παντός επιστητού.

Προφανώς η διοίκηση του παρόντος θεωρεί ότι ο «πολιτισμός της γειτονιάς» στη Γλυφάδα πρέπει να περιοριστεί στη συνοικία της Ευρυάλης, ενώ συνολικά οι δημότες/ισσες πρέπει να πληρώνουν ώστε να γίνονται θιασώτες των δυο μέτρων και σταθμών.

Οφείλω, και θα θυμίζω όποτε μου δίνετε η δυνατότητα, ότι στην πυκνοκατοικημένη Τερψιθέα, που διαμένει το μεγαλύτερο τμήμα του τοπικού πληθυσμού, ο δήμος Γλυφάδας και οι εκάστοτε διοικούντες δεν έχουν διαθέσει ούτε μια δεκάρα των χρημάτων των δημοτών.

Σαφέστατα όσοι ομιλούν για «τοπικό πολιτισμό» στη Γλυφάδα, σύμφωνα όσων έχουν ισχύσει και συνεχίζουν να ισχύουν (εννοώ τις κατά συρροή παρανομίες των διοικούντων - αιρετών σε σύννομα αιτήματα, όπως και σειρά προτάσεων) τουλάχιστον για εμένα εμπαίζουν και εξαπατούν το σύνολο.

Οι τριήμερες εκδηλώσεις στο οικολογικό πάρκο Ευρυάλης, και το τίποτα για τις υπόλοιπες συνοικίες από τους ''Τερψιθιώτες'' δημάρχους. 

Εσείς οι υπόλοιποι πλατεία, ''σκάλα'', και σπασμένα παγκάκια, σε μια πλατεία που δεν πρόκειται να ανακαινίσουν ποτέ. Μόνο αν ανατραπούν στις επόμενες εκλογές θα αλλάξουν καθοριστικά πολλά σε τοπικό επίπεδο.

ΓΛΥΦΑΔΑ FM 1977 - 2004 Διώξεις & Κατασχέσεις,

Γιάννης Κουρδομένος
glyfadaweb@gmail.com     
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Ο «πολιτισμός της γειτονιάς» στη Γλυφάδα περιορίζεται στη συνοικία της Ευρυάλης Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">