ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Ο Παναγιώτης Λαφαζάνης της ''Λαϊκής Ενότητας'' ξεκινά από το διαπλεκόμενο ΣΚΑΙ (VIDEO)




Του Γιάννη Κουρδομένου

Αφού το βάπτισμα από τον Λαφαζάνη γίνεται στο διαπλεκόμενο ΣΚΑΙ του Αλαφούζου, εγώ προσωπικά είναι πεπεισμένος για την μετεξέλιξη του εν λόγω κόμματος.

Αρκεί να γνωρίζουν τι είχε ειπωθεί επανειλημμένα στο παρασκήνιο κατά του ΣΚΑΙ, από κατοίκους στα νότια που θα παρέχουν υποστήριξη και θα συμμετάσχουν στη ''Λαϊκή Ενότητα'', ώστε να υπάρχει με σαφήνεια ποια αριστερά έχουμε, και τι θα συνεχίζεται από τα κόμματα που συμμετάσχουν οι αριστεροί των νοτίων.

Τέτοια αριστερά, και αριστερούς, οι οποίοι επί δεκαετίες γνωρίζουν τι έχει ισχύσει στα νότια προάστια με συστηματικές διώξεις και κατασχέσεις κατά του πρωτεργάτη ενός χώρου, για το ένα (1) ραδιόφωνο, οι οποίοι ακόμη και έπειτα από υποστήριξη ετών έδωσαν τα δείγματα γραφής τους, να την χαίρεστε, και πραγματικά είναι υψηλότατων προδιαγραφών.

Παρουσιάστηκαν στους συμπολίτες μας ως αριστεροί, και επί χρόνια δεν έκαναν ούτε μια τοποθέτηση για την αντισυνταγματική λειτουργία σειράς μέσων της ιδίας και άλλης μορφής από τους απατεώνες της διαπλοκής, και την καθολικά άναδρη στοχοποίηση ενός κατοίκου των νοτίων που δέχτηκε με δόλο σειρά διώξεων και κατασχέσεων επί δεκαετίες για τις αλήθειες που ποτέ οι ίδιοι δεν τόλμησαν να εκστομίσουν και να δημοσιεύσουν.    

Η πρώτη μεγάλης διάρκειας προεκλογική συνέντευξη του προέδρου της «Λαϊκής Ενότητας» Παναγιώτη Λαφαζάνη στο ΣΚΑΙ, 30 Αυγούστου 2015.

Είμαι πεπεισμένος και για το μέλλον, με τα εν λόγω κόμματα, τα οποία θα υπηρετούν μια χούφτα οικογένειες κατά κάθε έννοιας δημοκρατίας, και θα βαυκαλίζονται για την αριστερή τους ταυτότητα, και τα ιδεώδη τους.

Όσοι και όσες εκ προοιμίου δεν είχαν σαφείς τοποθετήσεις, σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να συντελέσουν υπέρ της αριστεράς.

ΓΛΥΦΑΔΑ FM 1977 - 2004 Καταχρητικές διώξεις και κατασχέσεις, ώστε στη συνέχεια Αλαφούζοι και λοιποί, να βρεθούν με σειρά αντισυνταγματικών ραδιοτηλεοράσεων και σειρά μουσικών ραδιοφώνων.

Αν αυτή είναι αριστερά, και οι αριστεροί της πόλης μας, οι οποίοι δεν έπραξαν το ελάχιστο, πλην ενεργειών που θα έκραζαν ακόμη και ακροδεξιοί, το μέλλον της αριστεράς προδιαγράφεται λαμπρό. 

Βουλευτή από τα νότια προάστια και τη Γλυφάδα θα κατεβάσετε; 

Ένα σαφές ερώτημα έπειτα από σκληρή κριτική, και σαφώς όχι εκ του ασφαλούς όπως λειτουργούσαν αρκετοί και αρκετές της αριστεράς στη περιοχή, οι οποίοι ουδέποτε έμειναν χωρίς χρήματα, η νηστικοί επί μήνες, και έχοντας θέσεις και μισθούς του δημοσίου, είτε παρένθετα πρόσωπα στο δημόσιο, και ήταν τόσο αριστερά η λειτουργία τους που παρέκαμπταν επί χρόνια να συμπορευτούν στις προτάσεις που έγιναν, και σε όσα έπρεπε οι ίδιοι και ίδιες να ακολουθήσουν και να προτείνουν.

Δεν ρωτώ τυχαία αν θα κατεβάσετε βουλευτή από τη περιοχή (Γλυφάδα - νότια), δεδομένου ότι είχαμε επί χρόνια, και παράλληλα δεν είχαμε, γιατί τον είχαν αποκλειστικά τα συμφέροντα.

Τέλος, χαρακτηρίζεται ωραίος σχεδιασμός, εννοώ ο πολιτικός, όπου ένα κόμμα διασπάται στα δυο, και ενδέχεται να τραβήξει περισσότερο κόσμο, - λαού - ώστε να αποκομίζουν περισσότεροι χωρίς ουσιαστική προσφορά.

Στη συνέχεια οι αναγνώστες και συμπολίτες μας, στο εγγύς μέλλον, θα διαπιστώσουν την διάσπαση στα τέσσερα, ώστε να κερδίσουν ακόμη περισσότερο κόσμο - λαού - και σίγουρα θα αποκομίζουν ακόμη περισσότεροι χωρίς ουσιαστική προσφορά. 

Και μπορείτε εσείς να το επεκτείνετε περισσότερο, δεδομένου ότι όπως ενώθηκαν μια φορά πολλές τάσεις, διασπώνται, κερδίζουν περισσότεροι, και στη συνέχεια με πολύ εύκολο τρόπο συνενώνονται πάλι, ως κόμματα συνεργασίας, δεδομένου ότι είναι σύντροφοι και φίλοι,  έχοντας το κόσμο μαζί τους, όμως με βασικό δεδομένο το έλλειμμα ουσιαστικής προσφοράς το οποίο θεωρείτε το μείζον.

Μη ξεχνάτε, όσα περισσότερα κόμματα στο κοινοβούλιο, τόσα περισσότερα χρήματα θα διαθέτει ο λαός υπέρ κομμάτων, ενώ στο δια ταύτα συνολικά θα είναι ανύπαρκτοι στην εκπροσώπηση των πολιτών, ενώ θα λαμβάνουν και θα κερδίζουν περισσότεροι από τα επιτελεία των κομμάτων. Ο λαός, ο τόπος, οι πολίτες;
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Ο Παναγιώτης Λαφαζάνης της ''Λαϊκής Ενότητας'' ξεκινά από το διαπλεκόμενο ΣΚΑΙ (VIDEO) Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">