ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

ΕΚΤΑΚΤΟ: Εγκληματικές παρατάξεις στα έδρανα του δήμου Γλυφάδας

Το νόμιμο και  ηθικό στη Γλυφάδα, με τις εκάστοτε κομματικές διοικήσεις και δημάρχους, δεν έχει καμία ουσιαστική υπόσταση.

Να σημειωθεί ότι ακόμη και έπειτα σειράς δημοσιευμάτων, για τις αιτήσεις που παρανομούσε ο Κ.Κόκκορης, αυτοί συνεχίζουν να παριστάνουν τους ανήξερους, και τη παρανομία τόσο της προηγούμενης δημοτικής αρχής, όσο και των προγενέστερων.

Όπως γνωρίζετε κάποιοι εξ' αυτών έτειναν χείρα βοηθείας στον κ.Παπανικολάου, ώστε να μην επανεκλεγεί ο Κ.Κόκκορης, όπως ο τέως δήμαρχος Σ.Σφακιανάκης, ο οποίος ήταν ένας εκ των αρχικών παρανομούντων Πασοκικής κακοδιοικήσεως του δήμου, ο οποίος έδωσε τη σκυτάλη σε σειρά κακοδιοικούντων.

Να θυμίσω στους συμπολίτες μας, έπειτα από ένα χρόνο κακοδιοικήσεως Παπανικολάου στη Γλυφάδα, όπως και στον ίδιο, ότι τη φερόμενη σαρωτική νίκη με 62,9% δεν την οφείλει στους ανύπαρκτους για το κοινωνικό σύνολο συμπολιτών μας που εμφανίστηκαν τη προεκλογική περίοδο. 

Να θυμίσω στους συμπολίτες μας, ότι επί σειρά ετών, και ΔΗΜΟΣΙΑ, όπως και με ανταπόκριση δεκάδων χιλιάδων συμπολιτών μας, κάποιοι εξ ημών είχαμε κηρύξει τη μάχη κατά της κακοδιοικήσεως Κ.Κόκκορη, και είναι ο βασικός παράγων για το οποιοδήποτε διαμορφωμένο αποτέλεσμα σε επίπεδο δήμου.

Επίσης να σας θυμίσω ότι όσοι εμφανίστηκαν τη προεκλογική περίοδο, ουδέποτε είχαν καταφερθεί επί χρόνια κατά της τέως διοικήσεως Κόκκορη, και ούτε μια φορά δεν ενημέρωσαν έστω για μια λάθος ενέργεια του πρώην δημάρχου και διοικήσεως.

Κύριε Παπανικολάου, ως άτομο με εμπειρία και διαδρομή στη πολιτική, εσείς προσωπικά πιστεύεται ότι κερδίσατε το δήμο αποκλειστικά με μια παρουσία λίγους μήνες πρo των εκλογών, και λίγες δημόσιες εμφανίσεις;

Η ''νίκη'' κατά της δημοτικής αρχής Κόκκορη, με 62,9%, οφειλόταν στη δράση - μοίρασμα εντύπων - ορισμένων συμπολιτών μας λίγους μήνες πριν τις εκλογές;

Τα έντυπα που μοιραζόντουσαν στις λαϊκές αγορές της πόλης κατά την προεκλογική περίοδο, τα οποία στην πλειονότητα τους οι συμπολίτες μας τα πετούσαν ένα τετράγωνο πιο κάτω έφεραν τη σαρωτική νίκη της παρατάξεως σας;

Μήπως πιστεύεται ότι κερδίσατε στις εκλογές με το χρήμα που διαθέσατε σε μαθητευόμενους εκδότες - δημοσιογράφους και έντυπα; Γιατί αν το πιστεύεται, σας πληροφορώ ότι ο Κ.Κόκκορης διέθεσε κατά πολύ περισσότερα από το σύνολο των υπολοίπων υποψηφίων, άρα , αν αυτός ήταν αυτούσια ο λόγος εκλογής, ο Κ.Κόκκορης θα έχει επανεκλεγεί με μεγάλη διαφορά. 

Θεωρώ ότι δεν χρειάζεται να σας θυμίσω ότι η πλειονότητα συμπολιτών μας στη Γλυφάδα ήταν κάθετα κατά κομματικών υποψηφίων - διοικήσεων, άλλωστε ήταν ο βασικός λόγος που συνολικά δεν θέσατε κομματική ταυτότητα, και μιλήσατε για αχρωμάτιστο δήμο. 

Δεδομένου ότι δεν άλλαξε τίποτα στο δήμο Γλυφάδας, (το πιστοποιώ δημόσια) και η αλλαγή που επικαλεστήκατε ήταν αποκλειστικά σχήμα λόγου, όπως και εναλλαγή προσώπων στις καρέκλες του δήμου, χωρίς ίχνος των πολιτικών που απαιτούνται στο τόπο μας, σαφέστατα είσαστε έκθετος, και θα έχετε ακριβός την ίδια κατάληξη με τον κ. Κόκκορη, δεδομένου ότι το σύνολο των συμπολιτών μας σκέπτεται, βλέπει, και δεν καλύπτεται με τακτικές πυροτεχνημάτων τοπικού πολιτισμού.

Συνεχίζεται την οδό ανάλγητων και παρανομούντων κακοδιοικούντων που έχουν προηγηθεί στη πόλη μας, και σαφώς θα θυμίζω μέχρι τέλους στους συμπολίτες μας: Ως κάτοικοι του τόπου μας δαπανήσαμε περισσότερα από 100.000 χιλ. ευρώ ώστε να υφίσταται το ελάχιστο του τοπικού πολιτισμού στη πόλη μας, και αντί αρωγής του δήμου δεχτήκαμε διώξεις και κατασχέσεις κατά του ΓΛΥΦΑΔΑ FM, ενώ οι εκάστοτε κακούργοι εκλεγμένοι από τη χρηστή διοίκηση του δήμου παρανόμησαν και παρανομούν αντί των ενεργειών που όφειλαν.

Δεν μπορεί να συνεχίζεται επ΄άπειρον κακούργοι, παρανομούντες, και εγκληματικές παρατάξεις στα έδρανα του δήμου.

ΓΛΥΦΑΔΑ FM 1977 - 2004 Διώξεις & Κατασχέσεις

Δεκαετίες παρανομούντων στα έδρανα του δήμου, και επί του παρόντος, οι οποίοι μεταλλάσσονται σε κακούργους κατά δημοτών και τόπου.

Γιάννης Κουρδομένος
glyfadaweb@gmal.com
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: ΕΚΤΑΚΤΟ: Εγκληματικές παρατάξεις στα έδρανα του δήμου Γλυφάδας Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">