ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Δημήτρης Μπουντουτσίδης: Θα μας σώσουν με το ΝΑΙ

Ο συμπολίτης μας κ.Μπουντουτσίδης, παρεμβαίνει όσων αφορά την πολιτική μας πραγματικότητα, με ένα κείμενο, το οποίο και επεξηγηματικό είναι, και σαφέστατο.

Του Δημήτρη Μπουντουτσίδη

Από χθες (29-6-2015) βρίσκομαι σε προγραμματισμένο ταξίδι στη Γερμανία, είμαι δύο μέρες με Γερμανούς και  Έλληνες, πήγαμε σε Ελληνικά μαγαζιά για γεύμα. Δεν μπορούσα να φανταστώ με πόση ευστοχία κατάφεραν οι υποστηρικτές του ΝΑΙ, να πείσουν  Γερμανούς και Έλληνες ότι το ΟΧΙ. Είναι ΟΧΙ προς την Ευρώπη και έξοδο από την Ευρώπη. 

Αυτό κατά την άποψη μου λέγεται –Επιτυχημένη Προπαγάνδα- και  προέρχεται από αυτούς που δημιούργησαν την ΚΛΕΠΤΟΚΡΑΤΙΑ οι οποίοι είναι και  υπαίτιοι της ολοκληρωτικής καταστροφής και άρχισε από τις αρχές της δεκαετίας του 90α και ολοκληρώθηκε πριν από ένα περίπου χρόνο.  Οφείλω να ομολογήσω ότι οι παρευρισκόμενοι Έλληνες, Γερμανοί και μία παρέα Ιταλών στην ταβέρνα ήταν θορυβημένοι και δικαιολογημένα.

Έδειξαν ότι τους έπεισα, όμως δεν φανταζόμουν ότι   ΤΑ ΥΠΟΤΗΘΕΜΕΝΑ ΜΕΓΑΛΑ ΣΑΘΡΟΚΑΝΑΛΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΠΟΥΡΔΟΓΟΛΟΓΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΕΣ ΤΟΥΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΣΥΜΒΑΛΟΥΝ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΣΤΟΝ ΦΟΒΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΝΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΙΣΧΥΣΟΥΝ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΡΙΞΑΝ στον ΓΚΡΕΜΟ, μας ΕΦΕΡΑΝ ΩΣ ΕΔΩ και έδιωξαν τα παιδιά μας και τα εγγόνια μας στα πέρατα του κόσμου.

Τα  ακούτε ρε ΓΚΑΚΣΤΕΡ!, διώξατε τα παιδιά μας και τα εγγόνια μας  που επενδύσαμε τόσο  πολύ για αυτά για να μείνουν στον τόπο που γεννήθηκαν, στον τόπο που  μεγάλωσαν, στον τόπο των προγόνων τους. Και μας λέτε ότι θα τα σώσετε εάν ψηφίσουμε ΝΑΙ;.  Εσείς θα μας σώσετε!. Εσείς μόνον  για τον εαυτούλη σας ενδιαφέρεστε και να  κρατήσετε τα προνόμια σας(αλλά για όλα αυτά αφού μας προκαλείτε η ζωή είναι μπροστά μας).   

Συνεχίζοντας, τους εξήγησα ότι δεν ανήκω σε κανένα κόμμα, αλλά στηρίζω τις προσπάθειες αυτού του Κυβερνητικού σχηματισμού και αυτόν τον νέο άνθρωπο σε ηλικία και νέο  Πρωθυπουργό και ότι για πρώτη φορά στην πρόσφατη Ιστορία του Ελληνικού Έθνους, υπάρχει και μα άλλη διαφορετική Πολιτική Σκέψη, μια άλλη Τακτική και μια άλλη εντελώς διαφορετική Στρατηγική και αυτό οφείλετε σε αυτόν τον νέο άνθρωπο σε ηλικία και Πρωθυπουργό που γνωρίζει να διαλέγει και άξιους  συνεργάτες και ότι δεν υπάρχει  «ΨΗΦΟΣ ΟΧΙ προς την ΕΥΡΩΠΗ και ΝΑΙ στην ΕΥΡΩΠΗ».

Η ψήφος μας, αφορά εάν πρέπει να υπογράψουμε συνέχεια σε δανεικά, που σημαίνει ΝΕΑ μνημόνια, αφαίμαξη εσόδων από ΜΙΣΘΟΥΣ και ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ, ΑΥΞΗΣΗ Φ.Π.Α. Διάλυση των ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ, των ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ, των ΑΓΡΟΤΩΝ, Κ.Λ.Π, Κ.Λ.Π, κυρίως όμως, θα συνεχίσουμε να κάνουμε αφαίμαξη των ΜΙΣΘΩΝ  και  ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ των μισθωτών της ΕΥΡΩΠΗΣ, κυρίως όμως, την αφαίμαξη των εσόδων των Ευρωπαίων Επιχειρηματιών.

