ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

ΕΚΤΑΚΤΟ: Σε ανώμαλες συνθήκες, μιας ''ανώμαλης'' Ελληνικής πραγματικότητας

Ωραία παίζεται το πολιτικό ''παίγνιο'',  και θυμίζει απόλυτα ''τον καλό και κακό μπάτσο'', όπως επίσης και το ''με ένα σπάρο δυο τρυγόνια''...

«Δεν θα γίνουμε ούτε δειλοί, ούτε ριψάσπιδες, ούτε απολογητές χαμένων αγώνων. Οι χαμένοι αγώνες είναι αυτοί που δεν δόθηκαν ποτέ». Αυτό επεσήμανε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας από το βήμα της Βουλής κατά τη συζήτηση στην Ολομέλεια για το δεύτερο «πακέτο» των προαπαιτούμενων μέτρων, μιλώντας για την αναγκαιότητα της.

Παραδέχτηκε ότι η διαδικασία που ακολουθείται στη Βουλή δεν είναι μια ομαλή κοινοβουλευτική διαδικασία, αλλά δεν είναι ομαλές και οι συνθήκες.

Απάντηση στις αιχμές του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα κατά όσων πιστεύουν ότι το εναλλακτικό αριστερό σχέδιο είναι «το Σχέδιο Σόιμπλε, η αρπαγή του στοκ των χαρτονομισμάτων της ΕΚΤ ή το να δίνουμε στους συνταξιούχους χαρτάκια 'iou' αντί για συντάξεις» έδωσε ο Παναγιώτης Λαφαζάνης, τονίζοντας ότι «αδικούμε κατάφορα τους εαυτούς μας όταν ισχυριζόμαστε ότι δεν υπάρχει εναλλακτική λύση απέναντι στα μνημόνια και τη λιτότητα».

Ο κ. Λαφαζάνης τονίζει στη δήλωσή του ότι «δεν χρειάζονται ανάμεσα μας, ιδιαίτερα αυτές τις κρίσιμες ώρες, υψηλοί τόνοι και πολύ περισσότερο απειλές» και ότι «ο αγώνας μας δεν είναι για "καρέκλες" και "αξιώματα" αλλά για αρχές, αξίες και πολιτικές, που να υπηρετούν το λαό και τον τόπο».

Υποσημείωση του Γ.Κ: Σε ανώμαλες συνθήκες, μιας ''ανώμαλης'' Ελληνικής πραγματικότητας, η οποία παραπέμπει ευθέως σε άλλες μαύρες εποχές σύμφωνα όσων ισχύουν.

Περιμέναμε την υπηρέτηση του λαού και του τόπου, και μέχρι στιγμής δεν το είδαμε σε εφαρμογή...δεδομένου ότι δεν υφίσταται υπηρέτηση του ''λαού'' = πολίτη... ( Βλέπε τα ισχύοντα ΕΔΩ)

Τέλος, να δοθούν οι αγώνες που απαιτούνται...παράλληλα όμως να υπάρχει και απτό αποτέλεσμα...το οποίο δεν το διαπιστώσαμε...
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: ΕΚΤΑΚΤΟ: Σε ανώμαλες συνθήκες, μιας ''ανώμαλης'' Ελληνικής πραγματικότητας Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">