ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

ΕΚΤΑΚΤΟ: Αλέξη, αρκετά τράβηξε το αστείο...

Δέσμη προτάσεων για την υγειονομική κάλυψη των ανασφάλιστων έχει επεξεργαστεί το υπουργείο Υγείας, με επίκεντρο τη διεύρυνση των παροχών και των δικαιούχων αυτών.

Βάσει του σχεδίου του υπουργείου, οι πολίτες που έχουν απολέσει την ασφαλιστική τους ικανότητα θα έχουν πλέον εύκολη πρόληψη και νοσηλεία, ενώ θα αποκτήσουν και δικαίωμα διενέργειας δωρεάν διαγνωστικών εξετάσεων. Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο κ. Ξάνθος, «αποκτούν τα δικαιώματα των ασφαλισμένων».

Η δωρεάν υγεία για τους ανασφάλιστους που είχε υποσχεθεί ο ΣΥΡΙΖΑ έγινε δωρεάν υγεία για τους λαθρομετανάστες, με αποτέλεσμα οι Έλληνες να τυγχάνουν περιφρόνησης και αδιαφορίας στην ίδια τους τη χώρα, και στα νοσοκομεία να περιθάλπονται δωρεάν όλες οι φάρες της οικουμένης.




Λόγω του ότι εμείς κάναμε κυβέρνηση το ΣΥΡΙΖΑ, εμείς υποστηρίξαμε την ανατροπή στην περιφέρεια Αττικής, και αποδεικνύεται ότι έχουμε μια εγκληματική κυβέρνηση, η οποία για μια εξέταση αίματος στα νοσοκομεία, χωρίς να παρασχεθεί καμία επίλυση του προβλήματος υγείας αξιώνουν 100 ευρώ, αυτή η κυβέρνηση είτε θα συνετιστεί εφαρμόζοντας τις πολιτικές που απαιτούνται, είτε να εγκαταλείψει και να παραιτηθεί άμεσα.

Χωρίς να μας έχει παρέχει επί έξι μήνες, καμία λύση σε σειρά προβλημάτων, μας εκβιάζει αξιώνοντας 100 ευρώ για μια εξέταση αίματος σε ανασφάλιστους πολίτες, που παραμένουν ανασφάλιστοι λόγω των εγκληματικών μεθοδεύσεων τόσο της ΝΔ, όπως και σήμερα του ΣΥΡΙΖΑ.

Αλέξη, αρκετά τράβηξε το αστείο, είτε θα παρέχετε άμεσα τόσο ως περιφέρεια Αττικής, όσο και ως αρμόδιο υπουργείο υγείας, την καταβολή του επιδόματος και της σύνταξης που μεθόδευσε και έκοψε η Νέα Δημοκρατία, διότι υποστηρίζαμε την ανατροπή της κυβέρνησης, είτε να παραιτηθείτε άμεσα.

Υποσημείωση: Αλέξη, πάρε ένα τηλέφωνο τον Χ. Καπάταη και ρώτησε ποια είναι η έκβαση του θέματος, της συντάξεως που δικαιούμαστε και δεν μας έχει δοθεί ακόμη, όπως και του επιδόματος που μας έκοψαν οι νεοδημοκράτες διότι υποστηρίζαμε δημόσια την ανατροπή της ΝΔ, ώστε να βρεθείς εσύ στο Μαξίμου, και o ΣΥΡΙΖΑ στη περιφέρεια Αττικής. (Επί 2,5 χρόνια παραμένει κομμένο το επίδομα που λαμβάναμε επί δεκαετίες, και επί 2 χρόνια δεν μας έχει παρασχεθεί ακόμη η σύνταξη)

Παραμένουμε ανασφάλιστοι δεδομένων των εγκληματικών μεθοδεύσεων της ΝΔ. Τι κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ που οδηγήσαμε στην διακυβέρνηση και την περιφέρεια;
Τα προβλήματα υγείας είναι απόρροια των εγκληματικών μνημονιακών κακοκυβερνήσεων, οι οποίες σε καθεστώς πλήρους ανευθυνότητας δολοφονούν τους Έλληνες πολίτες για τις μικροπολιτικές τους σκοπιμότητες..

Υποσημείωση 2η: Λόγω των προβλημάτων υγείας που έχουν ανακύψει έπειτα της διακοπής του επιδόματος που λάμβανα επί δεκαετίες, προσκομίζομαι τουλάχιστον δυο τρεις φορές το μήνα σε νοσοκομείο, και αν αναλογιστεί ο κάθε ένας από εσάς ότι οι εξετάσεις αίματος αποτελούν την πρώτη ενέργεια εισαγωγής σε νοσοκομείο, καλούμαι να πληρώσω μόνο για τους τρεις τελευταίους μήνες 900 ευρώ. (Ετησίως 3.600 ευρώ για εξετάσεις αίματος)

Επιτέλους σοβαρευτείτε, πριν σας οδηγήσω συνολικά στο Ευρωπαϊκό δικαστήριο...όπου θα καταστεί σαφές ότι τόσο οι εξωθεσμικοί εταίροι, όσο και τα κόμματα εντός της χώρας, για τις μικροπολιτικές τους σκοπιμότητες δρομολόγησαν ανεφάρμοστες πολιτικές, οι οποίες είναι σαφές ότι εξοντώνουν τους πολίτες.  

Γιάννης Κουρδομένος
glyfadaweb@gmail.com
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: ΕΚΤΑΚΤΟ: Αλέξη, αρκετά τράβηξε το αστείο... Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">