ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

ΕΚΤΑΚΤΟ: Ο Φαύλος κύκλος

Ο Φαύλος κύκλος δεν σημαίνει τίποτα στον Ελληνικό λαό;

Είδα, άκουσα, διάβασα, χιλιάδες απόψεις, επιχειρήματα, τεκμηριωμένες θέσεις, όμως, προτάσεις συγκεκριμένου χαρακτήρα, αναπτυσσόμενες στο βαθμό που να γίνονται κατανοητές από το κοινωνικό σύνολο και δίνοντας πειστικά λύσεις, δεν είδα, ούτε διάβασα, ούτε άκουσα.

Όσα έχουν ειπωθεί μέχρι στιγμής με παραπέμπουν στο «εν αρχή αιτείσθαι» του Αριστοτέλη, με ένα φαύλο κύκλο επιχειρημάτων που στερούνται των απαιτούμενων προτάσεων διαφοροποίησης της ήδη διαμορφωμένης παθογένειας.

Το ζητούμενο σήμερα στη χώρα προτεκτοράτο είναι αν θα κυβερνήσει η ΝΔ με το ΠΑΣΟΚ και το ΠΟΤΑΜΙ, η ο ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ με την υποστήριξη των προαναφερόμενων κομμάτων, για τη μια και μοναδική πολιτική εφαρμογής Μνημονίων, η, θα πρέπει να είναι η εξέταση αν υπάρχει μια άλλη οδός η οποία παράλληλα να παρέχει εγγυήσεις στο κοινωνικό σύνολο και προοπτική στη χώρα;

Η κυρίαρχη αστική προπαγάνδα, τα ισχυρά λόμπι της διαπλοκής των media και της πολιτικής, έφτασαν στο σημείο να επικαλούνται ότι η μία (1) πολιτική από το σύνολο των κομμάτων εξουσίας, αποτελεί σωτήριο μονόδρομο, και αυτομάτως πρέπει να προβληματίζει άπαντες το γεγονός της μονοκατευθυντήριας διεύθυνσης, ONE WAY, απόλυτα συνυφασμένης με τη νέα τάξη πραγμάτων και το νεοφιλελευθερισμό.

Απευθύνομαι σε ένα μικρό αριθμό αναγνωστών, και θεωρώ ανεξάρτητα ηλικίας ότι μπορείτε να κρίνετε τι ισχύει επί του ενός (1) με τις προηγούμενες κυβερνήσεις, όσο και με τη σημερινή κυβέρνηση και τις Ευρωπαϊκές πολιτικές, τις οποίες προσωπικά δεν ήθελα να ισχύσουν στη χώρα μας, και είναι σχετικά εύκολο να υπάρξουν τα συμπεράσματα της προοπτικής του μαφιόζικου μονόδρομου επικυριαρχίας των οικονομικά ισχυρών σε μια ελληνική κοινωνία ''μπαλάκι'' του τένις.

Όπου διαπιστώνεις μονόδρομο σε επίπεδο πολιτικής, και οικονομίας, υπάρχει σημαντικό πρόβλημα, το οποίο κάποιοι εξ ημών το έχουμε βιώσει, το γνωρίζουμε καλύτερα από το σύνολο των υπολοίπων, άρα, οφείλουμε ο κάθε ένας από το μετερίζι του να παρέχουμε τις εναλλακτικές επιλογές και δρόμους.

Κόντρα στη συστημική τρομοκρατία, και την αστική προπαγάνδα των ισχυρών, προτάσσουμε ότι η χώρα και το κοινωνικό σύνολο ζούσε επί δεκαετίες χωρίς ευρωπαϊκές οδηγίες και ευρώ.

Ο Ελληνικός λαός έχει πληρώσει, μόνο για τους τόκους, ποσά που διαχρονικά αντιστοιχούν στο 205,6% του ΑΕΠ της χώρας, δηλαδή, ποσά πολύ μεγαλύτερα από το συνολικό χρέος, και αυτό είναι απόρροια κάκιστων κυβερνήσεων τις οποίες τουλάχιστον προσωπικά καταδίκαζα δημόσια, όπως και πολιτικών τους οποίους επίσης ''καταδίκαζα'' για τις επιλογές τους.

Το επιχείρημα η Ελλάδα να μείνει στην Ευρωζώνη, να λάβει βοήθεια ο ελληνικός λαός, δεδομένου ότι δεν υπήρχε άλλη λύση, πρέπει να συνοδεύεται με τις πολιτικές αποδείξεις, ποια είναι η βοήθεια, πως παρέχεται, και σε ποιους παρέχετε.

Παραμένω ζωντανό παράδειγμα εξαπάτησης από τους εκάστοτε κυβερνώντες του Ελληνικού λαού,  οι οποίοι επικαλούνται την παραγωγική ανασυγκρότηση εφαρμόζοντας πολιτικές για το μεγάλο κεφάλαιο και τους ολιγάρχες.

ΓΛΥΦΑΔΑ FM 1977 - 2004 Διώξεις & Κατασχέσεις

Γιάννης Κουρδομένος
glyfadaweb@gmail.com
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: ΕΚΤΑΚΤΟ: Ο Φαύλος κύκλος Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">