ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

ΕΚΤΑΚΤΟ: Επιτροπή Αγώνα - Κινδυνεύει να ξεπουληθεί η δημόσια περιουσία στο σύνολο της

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ

Ανακοίνωση

Η Επιτροπή Αγώνα για το Μητροπολιτικό Πάρκο στο Ελληνικό με τις νέες συνθήκες που διαμορφώνονται μετά τη συμφωνία που έκανε η κυβέρνηση με την ΕΕ & το ΔΝΤ, εκφράζει την κατηγορηματική της αντίθεση σε οποιαδήποτε διαδικασία ιδιωτικοποίησης του Ελληνικού.

Με τη νέα συμφωνία φαίνεται ότι τα πράγματα μπορεί να εξελιχθούν ακόμη χειρότερα από ότι ήταν μέχρι σήμερα με το ΤΑΙΠΕΔ και κινδυνεύει να ξεπουληθεί η δημόσια περιουσία στο σύνολο της.

Συνεχίζουμε τον αγώνα μας, συντονίζοντας ακόμη καλύτερα τη δράση μας με όσους παλεύουν για την υπεράσπιση της δημόσιας περιουσίας και την αξιοποίηση της προς όφελος του λαού και όχι των εγχώριων και διεθνών τοκογλύφων.

Για την ακύρωση της διαδικασίας παραχώρησης του Ελληνικού στο Λάτση και σε κάθε Λάτση και την εκκίνηση μιας διαδικασίας για τη δημιουργία Μητροπολιτικού Πάρκου Πρασίνου με ήπιες πολιτιστικές, αθλητικές και άλλες κοινωφελείς χρήσεις, δημόσιου και ανοιχτού στους πολίτες.

Ελληνικό 15.7.2015

Για επικοινωνία: parkoellinikou@gmail.com
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: ΕΚΤΑΚΤΟ: Επιτροπή Αγώνα - Κινδυνεύει να ξεπουληθεί η δημόσια περιουσία στο σύνολο της Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">