ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

H Μεγάλη Συγκέντρωση του ΟΧΙ στις 7.30 στο Σύνταγμα

H Μεγάλη Συγκέντρωση του ΟΧΙ – Η Μεγάλη Γιορτή του Λαού - Παρασκευή 3 Ιουλίου στο Σύνταγμα - 7:30 μ.μ.

Σύμφωνα με κυβερνητική ενημέρωση - που σαφώς δεν γίνετε σε εμάς - ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας θα παραβρεθεί και θα χαιρετήσει στις 21:00 στη σημερινή μεγάλη συγκέντρωση – συναυλία του «Όχι» στο Σύνταγμα.

Θα ακολουθήσει συναυλία με γνωστούς καλλιτέχνες.

Ρίτα Αντωνοπούλου
Ελένη Βιτάλη
Ηρώ
Χρήστος Θηβαίος
Κώστας Θωμαϊδης
Αλκίνοος Ιωαννίδης
Σωκράτης Μάλαμας
Αφροδίτη Μάνου
Γιώργος Μεράντζας
Θάνος Μικρούτσικος
Χαϊνηδες
Ραλία Χρηστίδου

Υποσημείωση του Γιάννη Κουρδομένου: Για να υπάρξει η Ελλάδα της αξιοπρέπειας προαπαιτούμενο είναι η πραγματική δημοκρατία. Το σύστημα μας έχει ''στην απ' έξω'' ενώ επιθυμεί να το συντηρούμε χωρίς να ανταποδίδει τις πολιτικές που απαιτούνται. 

Τι έγινε η αποκατάσταση της δημοκρατίας και της δικαιοσύνης; Η οικονομική ελίτ αντισυνταγματικά λειτουργεί τα ραδιοτηλεοπτικά της. Εμείς; Έχουμε την ισότιμη φωνή που μας αναλογεί; 

Στο δια ταύτα, ένα σαθρό σύστημα δρομολόγησε αυτεπάγγελτα για την κάλυψη ενός (1) συστημικού φασίστα επανειλημμένα διώξεις και κατασχέσεις κατά του ΓΛΥΦΑΔΑ FM, με συγκεκριμένο αποτέλεσμα το οποίο καθορίζει και τον πολιτικό χαρακτήρα του παρόντος. Η σημερινή κυβέρνηση που θα αποκαθιστούσε την δημοκρατία και την δικαιοσύνη, επιθυμεί τη συνέχιση μιας συστημικής χούντας, όπου ένας φασίστας εξυπηρετώντας μικροπολιτικές σκοπιμότητες, η προσωπικά συμφέροντα, θα στρέφεται κατά του πλουραλισμού - πολυφωνίας - δημοκρατίας, και ολόκληρο το σύστημα θα κινείται κατά της τοπικής δημοκρατίας; 
(Σας θυμίζω ότι ίσχυαν απόλυτα δυο μέτρα και σταθμά, - όπως ισχύουν και σήμερα - δεδομένου ότι οι κυβερνήσεις - πολιτικοί ΝΔ&ΠΑΣΟΚ, είχαν παρέχει τη δυνατότητα σε κάποιους στο Ν.Αττικής να λειτουργούν τοπικά ''σύννομα'' και οι υπόλοιποι βορά του συστήματος)

ΓΛΥΦΑΔΑ FM, Διώξεις και κατασχέσεις, 1983, 1999, 2004, και τα αντισυνταγματικά των ομίλων διαπλοκής στο απυρόβλητο.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: H Μεγάλη Συγκέντρωση του ΟΧΙ στις 7.30 στο Σύνταγμα Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">