ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

ΕΚΤΑΚΤΟ: Η Αριστερή Πλατφόρμα δεν ψηφίζει τη νέα συμφωνία

Στην μη στήριξή της νέας συμφωνία που φέρνει ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας προσανατολίζεται  η Αριστερή Πλατφόρμα του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο υπουργός Παραγωγικής Ανασυγκρότησης Π.Λαφαζάνης και ο αναπληρωτής υπουργός Κοινωνικής Ασφάλισης Δ.Στρατούλης, δεν θα ψηφίσουν τη νέα συμφωνία, αλλά αφήνουν στην διακριτική ευχέρεια των βουλευτών που πρόσκεινται στην Αριστερή Πλατφόρμα να επιλέξουν αν θα ψηφίσουν «όχι» ή «παρών», ή αν θα απέχουν από την ψηφοφορία.

Ο κ. Λαφαζάνης δεν φέρεται πρόθυμος να παραιτηθεί αυτοβούλως από υπουργός εκτός, όπως ανέφεραν οι ίδιες πηγές, εάν του το ζητήσει ο ίδιος ο Πρωθυπουργός.

Επίσης η πρόεδρος της Βουλής, Ζωή Κωνσταντοπούλου, επιμένει επίσης ότι δεν προτίθεται να παραιτηθεί, αλλά και σε αυτή την περίπτωση δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο να την καλέσει ο Αλέξης Τσίπρας στο Μέγαρο Μαξίμου και να της ζητήσει να παραιτηθεί.

Οι εξελίξεις αναμένονται ραγδαίες στο κυβερνών κόμμα καθώς πολλοί βουλευτές αντιδρούν στην οδυνηρή συμφωνία που επετεύχθη στις Βρυξέλλες.

Σαφέστατα η πολιτική αντιδράσεων δεν ''περιορίζεται'' αποκλειστικά στη νέα συμφωνία...η οποία πράγματι είναι εκτός των προγραμματικών δεσμεύσεων του ΣΥΡΙΖΑ.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: ΕΚΤΑΚΤΟ: Η Αριστερή Πλατφόρμα δεν ψηφίζει τη νέα συμφωνία Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">