ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Επιστρέφει στα ερτζιανά η Ελληνική Ραδιοφωνία - ΕΡΤ

Επιστρέφει στα ερτζιανά η Ελληνική Ραδιοφωνία, μαζί με την επίσημη πλέον επαναφορά της ΕΡΤ - ραδιοφωνία - Τηλεόραση. Στις 8 το πρωί, που θα έχουν συμπληρωθεί δυο χρόνια από το κλείσιμο της ΕΡΤ θα βγουν στον αέρα τα ραδιοφωνικά προγράμματα. 

Το Πρώτο Πρόγραμμα, το Δεύτερο, το Τρίτο και η ΕΡΑ Σπορ, είναι έτοιμα να εκπέμψουν, ενώ η Φωνή της Ελλάδος στα βραχέα και ο πολύγλωσσος Φιλία θα βγουν στον αέρα σύντομα. 

Η αναδιοργάνωση του φορέα αναμένεται να διαρκέσει αρκετό χρονικό διάστημα, και ίσως απαιτηθεί ένα χρονικό διάστημα μέχρι τον Σεπτέμβρη για το πλήρες πρόγραμμα στα ραδιόφωνα και τα κρατικά τηλεοπτικά κανάλια.

Με βασικό δεδομένο την επαναλειτουργία όλων των κρατικών ραδιοφώνων, και την επαναπρόσληψη 1653 που εργάζονταν με συμβάσεις αορίστου χρόνου, οι οποίοι αναμένεται να επιστρέψουν στη δουλειά τους, παράλληλα αναμένουμε άμεσα το νομοσχέδιο για την ραδιοτηλεόραση

Ένα νομοσχέδιο ξεκάθαρο - δημοκρατικό - απόλυτα εναρμονισμένο με το Σύνταγμα, το οποίο θα περιλαμβάνει την δικαίωση του πρωτεργάτη ερασιτέχνη των ΑΜ (μεσαίων) Τσιγγιρίδη, που κυριολεκτικά δολοφονήθηκε από την Ελληνική πολιτεία, αν και ήταν ο πρώτος που λειτούργησε στη χώρα μας, όπως και των πρωτεργατών των FM, όπως είναι ο υποφαινόμενος.

Αν η κυβέρνηση επιλέξει να μην υπάρξει άμεσα δημοκρατικός και δίκαιος νόμος, ο οποίος θα δικαιώσει τους πατέρες τόσο της ραδιοφωνίας, όσο και της τηλεόρασης στη χώρα μας, είμαι απόλυτος ότι τελειώνει ο κοινοβουλευτισμός των κομμάτων 42 ετών, δεδομένου ότι είτε θα ιδρύσουμε νέα κόμματα, είτε θα στηρίξουμε τα εξωκοινοβουλευτικά.

Είναι αρκετά 42 χρόνια κοινοβουλευτικής ληστείας, και 26 διαπλεκoμενης. Υπάρχει μια (1) συγκεκριμένη λαϊκή εντολή.

ΓΛΥΦΑΔΑ FM 1977 - 2004 Καταχρηστικές Διώξεις & Κατασχέσεις
ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗ ΤΩΝ ΠΡΩΤΕΡΓΑΤΩΝ - ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Γιάννης Κουρδομένος
glyfadaweb@gmail.com 



Οφείλετε να γνωρίζετε συνολικά ότι, τόσο η τηλεόραση, όσο και το ραδιόφωνο στη χώρα μας, ξεκίνησαν από ερασιτέχνες, και σε καμία περίπτωση από το κράτος η τους έμπορες του κεφαλαίου και της διαπλοκής.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Επιστρέφει στα ερτζιανά η Ελληνική Ραδιοφωνία - ΕΡΤ Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">