ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Έγιναν Ευρωπαίοι οι νεοέλληνες;


Υπάρχουν ΜΜΕ διαπλοκής που ως νέες ερπύστριες καταδυναστεύουν τον ελληνικό λαό…δήλωσε πρόσφατα η πρόεδρος του Κοινοβουλίου, Ζωή Κωνσταντοπούλου, και προσωπικά στο παρελθόν παραφράζοντας το κοινοβούλιο το αποκαλούσα Κωλοχανείο σύμφωνα με όσα ακολουθούσαν ΝΔ και Πασόκ.

Αυτοί που καταλήστεψαν τον Ελληνικό λαό, και οδήγησαν τη χώρα σε επικυριαρχία Τροϊκανών και εξωθεσμικών, αυτοί που καταχράστηκαν επί δεκαετίες το πολίτευμα της χώρας, δημιουργώντας ένα πελατειακό σύστημα - πολιτεία - ώστε να εκλέγονται και να επανεκλέγονται, αυτοί που δημιούργησαν την διαπλοκή μιας χούφτας οικογενειών, και σαφέστατα κουρελιάζοντας το Σύνταγμα... δεν δικαιούνται να ομιλούν.

Στη συνέχεια θα σας αναφέρω δυο χαρακτηριστικά παραδείγματα νεοελλήνων, ώστε να κατανοήσετε πλήρως ποιοι είναι οι δεξιοί υποστηρικτές της ''Ευρωπαϊκής'' Ελλάδας, και του ευρώ.

Οι καταπατητές της δημόσιας δασικής εκτάσεως (αυτοί που περίφραξαν με συρματόπλεγμα ολόκληρα στρέμματα του Υμηττού σε μια νύχτα, και τα περιέλουσαν με υγρά μπαταρίας ώστε να σκουριάσουν) αναλογιστείτε πόσο Ευρωπαίοι μπορεί να είναι...

Μπορεί να είναι;

Και όμως, οι παράνομοι καταπατητές της δημόσιας έκτασης, έπειτα από κάλεσμα της ΝΔ έτρεξαν στο Σύνταγμα να διαδηλώσουν υπέρ της Ευρωπαϊκής Ελλάδας, και του ευρώ.

Σε ποια Ευρωπαϊκή χώρα η πολιτεία δεν θα τους είχε κόψει το κώλο στη κυριολεξία;

Επίσης, χιλιάδες νεοελλήνων που διορίστηκαν με ρουσφέτι στο δημόσιο από τα κόμματα εξουσίας 42 ετών, δέχτηκαν με ιδιαίτερη χαρά και τιμή να υπερασπιστούν την Ευρωπαϊκή παραμονή και το ευρώ. 

Έγιναν Ευρωπαίοι οι νεοέλληνες αυτών των νοοτροπιών;
Η Ελλάδα έγινε Ευρωπαϊκή χώρα σύμφωνα με όσα γνωρίζετε και γνωρίζω;

Γιάννης Κουρδομένος
glyfadaweb@gmail.com


Δίδραχμο Γόρτυνας - 200 πΧ



  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Έγιναν Ευρωπαίοι οι νεοέλληνες; Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">