ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

ΕΚΤΑΚΤΟ: Γεύμα στους πολιτικούς από τον ΠτΔ για την ''αποκατάσταση'' της Δημοκρατίας

Γεύμα προς τιμήν των Πολιτικών Αρχηγών, θα παραθέσει αύριο στις 2.00 το μεσημέρι στο Προεδρικό Μέγαρο ο κ. Προκόπης Παυλόπουλος, με την ευκαιρία της 41ης επετείου της ''αποκατάστασης'' της Δημοκρατίας.

Στο γεύμα θα παρακαθήσουν : o Πρωθυπουργός κ. Αλέξης Τσίπρας, ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας και Αρχηγός της Μείζονος Αντιπολίτευσης κ. Ευάγγελος Μεϊμαράκης, ο Επικεφαλής του Κόμματος «Το Ποτάμι» κ. Σταύρος Θεοδωράκης, εκ μέρους του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδος, λόγω απουσίας του Γενικού Γραμματέα της Κεντρικής Επιτροπής κ. Δημήτρη Κουτσούμπα, ο κ. Αθανάσιος Παφίλης, μέλος της Κεντρικής Επιτροπής και Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του Κόμματος, ο Πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων κ. Πάνος Καμμένος και η Πρόεδρος του Πανελλήνιου Σοσιαλιστικού Κινήματος κ. Φώφη Γεννηματά.

Στο γεύμα δεν έχει κληθεί  η Χρυσή Αυγή.

Υποσημείωση του Γιάννη Κουρδομένου: Δεν έχει υπάρξει αποκατάσταση της Δημοκρατίας στη χώρα μας, και καθίσταται αυταπόδεικτο σύμφωνα όσων τελούν σε ισχύ με το σύνολο των κομμάτων του κοινοβουλίου, τα οποία αδυνατούν, η δεν επιθυμούν την πραγματική αποκατάσταση της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.

Αποκατάσταση της δημοκρατίας σε μια χώρα δεν λογίζεται όταν το σώμα των κοινοβουλευτικών κομμάτων στέκεται κόντρα στο Σύνταγμα και τα δικαιώματα του κυρίαρχου λαού.

Πόσες δεκαετίες κυρίες και κύριοι παρακολουθείτε την εναλλαγή κυβερνήσεων και πολιτικών στο κοινοβούλιο χωρίς να ισχύει δημοκρατία στα ερτζιανά του Ν.Αττικής;

Αυταπόδεικτα το σύνολο των κομμάτων εντός του κοινοβουλίου δεν αντιπροσωπεύει το σώμα της κοινωνίας, και το καταμαρτυρά η απόλυτα αντισυνταγματική μέριμνα για ορισμένους των πολιτών από τα κόμματα - κυβερνήσεις, εις βάρος των υπολοίπων και των περιοχών τους.

Η σημερινή κυβέρνηση, όπως και οι αρμόδιοι υπουργοί, όσο και το σύνολο των ψηφοφόρων τους καλούνται δημόσια να τεκμηριώσουν ποια δημοκρατία προτάσσει χιλιάδες ευνοημένους της ΕΡΤ σε ειδικό καθεστώς, ημερήσιων εφημερίδων, μιας ολιγαρχίας μιντιαρχών, εις βάρος της Ν.Α.Αττικής, και των πρωτεργατών ενός χώρου.

ΓΛΥΦΑΔΑ FM 1977 - 2004 ΚΑΤΑΧΡΗΣΤΙΚΕΣ ΔΙΩΞΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ

11 ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΚΛΕΙΣΤΟΣ Ο ΓΛΥΦΑΔΑ FM

38 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ - ΚΟΜΜΑΤΩΝ

Αποκαταστάθηκε η δημοκρατία των ερτζιανών;

Μέχρι τέλους θα θυμίζω, τόσο στο σύνολο κοινοβουλευτικών κομμάτων - πολιτικών, όσο και στο σύνολο των συμπολιτών μας, οι οποίοι ενίοτε αξίωσαν τη δημοσιοποίηση δελτίων τύπου, απόψεων, κ.τ.λ, ότι ελλείψει του διαδικτύου θα καθίστατο αυταπόδεικτο και στους ιδίους ότι η Χούντα συνεχίζεται, σαφώς όχι με τα χαρακτηριστικά στρατιωτικού πραξικοπήματος.

Μέχρι τέλους θα σας θυμίζω, ότι το κλείσιμο επανειλημμένα με διώξεις και κατασχέσεις του ΓΛΥΦΑΔΑ FM, δεν το επέλεξε το σύνολο των συμπολιτών μας. Το επέλεξε ένα (1) άτομο, και καθίσταται αυταπόδεικτο ότι η πολιτεία - κράτος - κατάργησε το ΣΥΝΤΑΓΜΑ ώστε να καλύψει τα θέλω ενός (1).

Η πολιτεία όφειλε εξ αρχής να γίνει αρωγός των πολιτών, και δεδομένου ότι υπερίσχυσε ο ένας (1) στην εν λόγω περίπτωση, και στη συνέχεια διαπλεκόμενοι ολιγάρχες, η πολιτεία - κράτος - σήμερα οφείλει να αποκαταστήσει τον ένα (1) και τα δημοκρατικά του θέλω.

Επαναλειτουργία του ΓΛΥΦΑΔΑ FM, με παρέμβαση της πολιτείας, είτε λειτουργία ενός δημόσιου ραδιοτηλεοπτικού στα Νότια προάστια.
(ΕΡΤ 4)
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: ΕΚΤΑΚΤΟ: Γεύμα στους πολιτικούς από τον ΠτΔ για την ''αποκατάσταση'' της Δημοκρατίας Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">