ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Τα σκαλιά της εκκλησίας, η ο προαύλιος χώρος, δεν είναι χώροι αναψυχής

Έχουν περάσει τουλάχιστον 15 - 20 χρόνια από τις ραδιοφωνικές μου εκπομπές, στις οποίες είχα περάσει δημόσια εκατοντάδες προτάσεις, όπως παρέλασαν τοπικά εκατοντάδες αιρετοί - διοικούντες.

Ειδικά στη πυκνοκατοικημένη Τερψιθέα Γλυφάδας, με τις χιλιάδες πολυκατοικίες, υφίσταται τεράστιο ζήτημα. Το βλέπουμε συνολικά ως κάτοικοι, και δεν έχει αναφερθεί κανείς. (Τα σκαλιά της εκκλησίας, η ο προαύλιος χώρος δεν είναι χώροι αναψυχής) 

Σε μια πόλη που συνδυάζει βουνό και θάλασσα, η έλλειψη χώρων αναψυχής των κατοίκων - ενώ έχουν υπάρξει προτάσεις - δηλώνει ότι δεν υπάρχει ζήλος από τη πλευρά των εκλεγμένων. 

Σαφώς η Γλυφάδα, σε σχέση με άλλους δήμους έχει μεγαλύτερο πληθυσμό όπως και συνοικίες, αυτό όμως δεν είναι αποτρεπτικός παράγοντας στο να υπάρχει ορθή χρηστή διοίκηση.

Πριν από 20 χρόνια ο δημότης είχε επεξεργαστεί τι χρειάζεται η πόλη και οι κάτοικοι, και υπήρξαν δημόσια συγκεκριμένες προτάσεις αξιοποίησης τόσο του βουνού όπως και της παραλίας.

Έκτοτε πέρασαν αρκετές διοικήσεις - εκατοντάδες αιρετοί - διαχειρίστηκαν δις ευρώ, και δεν υπήρξε  ισοκατανομή πόρων στο σύνολο των συνοικιών ώστε να υπάρχουν οργανωμένοι χώροι για τους δημότες.

Ο χώρος του νταμαριού είναι κατάλληλος για διαμόρφωση καλύπτοντας τις ανάγκες χιλιάδων κατοίκων, και παράλληλα η περιοχή είναι χαρακτηρισμένη αναδασωτέα.  

Σήμερα σας δίνετε η δυνατότητα να αξιοποίησετε υπάρχοντες χώρους, και να αποδείξετε ότι ενδιαφέρεστε για τους δημότες, η ακριβώς το αντίθετο.

Γ.Κ 
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Τα σκαλιά της εκκλησίας, η ο προαύλιος χώρος, δεν είναι χώροι αναψυχής Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">