ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Ν.Βαλαβάνη: Με το ΟΧΙ θα διαπραγματευτούμε τις δικές μας προτάσεις (VIDEO)



Συνέντευξη της Αναπληρώτριας Υπουργού Οικονομικών στην ΕΡΤ1 (30.6.2015)

''Με το ΟΧΙ θα διαπραγματευτούμε τις δικές μας προτάσεις", σημειώνει η Αναπληρώτρια Υπουργός Οικονομικών Νάντια Βαλαβάνη στην πρωινή εκπομπή της ΕΡΤ1.

Όπως δήλωσε η αναπληρώτρια υπουργός δεν υπάρχει θεσμικός τρόπος να προσφύγει η χώρα μας κατά των θεσμών.

Επίσης, η κ.Βαλαβάνη ανέφερε ότι η πιο μαύρη προπαγάνδα που μπορεί να γίνει και δείχνει που μπορούν να φτάσουν είναι οι κλειστές τράπεζες.

Πάμε για μια καθαρή νίκη του ΟΧΙ που θα είναι παγκόσμια πρώτη, και θα είναι η πρώτη φορά που θα γίνετε δημοψήφισμα Ευρωπαϊκά με κλειστές τράπεζες.

Αν πράγματι υπερισχύσει το ΟΧΙ με κλειστές τράπεζες καταλαβαίνετε τι κόκαλα μπορεί να τσακίσει.

Η πρόταση έχει αλλάξει δυο φορές, και ειδικά όσων αφορά το ΦΠΑ στα ξενοδοχεία, που αρχικά ήταν 23%, στη συνέχεια, 13%, και σήμερα ισχύει το 6,5%.

Όπως δήλωσε η υπουργός, όσων αφορά τις 100 δόσεις, η τακτική από την πλευρά των εταίρων δεν θα μπορούσε να γίνει αποδεκτή, δεδομένου ότι δεσμεύουν την κυβέρνηση αν ένας πολίτης χρεωθεί έστω και ένα ευρώ να χάνει τη ρύθμιση.

Τονίζουμε ότι έχουν υποχρεωθεί χιλιάδες πολίτες με καθολική αδυναμία πληρωμής των χαρατσιών και ΕΝΦΙΑ να καταβάλουν χρήματα τα οποία σε καμία περίπτωση δεν οφείλουν. Και δεν τα οφείλουν, δεδομένου ότι από την δεκαετία του 80 ήταν κατά των εκσυγχρονιστών, και δεν επιθυμούσαν τον δανεισμό της χώρας, όπως και το πελατειακό κράτος - σύστημα - που μας οδήγησε στην υπερχρέωση.

Κανείς δεν έχει το δικαίωμα να υποχρεώνει πολίτες που δεν έλαβαν επί δεκαετίες ούτε ένα ευρώ από το δημόσιο, και ουδέποτε υπηρετήθηκαν από τις εκάστοτε κυβερνήσεις, να πληρώνουν για την διαβίωση διορισμένων, και τα χρήματα που φαγώθηκαν από την οικονομική ελίτ, και τα παράκεντρα της.

Επί προσωπικού Γ.Κ: Σαφέστατα θα πληρώσω αν ισχύσει το ανάλογο με όσα ίσχυσαν με τις 2.500 χιλ. της ΕΡΤ, και την κρατική ραδιοτηλεόραση.
Αν η κυβέρνηση επιλέξει να μην υπάρξει απαλλακτικό βούλευμα για τις καταχρηστικές διώξεις και κατασχέσεις, και επιστροφή των ληστευμένων που βρίσκονται στις αποθήκες της ΕΡΤ, όπως και ένα ανάλογο καθεστώς με όσα ισχύουν με τα διαπλεκόμενα, η την ΕΡΤ, δεν οφείλω απολύτως τίποτα, και δεν θα πληρώσω τίποτα.


  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Ν.Βαλαβάνη: Με το ΟΧΙ θα διαπραγματευτούμε τις δικές μας προτάσεις (VIDEO) Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">