ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

ΕΚΤΑΚΤΟ: Η Αριστερή κυβέρνηση βηματίζει λάθος


Σε καθημερινή βάση έχουμε απτές αποδείξεις ότι με την κυβέρνηση της αριστεράς δεν έχει αποκατασταθεί η ομαλότητα λειτουργίας τόσο του δημοσιοϋπαλληλικού τομέα, όπως και του πολιτεύματος που είχαμε στο μυαλό μας και επιθυμούσαμε για τη χώρα και το κοινωνικό σύνολο.

Ο κ.Τσίπρας συχνά πυκνά επικαλείται την αλληλεγγύη, την ανέφερε και σήμερα στην ωριαία ομιλία του στη Κ.Ε του ΣΥΡΙΖΑ, και είναι το σημείο στο οποίο μένω άναυδος δεδομένων όσων ισχύουν κατά ημών.

Δεν μπορεί να πληρώνουμε το μάρμαρο και με τις νεοφιλελεύθερες κυβερνήσεις που κυβέρνησαν τα προηγούμενα χρόνια στοχοποιώντας τους αντιπάλους τους, και με τη κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ σήμερα, την οποία στηρίξαμε ώστε να υπάρξει στη διακυβέρνηση της χώρας, και ενώ φροντίζει για το σύνολο των πολιτών να ισχύουν μια σειρά πολιτικών, γι' άλλη μια φορά επιλεκτικά μας θέτει εκτός.  

1) Ο υποφαινόμενος δεν μπορεί να είναι πολιτικός, άσχετα του γεγονότος ότι ήταν ο μοναδικός κάτοικος Γλυφάδας επί δεκαετίες δημόσια έκθετος σε καθημερινή βάση με τεκμηριωμένη επιχειρηματολογία κατά των εκσυγχρονιστικών κυβερνήσεων - πολιτικών που δρομολόγησαν τη χώρα στη παρούσα φάση. Δεν μπορεί να είναι πολιτικός δεδομένου ότι το επέλεξαν τόσο σε επίπεδο Κ.Ε, όσο και σε τοπικό επίπεδο άτομα τα οποία ουδέποτε έχουν βιώσει ανάλογη πραγματικότητα.

2) Ο υποφαινόμενος δεν μπορεί να είναι  ιδιοκτήτης ραδιοφωνικού σταθμού,  άσχετα του γεγονότος ότι λειτούργησε τον ΓΛΥΦΑΔΑ FM σε καθημερινή βάση από το 1977 έως το 2004 στα νοτιοανατολικά προάστια Αττικής, και κατέθεσε μια από τις πρώτες αιτήσεις - παράβολα για ίδρυση - λειτουργία - και παράλληλα δέχτηκε σειρά διώξεων - κατασχέσεων. 

3) Ο υποφαινόμενος δεν μπορεί να είναι ούτε άτομο με αναπηρία,  άσχετα του γεγονότος ότι επί δεκαετίες με αποφάσεις τόσο νοσοκομειακών γιατρών όσο και του ΙΚΑ υπήρχε πιστοποίηση 67% και άνω.

4) Ο υποφαινόμενος δεν μπορεί να είναι ούτε δημοσιογράφος, άσχετα του γεγονότος ότι επί δεκαετίες έθετε και θέτει δημόσια μια σειρά ειδήσεων,  το κατάμαρτυρά το γεγονός όσων ίσχυσαν και ισχύουν σε επίπεδο δήμου.

5) Ο υποφαινόμενος δεν μπορεί να είναι ούτε πολίτης της χώρας, δεδομένου ότι δεν δικαιούται να παρέχει προτάσεις οι οποίες θα εισακούονται από όσους αξίωσαν να υπηρετήσουν το κοινωνικό σύνολο, και κατέστη αυταπόδεικτο  στο νομοσχέδιο για την ΕΡΤ, το οποίο βγήκε σε δημόσια διαβούλευση χωρίς να εντάξουν σε αυτό το ελάχιστο των προτάσεων που έγιναν.

Αν έχει τη δυνατότητα ο πρωθυπουργός να μας παρέχει μια τεκμηριωμένη απάντηση τι υπηρετεί η κυβέρνηση του έπειτα από έξι μήνες διακυβέρνησης, δεδομένου ότι έχω τις αποδείξεις παντελούς ανύπαρκτης αλληλεγγύης από το σύνολο αρμοδίων που στηρίξαμε να εκλεγούν και να πλαισιώνουν θεσμικές θέσεις.

Γιάννης Κουρδομένος
glyfadaweb@gmail.com

Υποσημείωση: Δεδομένου ότι ο υποφαινόμενος δεν είναι τίποτα από τα προαναφερόμενα, για το σύστημα και τους αρμοδίους του παρόντος, και σύμφωνα με το αδιαμφισβήτητο γεγονός ότι θέτει δημόσια αποκλειστικά την Αλήθεια, είναι δικαιωματικά ο πρώτος ''ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣ'' της χώρας.  

Αποκαταστήστε τον ''επαναστάτη'' της χώρας, και αποκατάσταση γι' αυτόν είναι αποκλειστικά η ισχύς των αυτονόητων, άρα, αρχικά δημοκρατικότητα των ερτζιανών την οποία δεν εφαρμόσατε δια νόμου, ενώ εσείς επιλέξατε κρατικά και ιδιωτικά ολιγοπώλια αντί αποκατάστασης της καπιταλιστικής παθογένειας που δημιουργεί διαπλοκή και ανισότητα.

Δείτε περιληπτικά τη πρόταση:

Η αριστερή κυβέρνηση δημιουργεί τηλεοπτικά ολιγοπώλια 

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: ΕΚΤΑΚΤΟ: Η Αριστερή κυβέρνηση βηματίζει λάθος Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">