ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Γλυφάδα: Συνεργείο ιδιωτών ''αποκεφαλίζει'' τις λεύκες στην πλατεία Καραϊσκάκη


Η διοίκηση του δήμου Γλυφάδας πράττει διαρκώς κατά παράλογο τρόπο.

Άλλη μια περίπτωση παράλογων ενεργειών από τη πλευρά του δήμου Γλυφάδας σε συνεργασία με ιδιώτες λαμβάνει χώρα στη πλατεία Καραϊσκάκη.

Η περίοδος κλαδέματος των δέντρων σε καμία περίπτωση δεν είναι οι θερινοί μήνες, και προκαλεί εντύπωση ποιοι έδωσαν την εντολή ''αποκεφαλισμού'' όλων των δέντρων στην πλατεία Καραϊσκάκη καλοκαιριάτικα.

Ο δήμος όφειλε να κλαδέψει τα δέντρα που βρίσκονται σε δημόσιους χώρους την εποχή κλαδέματος που είναι ο χειμώνας και αρχές της άνοιξης.

Σύμφωνα με όσα είδαμε δεν πρόκειται γα κλάδεμα, πρόκειται για ''πετσόκομα'', και ενδέχεται αυτά τα δέντρα αν κλαδευτούν κατά τον ίδιο τρόπο καλοκαιριάτικα συνολικά να ξεραθούν.

Σύμφωνα με τον κηπουρό του δήμου υπήρξε μια καταγγελία για ένα παιδάκι το οποίο παρουσίασε κάποιο πρόβλημα από τα άνθη της λεύκας, και επίσης ακούσαμε ότι κάποιοι έτρεφαν φόβους για πτώση των κλαδιών από τις λεύκες.

Άλλοι συμπολίτες και συμπολίτισσες μας αντέδρασαν λέγοντας τι κάνουν οι άνθρωποι, τώρα που χρειαζόμαστε τη δροσιά πετσοκόβουν τα δέντρα;

Σαφέστατα η ενέργεια από πλευράς δήμου αποτελεί τεράστιο λάθος, δεδομένου ότι ποτέ δεν κλαδεύουμε δέντρα το καλοκαίρι, διότι ενδέχεται σε επόμενη φάση να ξεραθούν.

Τα συμπεράσματα δικά σας.


  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Γλυφάδα: Συνεργείο ιδιωτών ''αποκεφαλίζει'' τις λεύκες στην πλατεία Καραϊσκάκη Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">