ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

ΕΚΤΑΚΤΟ: Στρατούλης - H πρώτη προτεραιότητα ήταν η ομαλή καταβολή των συντάξεων(VIDEO)



Στρατούλης: Θα αγωνιστώ ώστε η υποχώρηση της κυβέρνησης να είναι προσωρινή
Ο Δημήτρης Στρατούλης, δήλωσε: "Με αφορμή τον ανασχηματισμό της κυβέρνησης, θα ήθελα να διευκρινίσω ότι το 'ΟΧΙ' μου στη συμφωνία δεν αναιρεί τη στήριξή μου στην κυβέρνηση για την εφαρμογή των προγραμματικών της δηλώσεων στο λαό".
Ο κ. Στρατούλης σημείωσε πως ως βουλευτής θα προσπαθήσει να στηρίξει τα δικαιώματα των ασφαλισμένων, και κυρίως την δημόσια ασφάλεια, μετά και την εμπειρία που απέκτησε από τη θέση του στο υπουργείο και συμπλήρωσε: "Θα αγωνιστώ ώστε η υποχώρηση της κυβέρνησης να είναι προσωρινή, ώστε να μην αναλάβει αυτή δεσμεύσεις έναντι στους δανειστές".
Όπως είπε ο υπουργός ''η πρώτη προτεραιότητα που είχε ήταν η ομαλή καταβολή των συντάξεων'', και σας θυμίζω ότι επί 2,5 χρόνια η ΝΔ μας έχει κόψει σύνταξη που δικαιούμεθα, και η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ φρόντισε ώστε νεοδημοκράτες, πασόκοι, κομουνιστές, χρυσαυγίτες, κ.τ.λ, να λαμβάνουν τις συντάξεις, ακόμη και σε περιπτώσεις μαϊμού συντάξεων - επιδομάτων, με ψεύτικα δικαιολογητικά από πληρωμένους γιατρούς, πλην ημών.  
Υποσημείωση του Γιάννη Κουρδομένου: Το μοναδικό που γνωρίζω είναι μια κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ των δυο μέτρων και σταθμών, που επί έξι μήνες δεν έχει πράξει το ελάχιστο για εμάς και τουλάχιστον οι κάτοικοι στα νότια σαφώς γνωρίζετε πόσα χρόνια υποστηρίζαμε ανιδιοτελώς την κυβερνητική αλλαγή, κόντρα τόσο στα συστημικά media, όπως και στην οικονομική ελίτ της πόλης μας, και ειδικότερα έχοντας μια τους Πασόκους, και την άλλη δεξιούς εντός του δήμου, οι οποίοι τροφοδοτούν με το δημόσιο χρήμα μερίδα τοπικών μέσων και δημοσιογράφων. 
Έχουμε σαφή συμπεράσματα, τα οποία θα αποτελέσουν την κατάλληλη στιγμή, έπειτα από 38 χρόνια, το ισχυρότερο όπλο, λόγω του ότι γνωρίζω τι ισχύει σε χιλιάδες περιπτώσεις, και τι δεν ίσχυσε για εμάς. 

ΓΛΥΦΑΔΑ FM 1977 - 2004 Διώξεις & Κατασχέσεις


* Τονίζω ότι είμαι ο πρώτος πολίτης που διακήρυξε δημόσια από τα ερτζιανά κατά των ρουσφετιών και του πελατειακού κράτους, και μάχομαι ακόμη σε μια χώρα που ΝΔ και ΠΑΣΟΚ δεν πράττουν τίποτα άλλο πλην αυτών των μεθόδων, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι πρέπει να καταστρατηγούνται και τα αυτονόητα, όπως ίσχυσε και ισχύει στην Ο.Μ του ΣΥΡΙΖΑ, όπου ασυνείδητοι παριστάνουν τους παράγοντες, χαλκεύουν επί χρόνια τις εκλογές, ενώ είναι αυταπόδεικτο τι είναι σύμφωνα όσων ισχύουν...
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: ΕΚΤΑΚΤΟ: Στρατούλης - H πρώτη προτεραιότητα ήταν η ομαλή καταβολή των συντάξεων(VIDEO) Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">