ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

ΕΚΤΑΚΤΟ: Η διοίκηση Παπανικολάου καλύπτει παρανομίες

Επαναφέρω το ζήτημα των παράνομων διαφημιστικών πινακίδων θεωρώντας ότι δεν έχει δοθεί καμία εξήγηση από τη πλευρά του δήμου, και δεν έχει ακολουθηθεί η διαδικασία που απαιτείται στις εν λόγω περιπτώσεις. 

Δεν αρκεί που έχουν συστήσει μια απόλυτα ΚΑΚΟΔΙΟΙΚΗΣΗ, η οποία με τα χρήματα του συνόλου των δημοτών πληρώνει εξαπτέρυγα και λιβανιστήρια, κατακρεουργώντας την τοπική δημοκρατία, δέχονται και αυθωρεί και παραχρήμα την συνειδησιακή διαφθορά, αυτοί που καλούνται να μην προκαλούν το κοινωνικό σύνολο, και να μην υπάρχει κοινωνική διασάλευση.

Για πολλοστή φορά ανακύπτει το ίδιο ζήτημα διαφθοράς συνειδήσεων, και ο συμπολίτης μας κ. Γιαννακόπουλος ερωτά: Δήμαρχε της Γλυφάδας, Γιώργο Παπανικολάου, γιατί αρνείσαι να δώσεις Εντολή στην Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου, να κατεδαφίσει την παράνομη διαφημιστική πινακίδα;

Μήπως η άρνησή σου έχει σχέση με την δεύτερη φωτογραφία, που είναι η κάρτα μέλους δύο ατόμων, προς τους δημοτικούς συμβούλους, για να εισέρχονται δωρεάν στο χώρο του Αστέρα Γλυφάδας; Κάρτα η οποία, παρουσία σου δόθηκε σε κάθε σύμβουλο χωριστά κατά την διάρκεια συνεδριάσεως του Δ.Σ;




Αυθωρεί και παραχρήμα αποδεικνύεται ότι οι δημοτικοί σύμβουλοι έχουν ειδικά προνόμια έναντι των ψηφοφόρων σας και των υπολοίπων δημοτών και κατοίκων της Πόλης Γλυφάδας. 

ΑΙΣΧΟΣ !!! Πρέπει, με εντολή σου, αμέσως να επιστρέψουν τις αναληφθείσες κάρτες ελευθέρας εισόδου.

Μήπως έχει σχέση με φαγοπότια, που όπως ευρέως κοινολογείται, που γίνονται στο χώρο του επιχειρηματία; (Τα σχόλια αυτά, δεν θέλω να τα πιστέψω, πλην όμως βλάπτουν σοβαρά την εικόνα του δημάρχου).

«Η γυναίκα του Καίσαρα δεν αρκεί να είναι τίμια, αλλά πρέπει και να το δείχνει.

Η γυναίκα του Καίσαρα δεν φτάνει να είναι τίμια, αλλά πρέπει και να φαίνεται τίμια».

Στα αγγλικά:
«Caesar's wife must be above suspicion».

Σε καλώ άμεσα, να δώσεις εντολή για την κατεδάφιση της διαφημιστικής πινακίδας και με εντολή σου, η Οικονομική Υπηρεσία του Δήμου να καταλογίσει τη δαπάνη κατεδάφισης και απομάκρυνσης στον επιχειρηματία, καθώς και όλα τα μισθώματα.

Να πρωτοκολληθεί η παρούσα μου

Να μου χορηγηθεί αντίγραφό της για κάθε νόμιμη χρήση.

Γλυφάδα, 10-07-2015

Γιαννακόπουλος Αναστάσιος

Υποσημείωση του Γ.Κ: Το εν λόγω ζήτημα δεν είναι καινούργιο, είχε απασχολήσει πριν πολλά χρόνια τις ραδιοφωνικές μου μεταδόσεις, και όπως γνωρίζεται έπειτα αρκετών ζητημάτων που ενοχλούσαν το σύστημα διαφθοράς και σήψης, παρακράτος, και λοιποί (...) κίνησαν διαδικασίες διώξεων και κατασχέσεων ώστε να μην υφίσταται τοπικά, μαζικά, διαφάνεια και αλήθεια. Σήμερα κάποιοι εξ αυτών βρίσκονται στα έδρανα του δήμου, συνεχίζοντας να παρανομούν κατά του τόπου και των δημοτών, ενώ κακοδιαχειρίζονται το δημόσιο χρήμα, και συγκαλύπτουν τις παρανομίες ημέτερων.

Τέλος, πρέπει να εξηγήσουν οι παρανομούντες της διοικήσεως τους λόγους παρανομίας σε σύννομες αιτήσεις επαναλειτουργίας του τοπικού ΓΛΥΦΑΔΑ FM, όπως και οι συνάδελφοι συνεργαζόμενοι προκάτοχοι, την ίδια στιγμή που διαθέτουν μισθούς και δεκάδες χιλιάδες ευρώ των δημοτών σε εξαπτέρυγα που δεν έχουν τη δική μας διαδρομή σε τοπικό επίπεδο.

Ως διοικούντες, και αντιπολιτευόμενοι, φροντίστε άμεσα την τοπική αποκατάσταση και ισχύ ενός (1) καθεστώτος για το σύνολο, η σταδιακά θα περνάω καθημερινά μια καραμπινάτη τοπική παρανομία, από την Τερψιθέα μέχρι το κέντρο, που συγκαλύπτεται, δεδομένου ότι ως διοικήσεις παραχωρήσατε άδειες λειτουργίας για άλλο καθεστώς, και άλλα ισχύουν σε ολόκληρη τη πόλη.

( Ήδη έχω συγκεντρώσει 15 καραμπινάτες περιπτώσεις καθολικής παραποίησης του καθεστώτος λειτουργίας σε αδειοδοτημένες επιχειρήσεις του δήμου Γλυφάδας, και συνεχίζω...ώστε να περάσουν συνολικά οι μεγαλύτερες αυθαιρεσίες τοπικά που χαρακτηρίζουν τη ''νομιμότητα'' εντός του δήμου)
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: ΕΚΤΑΚΤΟ: Η διοίκηση Παπανικολάου καλύπτει παρανομίες Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">