Τελειώνοντας, έκλεισα με το  «αυτοί, δεν έχουν το δικαίωμα να μιλούν, γιατί είναι υπεύθυνοι για όλα  τα δεινά».

Και με την ευκαιρία ρε συνΈλληνες,  αυτοί  που ξαναΖητάνε να σώσουν την Χώρα μας ψηφίζοντας ο Ελληνικός λαός το ΝΑΙ για  να την βγάλουν  από τον γκρεμό που οι ίδιοι την ρίξανε με ποιον τρόπο και με ποια ικανότητα θα το κάνουν και θα την σώσουν;.

Σε αυτούς και εννοώ  «τους προηγούμενους και λίγο πιο προηγούμενους και πιο προηγούμενους από τους προηγούμενους» 

1ον Παραδόθηκε μια εδραιωμένη Δημοκρατία και αναφέρομαι στην δεκαετία του 70α.

2ον Παραδόθηκε ένα κοινωνικό κράτος και αναφέρομαι στην δεκαετία του 80α.

Και ενώ,   από τις αρχές της δεκαετίας του 90α  και εντεύθεν, θα έπρεπε να θωρακίσουν την χώρα και να θεραπεύσουν όσες εκκρεμότητες άφησαν οι  προηγούμενοι, αυτοί άρχισαν να ξηλώνουν και την Δημοκρατία και το κοινωνικό κράτος (αλλά η ζωή είναι μπροστά μας όπως προανέφερα).

Τελικώς, το αποτελείωσαν (κράτος, έθνος, χώρα) με τα μνημόνια που υπέγραφαν –χωρίς να τα διαβάζουν-. Ποιοι!; οι υπουργοί!.

Εμείς είμαστε στο παρελθόν, απλοί δημοτικοί σύμβουλοι και δεν διανοηθήκαμε να πάμε σε δημοτικό συμβούλιο αδιάβαστοι.

Εμείς είμαστε απλά μέλη Διοικητικού Συμβουλίου Επιχειρήσεων και δεν το τολμήσαμε να πάμε ανενημέρωτοι στα διοικητικά συμβούλια μας.

Εμείς είμαστε απλοί πρόεδροι επαγγελματικών και εξωραϊστικών συλλόγων και σωματίων και δεν σκεφτήκαμε ποτέ  να είμαστε ανενημέρωτοι.  

Αντίθετα αυτοί που τώρα κόπτονται ότι θα μας σώσουν  αντί να θωρακίσουν την χώρα  όπως προηγουμένως ανέφερα, δημιούργησαν την λεγόμενη ΔΙΑΦΘΟΡΑ, ΚΛΕΠΤΟΚΡΑΤΙΑ, ΓΚΑΣΤΕΡΟΚΡΑΤΙΑ, ΔΙΑΠΛΟΚΟΚΡΑΤΙΑ και όλα τα κραταιά …ΚΡΑΤΙΑ  Ε!  ΌΧΙ και να ταυτίσω την ψήφο μου με όλα αυτά;.

Δημήτρης Μπουντουτσίδης

Υποσημείωση του Γ.Κ το 2015: Καλά κάνεις κ. Δημήτρη που δεν επιθυμείς να ταυτίσεις τη ψήφο σου με την κλεπτοκρατία, όμως η ''κρατική χούντα'' συνεχίζεται χωρίς απόδοση δικαιοσύνης, και χωρίς πραγματική δημοκρατία. Ο νέος άνθρωπος που λες, ενέδωσε στα θέλω των συνδικαλιστών της ΕΡΤ, φρόντισε για τις 2.500 χιλ. διορισμένων χωρίς ΑΣΕΠ, ώστε να έχει εξαπτέρυγα και λιβανιστήρια, και στον αντίποδα δεν έπραξε το ελάχιστο για την πραγματική δημοκρατία και δικαιοσύνη των τοπικών κοινωνιών.

ΓΛΥΦΑΔΑ FM 1977 - 2004 ΚΑΤΑΧΡΗΣΤΙΚΕΣ ΔΙΩΞΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ.
11 ΧΡΟΝΙΑ ΧΩΡΙΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ - ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΠΛΑΣΜΑΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

Ξέρετε πόσα απαλλακτικά βουλεύματα έβγαλαν για τα ραδιοτηλεοπτικά της διαπλοκής τα τελευταία 26 χρόνια; Για εμάς με αποδεδειγμένα καταχρηστικές διώξεις και κατασχέσεις - και κακοδικία - που μπορεί να αποδειχθεί και σήμερα... δεν πράττουν το ελάχιστο. 
Αναρωτηθείτε τους λόγους.

