ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

ΕΚΤΑΚΤΟ: Κατασβέστηκε η φωτιά στον Υμηττό - Έφτασε στα σύνορα Αργυρούπολης - Γλυφάδας (VIDEO)Σε ύφεση η μεγάλη φωτιά που ξέσπασε, από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, στον Υμηττό, στην περιοχή ανάμεσα στο νεκροταφείο του Βύρωνα και τον περιφερειακό. 

Οι ισχυρότατοι άνεμοι "έσπρωξαν" τη φωτιά, με το μέτωπό της να επεκτείνεται από τον Καρέα μέχρι την Αργυρούπολη. Ήδη αρκετά σπίτια  στους πρόποδες του Υμηττού, στον Καρέα, έχουν πάθει σοβαρές ζημιές, ενώ άλλα  απειλήθηκαν από τις φλόγες. 


Σταδιακά η φωτιά οδηγήθηκε στον Υμηττό Αργυρούπολης - Γλυφάδας σε δυο μέτωπα.Άμεση ήταν η επέμβαση  αεροσκαφών και ελικοπτέρων στη περιοχή τα οποία συντονισμένα πέτυχαν την ύφεση - σβήσιμο της φωτιάς.Το θέμα είναι η αναζήτηση των αιτίων της φωτιάς, η οποία ξέσπασε σε μια συγκεκριμένη συγκυρία, και πράγματι κατέστρεψε για άλλη μια φορά ότι είχε απομείνει στον Υμηττό, από τον Καρέα μέχρι την Αργυρούπολη.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: ΕΚΤΑΚΤΟ: Κατασβέστηκε η φωτιά στον Υμηττό - Έφτασε στα σύνορα Αργυρούπολης - Γλυφάδας (VIDEO) Rating: 5 Reviewed By: Γιάννης Κουρδομένος