ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Γιαννακόπουλος: Aυτεπαγγέλτως να ακυρωθεί το δημοψήφισμα

O κ.Γιαννακόπουλος  με παρέμβαση ζητεί αυτεπαγγέλτως να ακυρωθεί το προεδρικό Διάταγμα με το οποίο επικυρώνεται απόφαση του Ελληνικού Κοινοβούλιου, για την διεξαγωγή δημοψηφίσματος, επικαλούμενος το άρθρο 44 παρ. 2 του Ελληνικού Συντάγματος.

Χωρίς να αποτελεί μομφή για τον κ .Γιαννακόπουλο, προσωπικά θεωρώ ότι αρκετοί πολίτες έπειτα από λίγα χρόνια ευρώ - πούλησαν το εθνικό τους νόμισμα, με ιστορία χιλιετιών, και έγιναν ευρωλάγνοι.

Ενώπιον:Του κου Προέδρου στο Σ.τ.Ε.
και Των Μελών της Ολομέλειας του Σ.τ. Ε.

[ΘΕΜΑ: ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ 05-07-2015].

Ως ενεργός δημότης, (27 έτη), εκλογέας και κάτοικος στο Δήμο Γλυφάδας Αττικής, φίλος και υπέρμαχος της δικαιοσύνης, ανελλιπώς παρακολουθώντας από κοντά τα δημοτικά δρώμενα, σιχάθηκα(παρακαλώ, συγχωρέστε μου την λέξη), τους περισσότερους πολιτικούς και αιρετούς που μέχρι σήμερα έχουν εκλεγεί, επειδή αυτοσκοπός τους ήταν και είναι, να γίνουν πλουσιότεροι. Μετά από επίμονες και επίπονες ενέργειές μου ενώπιον Εισαγγελέων και Υπουργών, τα έτη 2011 και 2012 στο ταμείο του Δήμου Γλυφάδας, αποδεδειγμένα εισέρρευσαν 6.424.000,00 ευρώ.

Αξιότιμοι κ. Δικαστές, Σας καλώ, ως έλληνες πολίτες και Έλληνες δικαστές του ανωτάτου Δικαστηρίου της Ελλάδας, αυτεπαγγέλτως να ακυρώσετε το μη σύννομο προεδρικό Διάταγμα με το οποίο επικυρώνεται απόφαση (κατά πλειοψηφία), του Ελληνικού Κοινοβούλιο για την διεξαγωγή δημοψηφίσματος, κατά παράβαση του άρθρου 44§2 του Ελληνικού Συντάγματος 1975/1986/2001.

Η σημερινή δήλωση του Υπουργού Εθνικής Άμυνας, Παναγιώτη Καμμένου, (παρουσία του Πρωθυπουργού, σε συνέντευξη Τύπου του πρώτου εξ αυτών, στο Υ.Ε.Α.), "οι ένοπλες δυνάμεις διασφαλίζουν την εσωτερική ασφάλεια της χώρας. Είμαστε σε πόλεμο…", είναι ύποπτη και κακόβουλη και παραπέμπει στους Συνταγματάρχες του 1967, εν όψει του επικείμενου δημοψηφίσματος προκειμένου να τρομοκρατήσει όσους πολίτες σκέπτονται να ψηφίσουν ΝΑΙ στην ευρωζώνη και στο ευρώ.

Να πρωτοκολληθεί η παρούσα μου και να μου χορηγηθεί αντίγραφό της.

Αθήνα 02 Ιουλίου 2015.

Με εκτίμηση.

ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ Αναστάσιος.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Γιαννακόπουλος: Aυτεπαγγέλτως να ακυρωθεί το δημοψήφισμα Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">