ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Μεγάλη συγκέντρωση στο Σύνταγμα - Βροντερό ΟΧΙ στην τρομοκρατία (VIDEO)

Τεράστιο πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε στην πλατεία Συντάγματος φωνάζοντας ένα βροντερό ΟΧΙ στον Σόιμπλε, τους εκβιασμούς, τις ουρές στα ΑΤΜ, και την τρομοκρατία των ΜΜΕ.

Χιλιάδες ο κόσμος στο Σύνταγμα. Γεμάτοι οι δρόμοι γύρω από την πλατεία, και πολύς κόσμος και από τα νότια προάστια, όπως βλέπετε στην 1η φώτο.

Όπως βλέπετε στο *βίντεο που σας εξασφαλίσαμε επικρατούσε συνωστισμός στο μετρό του Συντάγματος, καθώς χιλιάδες κόσμου προσπαθούσε να ανέβει στην πλατεία.


Πράγματι ήταν μια ιστορική ημέρα, και όπως έλεγαν οι παρευρισκόμενοι, ''έτσι γράφεται η ''ιστορία''



Τέλος, τονίζω για κάποιους οι οποίοι σχηματίζουν άποψη από όσα τεκταινόμενα τεχνηέντως διαμορφώνουν κάποιοι επιτήδειοι, (για λόγους συμφερόντων) να μην κρίνουν εξ ιδίων τα αλλότρια κατόπιν πλύσης εγκεφάλου, δεδομένου ότι αγνοούν απόλυτα τι γνώσεις διαθέτει ο κάθε ένας εξ ημών, τις οποίες ουδέποτε επέδειξε δημόσια. (Στο συρτάρι αρκετών πολιτών υπάρχουν σχέδια ''απογείωσης'', ενώ το αρρωστημένο κατεστημένο για λόγους που λίγο πολύ συνολικά γνωρίζουμε επιθυμεί μια πλασματική δημοκρατία, και αρκετούς ''άσχετους'' προνομιούχους - επιρρεπής ελέγχου - συνεργασίας - σε ένα σχεδόν «πυραμιδικό σύστημα»)  






Οι κυβερνήσεις ΝΔ & ΠΑΣΟΚ φρόντισαν ώστε η οικονομική ελίτ - μια χούφτα οικογένειες - να χειραγωγούν το σύνολο από ραδιοτηλεοράσεις, και οι υπόλοιποι να ''καίνε'' κάρβουνο. Στο ίδιο μήκος κύματος (σχεδόν) και η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, με κομματικές επιχειρήσεις (...) και έμμισθους στην χειραγώγηση της μάζας. Οι γνώστες του αντικειμένου αντιλαμβάνονται πλήρως...

Να δούμε τώρα πότε θα πείτε ΟΧΙ (...) ως κοινωνικό σύνολο, ώστε να υπάρξει πραγματική δημοκρατία (...) δεδομένου ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ο προθάλαμος, σύμφωνα με το καταστατικό του, ώστε να ανοίξει η πόρτα και ο λαός να αναλάβει την διακυβέρνηση της χώρας για πραγματική Δημοκρατία. Εκτός αν κάνω κάποιο λάθος, η αν άλλαξε κάτι στο ενδιάμεσο, οπότε η δημοκρατία θα μείνει ημιτελής (...) και θα περιορίζεται στους έχοντες και κατέχοντες, τους γνωρίζοντες, και σαφώς εξυπηρετώντας ακριβώς τα ίδια συμφέροντα που υπηρέτησαν οι μνημονιακές νεοφιλελεύθερες κυβερνήσεις.

Το σημαντικότερο όλων, είναι η περαίωση - ολοκλήρωση του σχεδίου αποκατάστασης της πραγματικής δημοκρατίας στη χώρα μας. (Ο κάθε ένας αντιλαμβάνεται όσα αφορούν το πολίτευμα σύμφωνα με τα βιώματα και τις γνώσεις που διαθέτει, και σαφέστατα οι απόψεις ποικίλουν, όμως το πολίτευμα - δημοκρατία - ήταν και παραμένει ένα (1) όπως μοναδική είναι και η κάθε ψήφος των πολιτών, και δεν επιτρέπεται στο παραβάν να μπουν δυο η τρεις, η μια συντεχνία. (Ο νοών νοείτω)
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Μεγάλη συγκέντρωση στο Σύνταγμα - Βροντερό ΟΧΙ στην τρομοκρατία (VIDEO) Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">