ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Καραμπινάτη περίπτωση διπροσωπίας το ΝΑΙ από την πλευρά της δεξιάς διοικήσεως Γλυφάδας

Ποτέ δεν πρόκειται να ανακαλέσω τα πιστεύω μου, όσων αφορά την πραγματική δημοκρατία, η οποία σημειωτέων δεν υφίσταται όπως απαιτείται, άρα σε όσους ζητήσουν το βήμα θα δίνετε από εμένα. 

Η δεξιά διοίκηση Γλυφάδας, και ο νεοδημοκράτης Δήμαρχος κ.Παπανικολάου, καλούν την τοπική κοινωνία να ψηφίσει ΝΑΙ, επικαλούμενοι όσα δημόσια ανακαλώ σύμφωνα με όσα ισχύουν τοπικά, διότι αποτελούν εμπαιγμό του κοινωνικού συνόλου. Δεν βίωσαν ούτε βιώνουν την λιτότητα ο κ.Παπανικολάου και η δεξιά διοίκηση του δήμου, την οποία διαμόρφωσαν ως κυβερνώντα κόμματα κατά της πλειονότητας.

1) Επικαλούνται την ανεμπόδιστη συμμετοχή στην κοινωνική και οικονομική ζωή, και σας θυμίζω τα πεπραγμένα τους όσων αφορά τον συμπαραστάτη του δημότη,  όπως και όσων αφορά το γραφείο τύπου του δήμου.

2) Επικαλούνται ότι ο Δήμος θα μπορεί να συνεχίσει να προσφέρει μέσω των κοινωνικών δομών βοήθεια στους αδύναμους και κοινωνικά ευάλωτους συμπολίτες μας, ενώ πιστοποιώ ότι ο δήμος Γλυφάδας δια των κομματικών εκλεγμένων ουδέποτε συνέδραμε επί χρόνια έπειτα καταχρηστικών διώξεων και κατασχέσεων κατά του δημότη.

3) Επικαλούνται ότι δεν θα φοβούνται μήπως «κουρευτεί» ο κόπος της εργασίας τους, όμως ουδέποτε αναγνώρισαν την εργασία του συνόλου. Σας θυμίζω ότι αναγνωρίζουν την εργασία όσων τους εξυπηρετεί.

4) Επικαλούνται ότι το ΝΑΙ σημαίνει ότι δεν δίνουμε την άδεια σε κανέναν να παίξει με την αξιοπρέπειά μας, ενώ συνολικά γνωρίζετε ότι οι μεθοδεύσεις από την πλευρά των κομματικών διοικήσεων αποσκοπούσε στην κατάργηση της αξιοπρέπειας ημών και την φροντίδα της αξιοπρέπειας με τα χρήματα του συνόλου υπέρ ημέτερων - παραταξιακών - κομματικών.

Σας θυμίζω την αλήθεια, δεδομένου ότι δεν μπορεί κάποιος να την αμφισβητήσει, ο δήμος δεν είναι δήμος όλων των δημοτών, και παραθέτω την τοποθέτηση του κ.Παπανικολάου και της δεξιάς διοικήσεως Γλυφάδας.

Αγαπητοί φίλοι,
με σεβασμό σε όλες τις απόψεις για την ερμηνεία του δημοψηφίσματος της 5ης Ιουλίου και για τις συνέπειες του αποτελέσματος, αλλά και με τη βεβαιότητα ότι από τη Δευτέρα το πρωί όλοι μαζί ενωμένοι θα συνεχίσουμε την προσπάθεια για την πρόοδο και την ευημερία του τόπου και των πολιτών, σας αποστέλλω προς ενημέρωσή σας το ψήφισμα που υιοθέτησε το δημοτικό συμβούλιο Γλυφάδας την περασμένη Τετάρτη.

Γιώργος Παπανικολάου
Δήμαρχος Γλυφάδας

Το δημοψήφισμα της 05.07.2015 ρίχνει στις πλάτες του ελληνικού λαού την ευθύνη που θα έπρεπε να είχαν αναλάβει εδώ και πέντε μήνες η κυβέρνηση και ο πρωθυπουργός. Όπως δήλωσε ο Γενικός Γραμματέας του Συμβουλίου της Ευρώπης, το δημοψήφισμα δεν πληροί τα διεθνή πρότυπα, γιατί καλεί σε πολύ σύντομο χρόνο τους πολίτες να απαντήσουν σε ένα ασαφές ερώτημα.

Σε αυτό το εκβιαστικό δίλημμα, στο οποίο η κυβέρνηση έχει πάρει ξεκάθαρη θέση υπέρ της οπισθοδρόμησης και της απομόνωσης, ο ελληνικός λαός θα πρέπει να τοποθετηθεί και να απαντήσει με το μοναδικό τρόπο που μπορεί να αποτρέψει την καταστροφή της χώρας. Ο ελληνικός λαός θα πρέπει να πει ΝΑΙ στην Ελλάδα, ΝΑΙ στην Ευρώπη. Διότι:

ΝΑΙ σημαίνει ότι δεν απεμπολούμε το ευρωπαϊκό κεκτημένο και τη θέση που έχουμε κατακτήσει εντός της ευρωπαϊκής οικογένειας.

ΝΑΙ σημαίνει ότι αύριο οι Ελληνίδες και οι Έλληνες θα μπορούμε και πάλι να συμμετέχουμε ανεμπόδιστα στην οικονομική και κοινωνική ζωή.

ΝΑΙ σημαίνει ότι δεν θα φοβόμαστε μήπως «κουρευτεί» ο κόπος της εργασίας μας.

ΝΑΙ σημαίνει ότι δεν επιτρέπουμε την αποδιοργάνωση του κοινωνικού ιστού, την εξόντωση των επιχειρήσεων, την εκτίναξη της ανεργίας, την βίαιη φτωχοποίηση του λαού μας.

ΝΑΙ σημαίνει ότι η τοπική αυτοδιοίκηση θα μπορεί να παρέχει στους δημότες τις αυτονόητες υπηρεσίες για την καθημερινότητά τους.

ΝΑΙ σημαίνει ότι οι παιδικοί σταθμοί που φιλοξενούν και διαπαιδαγωγούν τα παιδιά μας θα συνεχίσουν να λαμβάνουν ευρωπαϊκή χρηματοδότηση.

ΝΑΙ σημαίνει ότι ο Δήμος μας θα μπορεί να συνεχίσει να προσφέρει μέσω των κοινωνικών δομών βοήθεια στους αδύναμους και κοινωνικά ευάλωτους συμπολίτες μας.

ΝΑΙ σημαίνει ότι δεν δίνουμε την άδεια σε κανέναν να παίξει με την αξιοπρέπειά μας.

Γι’ αυτούς τους λόγους καλούμε την Κυριακή 05.07.2015 τις Γλυφαδιώτισσες και τους Γλυφαδιώτες, τις Ελληνίδες και τους Έλληνες, να ψηφίσουν ΝΑΙ στην αταλάντευτη ευρωπαϊκή πορεία της χώρας μας.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Καραμπινάτη περίπτωση διπροσωπίας το ΝΑΙ από την πλευρά της δεξιάς διοικήσεως Γλυφάδας Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">