ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Επιδείνωση της προβληματικής αστικής συγκοινωνίας στη Γλυφάδα (VIDEO)

Το ζήτημα της αστικής συγκοινωνίας διαρκώς επιδεινώνεται στη Γλυφάδα, και συγκεκριμένα το Σάββατο 4 Ιουλίου στην πλατεία Αγ. Τρύφωνα επί 65 λεπτά της ώρας δεν είχε περάσει κανένα λεωφορείο.

Κύριοι Σταθάκη, Σπίρτζη, και Παπανικολάου, φροντίστε άμεσα το ζήτημα της τοπικής συγκοινωνίας, δεδομένου ότι μέρα με την μέρα επιδεινώνεται σε ολόκληρη τη πόλη της Γλυφάδας, και παράλληλα με την νεολαία που μπορεί να έχει αντοχές ταλαιπωρούνται και οι υπερήλικες.



Καταμέτρησα και στις δυο στάσεις του Αγ. Τρύφωνα 80 άτομα, τα περισσότερα εξ αυτών περίμεναν λεωφορείο επί 65 λεπτά. Για λόγους δεοντολογίας δεν χρησιμοποίησα πλάνα από την άλλη πλευρά της οδού (της δεύτερης στάσης) δεδομένου ότι ο σχολιασμός από τη πλευρά όσων ανέμεναν 65 λεπτά ήταν οξύς.

Το πρόβλημα αναμονής γίνεται εντονότερο τα σαββατοκύριακα, και σαφώς περιμέναμε από μια αριστερή κυβέρνηση καλύτερο πλαίσιο αστικών συγκοινωνιών, το οποίο δεν ισχύει.

Οι τοπικοί εκλεγμένοι και συμμετέχοντες στα τοπικά πολιτικά δρώμενα ακολουθούν την τακτική σιγή ιχθύος, και όπως βλέπετε για πολλοστή φορά ασχολείται με το θέμα ο ''εκτός'' ο οποίος στις επόμενες δημοτικές θα φροντίσει ώστε ''κάθε κατεργάρης να βρεθεί στον πάγκο του''.

Γ.Κ

----------------------------------------------------------------------------------------

* Σημειωτέων ότι στα 18 μου είχα μηχανή και αυτοκίνητο, και σήμερα κυκλοφορώ αποκλειστικά με την αστική συγκοινωνία, απόρροια του ''εκσυχρονισμού'' και της ''ανάπτυξης'' των κομμάτων που κυβέρνησαν τη χώρα μας, όπως και της βέλτιστης τοπικής μας ''δημοκρατίας'' - ''τοπικού πολιτισμού'' αξιώσεων, που συντηρεί την γάγγραινα της κομματοκρατίας σε επίπεδο δήμου υπέρ των συμφερόντων ημέτερων - παραταξιακών - και σαφέστατα αναξιοκρατικά - και αντιδημοκρατικά. Όταν βλέπεις και γνωρίζεις πως εκμαυλίζεται η τοπική δημοκρατία, από τα κόμματα... δεν χαρίζεσαι σε κανένα.

Θα σας θυμίζω μέχρι τέλους, ότι τα κόμματα εντός των τοπικών κοινωνιών, με τη δομή λειτουργίας τους, αποτελούν γάγγραινα που εξελίσσεται σε καρκίνωμα.

Οι δημοκράτες των κομμάτων, ενώ στερούνται της εντοπιότητας, συσπειρωμένοι στρέφονται κατά των αυτοχθόνων ''επικαλούμενοι την δημοκρατία, και δημοκρατικές διαδικασίες'', και επιθυμούν την κομματική διοίκηση κατά των αυτοχθόνων, άρα διαλύοντας την τοπική δημοκρατία. Αυτό το έγκλημα θα το σταματήσουμε, γιατί έχουμε πλέον συνολικά τις αποδείξεις του αποτελέσματος, τα πειστήρια του εκμαυλισμού, του κατακερματισμού, και της διαλυμένης κοινωνικής συνοχής. 

Όσο τα κόμματα μεθοδεύουν τις κομματικές διοικήσεις εντός των δήμων, αντί τις διοικήσεις των δημοτών, δεν πρόκειται να υπάρξει δημοκρατία αξιώσεων, και αυτό έχει αντίκτυπο σε όλες τις τοπικές δομές - και στην πλειονότητα των δημοτών. Τα κόμματα όφειλαν συνολικά οι πολίτες να τα αφήσουν εκτός της τοπικής αυτοδιοικήσεως, για το επιφορτισμένο έργο της διακυβέρνησης.

Άλλωστε μη ξεχνάτε, ειδικά στη Γλυφάδα όλες οι κομματικές διοικήσεις έχουν ζωή μιας θητείας, ενώ στον αντίποδα ανεξάρτητες διοικήσεις σε πολλούς δήμους μετρούν τέσσερις και πέντε θητείες. Άσχετο, η τυχαίο;

Ο ''ουτοπιστής'' θα ξεκινήσει αυτό που πρώτος διακήρυξε πριν από δεκαετίες τοπικά, και χρειάζεται σήμερα, κόντρα στο σύνολο όσων αναπαράγουν παθογένειες, και θα διαπιστώσουμε ποιοι - ποιες θα επιλέγουν τη συνέχιση των γνωστών παθογενειών που επιφέρουν πάντα το ίδιο αποτέλεσμα: Ορισμένα κομματικά στελέχη και ημέτεροι πρόσκαιρα κερδισμένοι, εις βάρος του τόπου, της πραγματικής δημοκρατίας όλων των δημοτών, και όσων θα μπορούσαν να υφίστανται εδώ και δεκαετίες, τα οποία για την κομματοκρατία είναι απαγορευτικά. *(ΒΛΕΠΕ λ.χ. ΓΛΥΦΑΔΑ FM)

*Αν γνωρίζει κάποιος εκ των συμπολιτών μας μεγαλύτερη τοπική ατιμία από αυτή που συντελείται επί δεκαετίες από κομματικά στελέχη κατά τόπου - τοπικής δημοκρατίας - και δημοτών - να μου την γνωστοποιήσει, δεδομένου ότι κόμματα φρόντισαν ώστε η Γλυφάδα και οι πρωτεργάτες του χώρου να μείνουν εκτός, ώστε να υπάρχουν οι κερδισμένοι των κομμάτων εντός, η διαπλοκή, και η χειραγώγηση που φέρνει πάντα το ίδιο αποτέλεσμα. Την ελλειμματική δημοκρατία στην κοιτίδα της - τον Δήμο.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Επιδείνωση της προβληματικής αστικής συγκοινωνίας στη Γλυφάδα (VIDEO) Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">