ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

EKTAKTO: Η Ιστορία δεν γράφεται από έμμισθους - γράφεται με αίμα

Του Γιάννη Κουρδομένου

"Προδότης δεν είναι μόνο αυτός που φανερώνει τα μυστικά της πατρίδος στους εχθρούς, αλλά είναι και εκείνος που ενώ κατέχει δημόσιο αξίωμα, εν γνώση του δεν προβαίνει στις απαραίτητες ενέργειες για να βελτιώσει το βιοτικό επίπεδο των ανθρώπων πάνω στους οποίους άρχει..." - Θουκυδίδης (460-398 π.Χ.)

Κάτω από τις συνθήκες που ζούμε, οι οποίες διαμορφώνονται από άτιμους, η σιωπή δεν είναι «χρυσός» είναι «λίβανος και σμύρνα». Διότι η σιωπή μπορεί να ερμηνευθεί σαν αποδοχή ή συναίνεση των εγκληματικών κομμάτων - κακοδιοικήσεων: «ο σιωπών δοκεί συναινείν». Δεν έχω λοιπόν το δικαίωμα να σιωπώ, ή να ανέχομαι τα όσα γίνονται. 

Όσο και να προσπαθούν οι εκάστοτε κακοδιοικούντες των κομμάτων, όπως και οι διορισμένοι τους από το «παράθυρο» του δήμου, δυο πράγματα μπορούν να πετύχουν. Είτε να δολοφονούν τους δημότες που υποχρεούνται να εκπροσωπήσουν, είτε να εξαπατούν το κοινωνικό σύνολο. 

Η Ιστορία δεν γράφεται από έμμισθους - γράφεται με αίμα, άρα οι έμμισθοι του δήμου, όπως και οι κακοδιοικούντες τύραννοι, οι οποίοι με την ανοχή της ανενημέρωτης τοπικής κοινωνίας κακοδιαχειρίζονται το δημόσιο χρήμα, δεν προσφέρουν έργο στη τοπική κοινωνία. 

Επί δεκαετίες, χωρίς να έχουν εκπροσωπήσει ούτε για ένα δέκατο του δευτερολέπτου τόπο και κοινωνικό σύνολο, προσπαθούν να διαβάλουν την Ιστορική αλήθεια στο τόπο μας.

Είτε το θέλουν, είτε δεν το επιθυμούν, ο ΓΛΥΦΑΔΑ FM λειτούργησε τοπικά από το 1977 - 2004 με την αποδοχή χιλιάδων συμπολιτών μας, και ενώ η υποχρέωση των εκάστοτε διοικούντων ήταν ότι βρίσκεται σε τοπικό επίπεδο να τυγχάνει την σκέπη του δήμου - διοικούντων, αυτοί για τα υποχθόνια σχέδια τους δημιούργησαν τις συνθήκες διώξεων και κατασχέσεων.

Το αυταπόδεικτο γεγονός, έπειτα των καταχρηστικών διώξεων&κατασχέσεων, των σύννομων πρωτοκολλημένων αιτήσεων στο δήμο Γλυφάδας, τις οποίες δεν πέρασαν ως όφειλαν σε ένα δημοτικό συμβούλιο, καταμαρτυρά  τον δόλο και τα συμφέροντα των ολιγαρχιών που νέμονται το δήμο εις βάρος τόπου και δημοτών.

Συγκεκριμένα άτομα στη Γλυφάδα, έμμισθοι του δήμου, κατόπιν εντολών από τους απαράδεκτους για χρηστή διοίκηση, επί χρόνια αφαιρούν από το διαδίκτυο, και συγκεκριμένα την ΒΙΚΙΠΑΙΔΕΙΑ , μια ιστορική αλήθεια του τόπου μας.

Επαναλαμβάνω: Η Ιστορία δεν γράφεται από έμμισθους - γράφεται με αίμα

Ας προσπαθήσουν, αντί των δόλιων ενεργειών τους,  να εξηγήσουν στο σύνολο των συμπολιτών μας γιατί παρανομούν συστηματικά κατά των δημοτών, την ίδια στιγμή που οι κουμπάροι, τα συγγενικά πρόσωπα, οι παραταξιακοί, και οι φίλοι που διορίστηκαν εν μια νυκτί στο δήμο Γλυφάδας, από τους κακοδιοικούντες, κοστίζουν στο σύνολο των δημοτών, αδιαφάνεια, διασπάθιση του δημοσίου χρήματος, και απόλυτο έλλειμμα της αλήθειας.

Τέλος, πριν την εδραίωση του διαδικτύου, των wifi, και των sosial media,  επί πολλά χρόνια στο τόπο μας, το μοναδικό μέσο που διακήρυξε τα ιδεώδη των προγόνων μας ήταν αποκλειστικά ο ΓΛΥΦΑΔΑ FM, και ο υποφαινόμενος, δεν ήταν κανείς από τους έμμισθους του παρόντος και τους διοικούντες._

ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΟΥ ΑΦΑΙΡΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΙΚΙΠΑΙΔΕΙΑ

Στην περιοχή λειτουργούσε ο ραδιοφωνικός σταθμός ΓΛΥΦΑΔΑ FM, από το 1977 -2004, και ετύγχανε της αποδοχής χιλιάδων κατοίκων, ο οποίος δέχτηκε επανειλημμένα καταχρηστικές διώξεις και κατασχέσεις ώστε οι κομματικές ολιγαρχίες διορίζοντας παραταξιακούς, συγγενείς, φίλους, και κομματικούς στο δήμο, και πιστώνοντας τεράστια ποσά υπέρ της αυτοπροβολής τους, να συνδράμουν υπέρ της διασπάθισης του δημοσίου χρήματος και της αδιαφάνειας στο τόπο μας. Δεκαετίες κομματικών διοικήσεων στη Γλυφάδα, με γνώμονα ένας από τους πλουσιότερους οικονομικά δήμους της Αττικής να στερείτε παντελώς δομών άμεσης και μαζικής ενημέρωσης, για τα συμφέροντα ολιγαρχιών και ημέτερων, οι οποίοι έχουν καταργήσει την ορθή χρηστή διοίκηση, και πράγματι δεν διαθέτουν ούτε τη στοιχειώδη ικανότητα διοικήσεως ενός τόπου 100.000 χιλ. δημοτών. Επί δεκαετίες ορισμένοι κάτοικοι της πόλης επιλέγουν να γίνονται δημαγωγοί, και στη συνέχεια να αξιώνουν ως κόμματα την χρηστή διοίκηση αδυνατώντας να καλύψουν τις ανάγκες της τοπικής κοινωνίας, άρα φυσικοί δημιουργοί των επόμενων δημαγωγών, και ενός Φαύλου κύκλου. [8]. [Κακοδιοίκηση Παπανικολάου στη Γλυφάδα 
http://www.glyfadaweb.gr/2015/07/ektakto-o.html
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: EKTAKTO: Η Ιστορία δεν γράφεται από έμμισθους - γράφεται με αίμα Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">