ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Η μεγαλειώδης συγκέντρωση για το «ΟΧΙ» στο Σύνταγμα από drone camera (VIDEO)



Η μεγάλη συγκέντρωση της Παρασκευής (03/07) υπέρ του «ΟΧΙ» στο Δημοψήφισμα από drone camera.
Το μέγεθος της τεράστιας σε όγκο και παλμό συγκέντρωσης υπέρ του «ΟΧΙ», την Παρασκευή το βράδυ στο Σύνταγμα, αποτυπώνεται στις εικόνες από την τηλεκατευθυνόμενη κάμερα (drone camera), και για τους ακροατές του ΓΛΥΦΑΔΑ FM, σαφώς θα θυμίζει ότι ήμουν ο πρώτος που διαβλέποντας το μέλλον από την δεκαετία του 90 είχα μεταδώσει την μετεξέλιξη της τεχνολογίας με τηλεκατευθυνόμενες κάμερες.
Η εν λόγω τεχνολογία σε πρώιμο στάδιο χρησιμοποιήθηκε πρωτίστως στην αρχαία Ελλάδα, σε πρότυπη μορφή, (για παρακολούθηση) και κάποιοι εξ υμών γνωρίζαμε εκ προοιμίου την μετεξέλιξη. Συγκεκριμένα η αρχική επινόηση ήταν τηλεκατευθυνόμενα παρακολούθησης, και στη συνέχεια με κάποιες προσαρμογές σχεδιάστηκαν τα τηλεκατευθυνόμενα ρίψης - βολών. Είναι ιδιαίτερη χαρά να βλέπω και να γνωρίζω ότι πολλά από όσα μετέδωσα στο παρελθόν - έστω και διαφοροποιημένα - ισχύουν σήμερα . 
Άλλωστε μη ξεχνάτε ότι το 90% όσων ισχύουν διεθνώς έχουν ''Ελληνική καταγωγή και σφραγίδα'' από την κοιτίδα της δημοκρατίας και του πολιτισμού, και μπορεί εμένα να με παρεξήγησαν επανειλημμένα για όσα είχα μεταδώσει στο παρελθόν, βλέπω όμως ότι τα δεδομένα έχουν αλλάξει, και λέγοντας τα ίδια πολιτικοί του παρόντος δέχονται χειροκροτήματα.
Ο διαχρονικά εκτός...κύριοι και κυρίες της κατ' επίφαση δημοκρατίας, ο οποίος έχει αναλύσει επί δεκαετίες το πολίτευμα, και έχει ''λαλήσει'' τοπικά δημόσια όσο κανείς άλλος για την ΔΗΜΟ - ΚΡΑΤΙΑ, χωρίς να την βιώσει ούτε για ένα δευτερόλεπτο. Σαφέστατα θα έρθουν και οι επόμενες δημοτικές εκλογές, και αυτή τη φορά θα βρεθεί ''κάθε κατεργάρης στον πάγκο του''.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Η μεγαλειώδης συγκέντρωση για το «ΟΧΙ» στο Σύνταγμα από drone camera (VIDEO) Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">