Υ.Γ του Γ.Κ το 2016: Ο κ. Μπουντουτσίδης, όπως και μια σειρά άλλων συμπολιτών μας, οι οποίοι επί πολλά χρόνια στήριζαν τη ΝΔ, και στις εκλογές των Ο.Τ.Α, όπως γνωρίζετε έδωσαν παράλληλα με πολλούς και πολλές εκ των συμπολιτών μας ευκαιρία στην αλλαγή διακυβέρνησης, και προσωπικά δεν γνωρίζω αν το έχουν μετανιώσει.

Επίσης, εμείς ποτέ δεν αναιρούμε όσα είπαμε και γράψαμε, και δεν μετανιώνουμε για τις επιλογές μας, ακόμα και αν θεωρούνται αιτία ώστε να γινόμαστε πέραν του δέοντος εριστικοί, (ακόμα και αν αποβαίνει εις βάρος μας), διότι για εμάς υφίσταται αδικία, και η ΝΔ όπως και το ΠΑΣΟΚ έχουν στερήσει μια ραδιοτηλεοπτική δομή από τα νότια και την Γλυφάδα. 

Υ.Γ του Γ.Κ το 2017: Έπειτα από δυο (2) Μνημόνια από το νέο άνθρωπο, και τους άξιους συνεργάτες που ξέρει να διαλέγει, και όσων συνεπάγονται δυο μνημονίων, και κυρίως έχοντας τις δημόσιες δηλώσεις τους για ''δίκαιη ανάπτυξη'', επαφίεται στη κρίση σας αν πράγματι το διαπιστώνεται. 

Εμείς διαπιστώνουμε μια συνέχιση - συντήρηση - διαπλεκόμενων, καθώς επίσης, αντί κοινωνικής δικαιοσύνης, διευρυμένη αυθαιρεσία, η οποία προσιδιάζει με την αναρχία. Ειδικότερα στους Ο.Τ.Α δεν έχει αλλάξει το ελάχιστο στα τρία χρόνια διακυβερνήσεως, και τα άμεσα οφέλη, ακόμα και με σειρά ΠΑΡΑΝΟΜΙΩΝ, τα έχουν τα στελέχη - ημέτεροι του παλαιοκομματισμού μαζί με ελαχίστους συνεργαζόμενους που δηλώνουν ''αριστερά''. 

Αυτό είναι το μείζον, διότι χωρίς διαφοροποιήσεις στους Ο.Τ.Α δεν μπορεί να προκύψει αλλαγή σελίδας για τη χώρα και το κοινωνικό σύνολο. Όταν στους Ο.Τ.Α - Δήμους - έχουμε τα στελέχη των κομμάτων που δημιούργησαν την πολιτικοοικονομική διαπλοκή, και από τους δήμους - τοπικές κοινωνίες - συνεχίζεται η υποστήριξη όσων εδραιώθηκαν επί ημερών τους στην διακυβέρνηση της χώρας, είναι ανέφικτο να υπάρξουν πραγματικές αλλαγές.

Οι οφελημένοι του παρόντος, όσοι και όσες είναι αυτοί, στο αύριο της τοπικής αυτοδιοικήσεως, έρχονται ώστε να συνεχίσουν, ΣΥΝΤΗΡΗΣΟΥΝ, όπως κάνουν επί τρία χρόνια διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, όσα εδραιώθηκαν επί ΝΔ και ΠΑΣΟΚ καθώς και των δικών τους προνομίων, άρα είναι σαφές ότι για κοινωνική δικαιοσύνη, και πραγματικές αλλαγές για την πλειονότητα, απαιτείται ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΠΟΙΗΣΗ των Ο.Τ.Α. 

Όλα αυτά που δεν γίνονται, η δεν έγιναν στους Ο.Τ.Α, και όλα αυτά που κάκιστα γίνονται ζημιώνοντας το σύνολο, λόγω σκοπιμοτήτων και συμφερόντων από τα στελέχη του παλαιοκομματισμού, υλοποιούνται και διορθώντονται προς χάριν της οφέλειας του κοινωνικού συνόλου από ανεξάρτητες διοικήσεις. ( Βλέπε ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ )
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Δημήτρης Μπουντουτσίδης: Θα μας σώσουν με το ΝΑΙ Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">