ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

ΕΚΤΑΚΤΟ: Πάμε σε εκλογές

Αρκετοί βρίσκονται ένα βήμα πριν την ανεξαρτοποίηση και την ανακοίνωση δημιουργίας νέου ριζοσπαστικού κόμματος μαζί με κόμματα και οργανώσεις που βρίσκονται εκτός βουλής σήμερα.

Δεδομένης αυτής της πραγματικότητας, την οποία την είχα προβλέψει πριν από 20 - 25 χρόνια, *(άκουγες τις μεταδόσεις του ΓΛΥΦΑΔΑ FM;) και δεδομένης της ιστορίας που επαναλαμβάνεται ως φαρσοκωμωδία, και μιας ενδεχόμενης νέας κυβέρνησης «εθνικής ενότητας» η οποία θα οδηγήσει σε ευτελισμό την πολιτική στη χώρα μας, και σε καθολική απαξία των πολιτών, η μοναδική ενδεδειγμένη επιλογή είναι προκήρυξη εκλογών.

Εκλογές, ώστε να αλλάξει πραγματικά η πολιτική κατάσταση στη χώρα μας, με ομαδοποιημένα σύνολα τα οποία να εκφράζουν μια ενιαία γραμμή χωρίς ταλαντεύσεις, χωρίς πισωγυρίσματα, χωρίς προεκλογικές δεσμεύσεις που ανακαλούνται, και χωρίς την απογοήτευση του λαού.

Δυστυχώς το πείραμα απέτυχε, και κατέστη σαφές ότι αυτή η συνασπισμένη αριστερά δεν κατάφερε να βρει το προσανατολισμό της, και μια ενιαία στρατηγική η οποία να εξυπηρετεί τις ανάγκες τις κοινωνίας, όμως, ποιοι ακολουθούν;

Ποιοι εξ αυτών, οι οποίοι θεωρούν εαυτόν πολιτική οντότητα, προσυπογράφουν ότι δεν θα υπάρξουν απώλειες; 

Αν δεν το υπογράψουν δημόσια και παρουσία μας να πάνε όλοι στο αγύριστο.

Έχουμε τα δεδομένα μιας τοπικής κοινωνίας, (της Γλυφάδας) αποτελούμενης από 100.000 κατοίκους, που επί τρεις δεκαετίες όσοι διοίκησαν ουδέποτε έπραξαν με ορθό τρόπο. Πόσοι ανεύθυνοι μαφιόζικων κομμάτων παρέλασαν από τον δημαρχιακό θώκο τα τελευταία 35 χρόνια και απόλαυσαν το δημόσιο χρήμα μιας τοπικής κοινωνίας ενώ δεν υπήρξε ούτε μια ορθή ενέργεια από τη πλευρά τους;

Θα παριστάνεται τους ανήξερους και ανήξερες ενώ ήμουν και παραμένω εκτεθειμένος δημόσια με χιλιάδες αποδέκτες/ιες;

Ξεχάσατε μέσα σε λίγους μήνες τι υποσχόταν ο Παπανικολάου, ο οποίος με τη στήριξη κάποιων που εξαπάτησαν το σύνολο βρέθηκαν στην διοίκηση του δήμου Γλυφάδας;

Η εδραιωμένη οικονομική ελίτ, πέτυχε μαζί με τα διεθνή και εγχώρια μαφιόζικα φερέφωνα της, σε μια χώρα που ποτέ δεν απέκτησε ορθή κοινωνική συνοχή - και οι λόγοι είναι γνωστοί - σε σύντομο χρόνο να υποσκάψει το θεμέλιο της κυβέρνησης.

Γιατί; Αναρωτιέμαι γιατί τόσο σύντομα δίνετε τη δυνατότητα στα κόμματα που οδήγησαν χώρα και λαό στην οικονομική και ανθρωπιστική κρίση, να τρίβουν τα χέρια τους από ικανοποίηση.

Η Δημοκρατία καταλύεται με την συμφωνία που υπέγραψε ο πρωθυπουργός, και είμαι πεπεισμένος ότι όσα δεν πέτυχαν τα προηγούμενα χρόνια ΝΔ και ΠΑΣΟΚ θα γίνουν επί ημερών αυτής της κυβέρνησης αν δεν πάμε σε εκλογές.

Ενώ οι περισσότεροι γνωρίζουν με απόλυτη ακρίβεια την ιστορία, και τις παθογένειες που έπονται κατά τον ίδιο τρόπο, δεν έπραξαν το ελάχιστο ώστε να αποτρέψουν το έγκλημα αναπαραγωγής. 

Δυστυχώς κάποιοι θεωρούν ότι λογίζεται πολιτική ικανότητα να δολοφονείς το λαό σου ενώ σου παρείχε τη δυνατότητα εξουσίας - διοίκησης.

Πάμε σε εκλογές, ώστε να ξεκαθαρίσει το πολιτικό τοπίο, δεδομένου ότι έρχονται πάλι οι δημοτικές (ΚΑΙ ΕΔΩ ΕΠΙΚΕΝΤΡΩΝΩ) και δεδομένου ότι δεν πρόκειται να σταθεί πάλι μασκαράς της πολιτικής στη ΓΛΥΦΑΔΑ, ο οποίος θα ''απαγγέλλει'' το γνωστό ποίημα εξαπάτησης για την ωφέλεια ημέτερων κατά του τόπου και του συνόλου των δημοτών.

* Όσοι και όσες άκουγαν τις μεταδόσεις του ΓΛΥΦΑΔΑ FM γνωρίζουν ότι όσα ισχύουν, σήμερα, σε επίπεδο πολιτικής, και οικονομικής κοινωνικής ζωής, τα είχα ''προβλέψει'' με απόλυτη μαθηματική ακρίβεια πριν από 20 χρόνια, και σαφώς όχι μόνο. (''Μεταδώσει'') 

Αν κάποιοι/ες ήρθαν στη Γλυφάδα πρόπερσι σαφέστατα δεν αντιλαμβάνονται το ελάχιστο, και δικαιολογημένα μπορεί να θεωρούν οτιδήποτε σκαρφίζεται ο εγκέφαλος τους. Το θέμα είναι ότι όλα ειπώθηκαν, και ειπώθηκαν ΔΗΜΟΣΙΑ.

Το γεγονός ενός αριστερού κόμματος του 3% στη διακυβέρνηση της χώρας, χτυπώντας το μονοπώλιο του διπολικού συστήματος 40 ετών ΝΔ - ΠΑΣΟΚ, το ανέφερα καθημερινά πριν από 20 - 25 χρόνια, όπως και την μετεξέλιξη της πολιτικής στη χώρα μας από τη δημιουργία νέων μικρών κομμάτων,όμως, δεν περίμενα εν έτη 2015 το ''ΠΑΣΟΚ''  κ.τ.λ, όπως και η ΔΙΑΠΛΟΚΗ να καπελώνουν την ισχύ των αυτονόητων.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: ΕΚΤΑΚΤΟ: Πάμε σε εκλογές Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">