ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Εναλλακτική Δράση: Οι πολίτες έχουν τη δυνατότητα να συζητούν πολιτικά

Η δημόσια συζήτηση που με απόφαση της ανοιχτής της συνέλευσης πραγματοποίησε η Εναλλακτική Δράση την Πέμπτη 2 Ιουλίου έδειξε ότι οι πολίτες έχουν τη δυνατότητα να συζητούν πολιτικά, ανεξάρτητα από τις κομματικές τους επιλογές, αφού όλοι οραματίζονται και προσδοκούν ένα ελπιδοφόρο μέλλον για τον τόπο τους. Ο πλούσιος διάλογος και τα επιχειρήματα που διατυπώθηκαν σχετικά με τις πολιτικές εξελίξεις, έκαναν φανερό στους παρευρισκόμενους ότι ο διάλογος πρέπει να συνεχισθεί.

Ξέρουμε ότι κανείς άλλος εκτός από εμάς τους ίδιους δεν μπορεί να κάνει τα όνειρα και τις ελπίδες μας πραγματικότητα. Με συλλογική προσπάθεια και συνεχή συμμετοχή στα κοινά μπορούμε να οργανώσουμε τον αγώνα μας για ένα καλλίτερο αύριο. Μπορούμε επίσης να εντοπίσουμε τους φίλους και τους αντιπάλους μας στον αγώνα αυτό. Μπορούμε τέλος να διαμορφώσουμε από κοινού τις προτάσεις και τις λύσεις που θα διεκδικήσουμε.

Και επειδή πιστεύουμε ότι από τη Δευτέρα, ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος, όλα τα πιο πάνω θέματα θα απασχολούν τους συμπολίτες μας ακόμα πιο έντονα, όσοι παρευρεθήκαμε στην πρώτη συνάντησή αποφασίσαμε να ξανασυναντηθούμε μετά από το δημοψήφισμα για τα συζητήσουμε

Και αυτή η δημόσια συζήτηση θα γίνει στο ανοιχτό θέατρο δίπλα στην Πνευματική Εστία Βούλας (Αγίου Ιωάννου 2, κεντρική πλατεία Βούλας, μπροστά στην εκκλησία του Αγίου Ιωάννου), τη Δευτέρα 6 Ιουλίου 8μ.μ.

Η γραμματεία της Εναλλακτικής Δράσης
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Εναλλακτική Δράση: Οι πολίτες έχουν τη δυνατότητα να συζητούν πολιτικά Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">